Bildirim
bmw 5.24td yakıt tüketimi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: farozaa
arkadaşlar internette aramalarıma cevap bulamadım bmw 5.24td 1990 yakıt tüketimi nasıldır araç otomatik?
kullanan arkadaşlar varsa araçtan memnun mudurlar?
Hayırlı günler. Ben de senin kullandığın veya merak saldığın 90 model 525 td ile ilgili bilgi edindiyisen benimle paylaşır mısınız?
Almayı düşünüyorum. Şimdiden taşakkür ederim. Allah'a emanet olun. -
quote:
Orijinalden alıntı: ZNGN 61
quote:
Orijinalden alıntı: farozaa
arkadaşlar internette aramalarıma cevap bulamadım bmw 5.24td 1990 yakıt tüketimi nasıldır araç otomatik?
kullanan arkadaşlar varsa araçtan memnun mudurlar?
Hayırlı günler. Ben de senin kullandığın veya merak saldığın 90 model 525 td ile ilgili bilgi edindiyisen benimle paylaşır mısınız?
Almayı düşünüyorum. Şimdiden taşakkür ederim. Allah'a emanet olun.
aracı baya araştırdım ustalardan falan tavsiye edilmedi motoru çabuk arıza yapıyormuş ve motor parçaları nadir oldugu için az veya çok zor bulunuyomuş. o yuzden araçtan vazgectim gorunum ve performans olarak hoşuma hala gidiyor :))
-
Teşekkür ederim. Sağ ol. -
525 tds den uzak durun tüm parçaları var şanzıman benzinli dizel farketmez Problem 3500tl 2 yıl evvel yapıldı 5.24 td var bende 100 km de 8 lt yakıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gumruk çıkışlı çok temiz bi e36 3.25tds vardı 94 model aracta boya yok ve orjınal 122 bındeydi sanayıye goturdum hizbi usta bu arabadan anlamadı dızele bakmıyoruz servıse gotur dedıler uyuz oldum almadım 15 bın tl ye alıyordum nedense hala aklım o araçta...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X