Şimdi Ara

BMW 5 SERİSİ F10 (83. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.598
Cevap
112
Favori
770.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Araç 2013 Kasım çıkışlı, 17000 km'de. Şehir içi 10-12.5 arası geziyorum. 10'un altını henüz göremedim :) Tüplü değil taktırmam da. Normalde dizel araçlarım oldu hep ama bir gün benzinli araç alırsam o da 320i olacak demiştim, kısmet 5.20i oldu.

    Aracın özelliklerini yavaş yavaş öğreniyorum. Mesela Auris'imde bluetooth veya şarj aletini kullanarak iPhone'umdan müzik dinleyebiliyordun. Bu araçta aynısını yapabilmek için Y kablo satın aldım ama direksiyondan şarkı değiştiremiyorum. Radyo üzerindeki sağ sol ok tuşlarıyla şarkı değiştirebiliyorum ve eğer sistem bu şekildeyse hoş değil gerçekten. Umarım ben becerememişimdir.

    Aracı 143.000'e aldım. Türkiye paketi dışında Comfort paketi ekli. Deri ısıtmalı koltuklar falan.

    Yakıtı biraz da bastığım için fazla yakıyor ama önemli değil. Benim korkum sık sık benzin istasyonuna gitme düşüncesiydi. Fakat aracın 70 litre gibi bir yakıt deposu var, o yüzden sıkıntı yok :)

    ------

    Hocam dediğiniz gibi yaptım, oldu. Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Rica edrim bu Y kablodan bende yurd disindan getirttim siz kaca aldiniz acaba
    Bendede ayni sikinti var muzikleri degistiremiyorum
    Birde hangi sehirdesiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende y kablo alacaktım ancak burada çok pahalı sonra vazgeçtim, aldığınız kablo resimdeki kablo mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinozkan -- 9 Şubat 2015; 0:07:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasinozkan

    Bende y kablo alacaktım ancak burada çok pahalı sonra vazgeçtim, aldığınız kablo resimdeki kablo mu?

    Resim
  • Eski Bmw f10 aracımdan çıkan y kabloyu satabilirim düşünürseniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • reguse kullanıcısına yanıt
    Teşekkürker bilgiler için bende 3.20i düşünüyorum
    5.20i aslında hoşuma giden ama çok büyük ya

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabanın boyu yaklaşık 5 metre. İlk bindiğimde bu ne böyle diye baya bir gerilmiştim. Auris'imle tek seferde döndüğüm otopark virajlarından bunla dönemez olmuştum. Gerçi bizim otopark biraz sorunlu mimari açıdan. Alandan kazanayım derken dönüşleri çok dar yapmışlar. Bir de 7 katlı bir otopark ve ben -7. kattayım :) Fakat alışveriş ve havaalanı otoparklarında sıkıntınız olmaz. Hatta çoğu kapalı otoparkta sorun olmaz. Dediğim gibi bizim otoparkın mimarisi sıkıntılı. İlk gün baya bir sıkıntı yaptım kendime ama şimdi alıştım. Dönüşleri hallettim gerçi ama otoparkta tam viraj kısmına dengesiz park eden komşular olunca sıkıntı yaşamak normal oluyor. Akşam aracı dik sokamadım mesela, geri geri girdim ben de :) Bu arada genelde opel ve toyota kullanmıştım. Aracın uç kısmını hiçbir zaman net göremedim. Bir tek eskiden Kartalımız vardı, onda gördüğümi hatırlıyorum. Ama BMW'de de en ucu görmek mümkün ve bu çok büyük rahatlık sağlıyor bence.

    ----------

    Y kabloyu Borusan'dan arkadaşım sipariş etti. Yurtdışı geliş fiyatına halletiğini söylemişti. Hediye oldu yani benim için. Sanırım 150 TL falan ödedi. İstanbul'dayım, Şişli'de yaşıyorum hocam.

    ---------

    Y kablo resimdekiyle birebir aynı. Telefonu aux ve usb girişinin olduğu yere bırakıp kapakları kapatıyorum. Sonra medya kısmından tüm şarkılara ulaşabiliyorum. Fakat istediğim şarkıyı, radyo kanalı seçer gibi seçemiyorum. Hani radyo kanalının üstüne yuvarlak butonla gelip bir kez tıklıyoruz ve radyo çalıyor ya, aynı şey şarkıda olmuyor. Direksiyon üzerindeki döndürülen butondan şarkı listesi üzerinde gezebiliyorum ama butona bassam da istediğim şarkı çalmıyor.

