Şimdi Ara

BMW 418i GC vs Mercedes C200d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
3.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın zamanda başlıkta yazdığım araçlardan birini tercih etmeyi düşünüyorum. Mercedes cephesinde dizel olması beni çekiyor. BMW de ise aracın tasarımını beğeniyorum. Modellerde henüz donanım seçeneklerini belirlemedim. Her iki aracın performans verileri birbirine yakın diye biliyorum. Her 4 serisi araç bakanın aklında olan 320i ed benim de ilgimi çekmiyor değil. Performansı gerçekten cezbedici ancak eskiyen yüzü düşündürüyor. Araçları kullananların veya konu hakkında bilgi sahibi olanların düşünceleri benim için önemli. Alacağım aracı ötv indirimli alacağım. Dolayısıyla uzun süre kullanım düşünmekteyim. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguryes -- 10 Temmuz 2016; 20:29:11 >

Yeni 1.5 motorla, eski 1.6 motorun performans verilerini paylaşayım aradaki farkı görün;

http://www.zeperfs.com/en/duel4542-5966.htm

Not: Sitedeki ağırlık verilerine aldanmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhabalar, bahsettiğiniz video şu aşağıdaki video zannettim. Bu videodaki 320i 2 lt ve c200 dediği de yine 2 lt araçlar, zaten video içerisinde de belirtilmiş. O yüzden bizim başlıkla pek karşılaştırma yapmak doğru olmaz :).

https://www.youtube.com/watch?v=RtOylQDHkcI
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.