< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
BMW 5 SERiSi G30- (320. sayfa)

-
-
Merhabalar,
Bizde mayis ayinin sonunda siparis verdik. Temmuza gelir dediler. Sizin araciniz geldi mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. Benim araç yağ yakmaya başladı. 2-3 bin om de bir litre yag eksiltiyor. Götürdüğüm özel servis bu 1.6 benzinlilerde 120 bin km den sonra yağ yakıyor dedi. Başına gelen var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkese selamlar,
5.20 ler ortalama ne kadar surede geliyor siparisten sonra? Takip edilebilecek bir sistem de sanirim yok. Luxury lazer istedigimiz icin arada bosa dusen araclar da bize pek uymadi kur artisi konusu falan derken beklerken biraz geriliyorum.
Hıcam biraz detay versen iyi olur
Kaç model kaç km , nere bakımlı, daha önce be yağ kullandın, aracı nasıl kullanıyorsun ,5.20 mi 5.30 mu 5.20d mi?
Bende G60 için bekliyorum
Var mı sipariş için bilgisi olan
2018 5.20 i Dışardan özel servise gidiyorum. Yağ olarakta onlar castrol ya da shell kullaniyolar. Bu arada araci olabildigince soft kullanirim sehir icinde falan. Sadece otobanlarda filan bastigim maksimum 200 dür.
Hocam senin 2~3 bin km de 1 litre yağ eksiltme dediğin şey çok ciddi rakam . Motor yapılmasına kadar gider
Ben 5 serisini hiç 100 bin üstü km lere kadar kullanmadım ama bildiğim kadarıyla kronik yağ eksiltmeli bir motor değil.
İyi bir ustanın motoru açması lazım …
Anlaşılan sıfırdan sende değil , önceki hayatı sıkıntılı olabilir
Ben 80 bin km de almıştım şu an 132 binde. Götürdüğüm servis heryerine baktık yağ kaçağı yok dedi. Başka neden yağ eksiltir anlayamadım.
Eee yağ kaçağı yoksa, yağ eksiltme değil yağ yakıyor demek , motor açılacak , segman vs bakılacak revize olacak vss
Çok enteresan 132 binde çok erken
Sana sanayii yolları gözükür hocam
Bugün aradılar İX için, ben de i5 m60 düşündüğümü söyledim, eylülde siprişe açacağız dediler. 520 i ler henüz 2023 programında yok sanırım
Cümleten Selamlar..
2017 5.20i yeni bir araç aldım. 84.bin km ve oldukça temiz kullanılmış. lastikler çok yeni Michelin 245/45 R18 XL Zp Rft Pilot Sport 4. Araçtan çok memnunum genel olarak. Fakat : bazen şehir içi kullanımlarda direksiyon bilhassa sola çevirince titreme yapıyor 2sn. kadar. Birde otoban kullanımında yüksek hızda araçta biraz gezme var. rot ayarlarına baktırdım bir sıkıntı gözükmüyor. Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim, herkese hayırlı sürüşler..
-
Hayırlı olsun; fiyat nekadara aldınız acaba?
Jantlara baktırdınızmı replika ise eğer farkeder sürüşte
Titreme şerit terk uyarısı nedeniyle olabilir mi?
Merhaba; bayram tatili için sürpriz bir plan ile uzun yola çıktım, araç seyahat esnasında motor yağı servis ihtiyacı uyarısı verdi, şimdide fren balatası uyarısı verdi. 40.000 km bakımını yaptıramadım ve 1.000 km daha kullanmam gerekecek. Hem bayram tatili özel servisler de kapalı olması hemde bulunduğum yerde Bmw yetkili servisi olmadığından 1.000 km civarı bu şekilde kullanmaktan endişe etmelimiyim. Tatil sonunda yetkili servise de verebilirim orda da öpecekler ama. Sizce 1.000 km yağ- filtreler ve balataları değiştirmeden kullanmam sıkıntı oluştururmu?
Merhaba 20 yıllık BMW kullanıcısıyım daha fazla servis süresi geçirdim hiç bir sorun ile karşılaşmadım
Haha iyiymiş, bende takmayacağımda, araç her çalıştırma öncesi hem görsel hem sesle uyarı verdiğinden motor yağı ve fren servisi ayrı ayrı insanı tedirgin ediyor. Tamam demeden kamera park sensörleri de çalışmıyor ekranda uyarıyı kapatmak gerekiyor her seferinde. Teşekkürler
2023 haziran çıkış 520i m paket shadow taba lazer full araç 1200km de liste fiyatından verebilirim aracı ilgilenen olursa.Başka araç alacağım için satmak istiyorum.
-
Hocam, bir süre önce 2 serisi Active Tourer araç aldığınızı hatırlıyorum. Araçtan memnun musunuz?
Forumdaşlar, konu dışı oldu; kusura bakmayın.
Merhaba ,
Valla çok memnunum, hanıma aldık , sık sık kullanıyorum hatta uzun yolada gittim .
Tam aile arabası , kamyonet gibide kullanıyoruz, araç genel olarak hacimli . Hanımda çok seviyor iyi ki almışız diyoruz. Tam f/p aracı .
Yine de beğenmediğim bir kaç kötü yanı var ;
Öncelikle ön koltuklar çok küçük , gerçekten popo yeri saçma şekilde küçük, şehir içi sıkıntı yok ama uzun yolda rahat edemedim.
Sonra cam tavandan rüzgar sesi alıyor. Birde bana göre yüksek , koltuk yeterince inmiyor, Aslında başka da bir sıkıntısı yok .
Bizimki dolu paket dolayısıyla keyifli .sorunuz olursa yanıtlarım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X