    Kısacası ya istediğim şarkıyı iphone üzerinden seçmem gerekiyor ya da listeyi karışık şeklinde ayarlayıp teyp üzerindeki sağ sol yön tuşlarına basmam. Hala umut ediyorum ki ben becerememiş olayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reguse -- 9 Şubat 2015; 8:47:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben ebay dan getirtmistim 15 tl te acaba sorun bundan kaynakli mi diye dusunmustum ki sizde orjinal almis ve ayni sikintiyi yasadiginiza gore anlasilan ozelligi boyle. Cok sacma olmus ne anlami var ki o zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atropin2006 A kullanıcısına yanıt
    Hocam şu videoyu izledim. Sanırım biz yapamadık. Dün borusan yetkilileri ile telefon görüşmesi yaptım. Aynı radyo istasyonu değiştirir gibi müziklerinizi de yuvarlak butonla değiştirebilmeniz gerekir dedi. Bakıma gittiğimde durumu belirtirsem yardımcı olacaklarını söylediler.

    Video da şu;

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dogru ben bugun denedim ve iki turlude yani hem direksiyon uzerjnden hemde orta dugmeden muzikler arasinda gecis yapabiliyorum. Benim urun un aciklamasinda baglanti esnasinda dikkat edilevek hususlar vardi. Aracim kontok tamamen kPaliyken Y kabloyu takin ardindan aracin kontagini acin ve en son telefonu baglayin seklinde bir uyari vardi acaba siz dikkT ettiniz mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atropin2006 A kullanıcısına yanıt
    Yok hocam hiç öyle denemedim. Bir de siz iphone'un içine girdikten sonra Tüm parçalar kısmından mı şarkıları değiştirdiniz?

    Çok merak ettim şimdi, otoparka bi ineyim.

    Benzine zam üstüne zam geliyor ama hala en büyük sıkıntım şu müzik olayı vallahi :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alttaki oynat kısmından tamamı cıkıyor yada sizin telefona kayıt ettiğiniz sekilde yanı sarkıcı ismine tarzına yada album adına göre seçim yapabiliyorum.
  • yasinozkan Y kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın sizin mesajınızı yeni gördüm benim telefonum 4s oldugundan şu kabloyu aldım

  • F30-F32 stil 397 - 18" jant ve 225/45/18 lastik (lastikler RFT değildir - henüz 600kmde) ilanım halen aktiftir.

    İlgilneneler direk mesaj atabilir

    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-bmw-f30-jant-lastik-takim-200126219/detay/
  • Bu kısımlar dekordur. Ancak benim aracımdaki gibi adaptif far opsiyonu alırsanız o kısımda dönüşlerde aydınlatma sağlayan ekstra bir sistem (far) gelir. Bu şekilde aracın ön yüzü ve ifadesi de az da olsa daha şık oluyor.

    Yeni araç alacak arkadaşlar mutlaka adaptif+uzun far asistanı alsınlar derim. Ülkemizde özellikle çok faydalı bir güvenlik ve konfor elemanı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atropin2006

    Alttaki oynat kısmından tamamı cıkıyor yada sizin telefona kayıt ettiğiniz sekilde yanı sarkıcı ismine tarzına yada album adına göre seçim yapabiliyorum.

    Hocam çok komik bir duruma ama ben de çözdüm olayı :)

    Ben bu işlemleri otoparkta yani araç sabit dururken halletmeye çalışıyordum. Dolayısıyla y kabloyu takıp, şarkı listesinden istediğim şarkıyı seçiyordum ama olmuyordu. Geçen Beşiktaş maçı için Olimpiyata gidiyordum, arkadaşlarla telde konuşmak için bluetooth'u açtım, tabi o sırada y kabloda takılıydı. Hareket halindeyken radyodan çıkıp mediaya tıkladım, sorunsuz bir şekilde çalıştı. Yani kablo takılı olacak ve bluetooth açık olacak. O zaman telefona bir daha dokunmaya gerek yok :)

    Şimdi yeni bir şey merak ediyorum... Arka camda perde var ve bu perde katlanıyormuş acaba düğmesi nerde? :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cam indirme dugmesinin altindaki dugmeden indirilebiliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün aracımın motor ve şanzuman kulağını değiştirdim. Rolantide beklerken oluşan titreşim kayboldu. Şanzuman takozunu değiştirince vites geçişleri rahatladı. Keşke daha önce yaptırsaymışım dedim.
  • selam arkadaşım ne kadar tuttu acab bende 2 ay önce değiştirmiştim motor takozu çift şanzuman takozu tek ve hepsine birden 700 tl verdim sen ne kadar verdin? (bende de 2008 520d e60 var)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nevodien

    selam arkadaşım ne kadar tuttu acab bende 2 ay önce değiştirmiştim motor takozu çift şanzuman takozu tek ve hepsine birden 700 tl verdim sen ne kadar verdin? (bende de 2008 520d e60 var)

    Benimkide 710 tl tuttu. Motor kulakları orjinal , şanzuman kulağı lemförder marka.
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.