Şimdi Ara

BMW 320İED & AUDİ A3 SEDAN(CABRİO) 2015

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba bu iki araç arasında seçim yapmamlazım sizce..

Olayın şu yüzüde var ben audi A3 SEDAN İçin ücreti ödedim bayiden teslim tarihi Mart 4 olarak söylendi
    ama iade olarak düşüldüğünde bmw dönüşmü yapsam bilemedim .. Araç ( beyaz renk cabrio a3 sedan) çok mu iyi dedim kendime hani havalı sürüş keyfi iyidir.. EN KÖTÜ ANKARA'DA 3 AY BİNERİM ÜSTÜNÜ AÇIP DEDİM ..

bmw herkes de var yani sağa baksam bmw sola baksam bmw bilemedim.. farklılıkmı güzel yoksa aynı kabileye katılmakmı..
    (NOT: ARAÇLARI KESİNLİKLE ''0'' BAYİDEN ALICAM.. BÖLGE : ANKARA)

2015 AUDİ A3 SEDAN : 1.6 MOTOR 110 BG DİZEL
    S-LİNE EN DOLUSU
    130.000 TL

2015 AUDİ A3 CABRİO : 1.4 MOTOR 150 BG WHİTE (S-LİNE PAKET EN DOLUSU)
    150.000 TL

2015 BMW 320İED: 1.6 MOTOR 170 BG ESTORİL BLUE
    168.000(EN DOLUSU)

Fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum yardımcı olmanız dileğiyle..
     BMW 320İED & AUDİ A3 SEDAN(CABRİO) 2015 BMW 320İED & AUDİ A3 SEDAN(CABRİO) 2015 BMW 320İED & AUDİ A3 SEDAN(CABRİO) 2015
     BMW 320İED & AUDİ A3 SEDAN(CABRİO) 2015 BMW 320İED & AUDİ A3 SEDAN(CABRİO) 2015

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeusopr -- 29 Kasım 2015; 13:49:34 >

• CSB

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi aynı sınıf değil şimdi.Ama ben olsam Bmw alırdım.

• Bu estoril mavide amma abartılıyor.Yok mu kardeşim maviden başka bir renk ? Mesela estoril kırmızı estoril lila estoril siyah ?

Tamam etrafta beyaz,siyah bmw çok olunca göze batıyor ama öyle abartılacak kadar çekici bir renk değil.Bana göre beyaz renk+m paket en çok yakışan renk.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onder Akbas

Bu estoril mavide amma abartılıyor.Yok mu kardeşim maviden başka bir renk ? Mesela estoril kırmızı estoril lila estoril siyah ?

Tamam etrafta beyaz,siyah bmw çok olunca göze batıyor ama öyle abartılacak kadar çekici bir renk değil.Bana göre beyaz renk+m paket en çok yakışan renk.

Estoril blue şimdi dediğiniz gibi bir bakim çok fazla beyaz çok fazla siyah ve kırmızı var ama cidden yakışıyor bana göre bundan 2 sene önce sorsanız beyaz derdim ama artık beyaz göze gelmiyor ve beyazın modası geçmez estoril blue elbet geçer ama yakışıyor benim kararımca Ankarada çok nadir Cabriolet araba var a3 Cabriolet cidden hoşuma gitti ama arka koltuklara 2 kişi rahat oturabilirmi o çok kafamı kurcaliyor ..
    Kesinlikle estoril blue diyorum bu arada

• Ben bmw diyorum ancak alırsanız spor şanzımanla (standart 8 ileri değil sport automatic diye geçer almanyada.) ve m paketle alın alacağınız zevk 5e katlanır.

Bu arada full bi 320iED 168000 TL değil 80-81 bin euro civarındadır.

http://www.bmw.com.tr/tr/en/general/carconfigurator/yeni.html

Adresinden bir BMW 3lük doldurup fiyatları görebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 18XET01

Ben bmw diyorum ancak alırsanız spor şanzımanla (standart 8 ileri değil sport automatic diye geçer almanyada.) ve m paketle alın alacağınız zevk 5e katlanır.

Kardesim dediğin şeyi zaten yaptım fakat bayiye gidince öyle olmuyor 40 yıl paketi olarak m paket sunuyorlar suan ındirim de falan 168 bırakıyor bmw normalde tüm o navigasyon olsun arka ve ön koltuk ısıtma koltuk yani tam donanimli fiyat 206.000 geliyor :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes C180 Coupe
    5 yıl önce açıldı
    Bmw 320i e90
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hemen siparişi iptal et ve 320i için borusana koş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

168.000TL'ye git sıfır km başlangıç fiyatı üzerinden indirim alınmış bir 320d al.

1.6 çöp motorlu araçlara 100.000TL üstü para vererek enayilik yapma.

320d bayide 178.000 185.000
    Bişeyi sanirsam boş paketi evet dizel az yakar ama bmw olsun benzinli olsun bide M paketi almış oluyoruz 320ied performans olarakta iyi kullandım bende 2012 dizel 320d vardı onla hemen hemen aynı performansı yakaladim ve 320ied motor sesi çok hoşuma gidiyor . Bilemedim boş paket 320d yerine full paket M paket 320ied alırım daha iyi diye düşünüyorum ama yinede teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: zeusopr

quote:

Ben bmw diyorum ancak alırsanız spor şanzımanla (standart 8 ileri değil sport automatic diye geçer almanyada.) ve m paketle alın alacağınız zevk 5e katlanır.

Kardesim dediğin şeyi zaten yaptım fakat bayiye gidince öyle olmuyor 40 yıl paketi olarak m paket sunuyorlar suan ındirim de falan 168 bırakıyor bmw normalde tüm o navigasyon olsun arka ve ön koltuk ısıtma koltuk yani tam donanimli fiyat 206.000 geliyor :)

Fiyat iyi o zaman, ama hala üstüne basıyorum, sport automatic alın. Paranız varsa güzel araç.

Bu spor otomatik 8 ileri

Bu da normal 8 ileri

Spor otomatigi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18XET01 -- 29 Kasım 2015; 14:41:20 >

• quote:

quote:

quote:

Fiyat iyi o zaman, ama hala üstüne basıyorum, sport automatic alın. Paranız varsa güzel araç.

Bu spor otomatik 8 ileri

Bu da normal 8 ileri

Bmw çok hoş geliyor göze ama Cabriolet audi nebiliyim şimdi kafam karıştı bmw herzaman 1 adım önde mi diyosunuz..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu spor otomatik 8 ileri

Bu da normal 8 ileri

Bmw çok hoş geliyor göze ama Cabriolet audi nebiliyim şimdi kafam karıştı bmw herzaman 1 adım önde mi diyosunuz..

İki firma da kalite ve konfor anlamında çok çok iyidir ancak ben kendi adıma sürüş zevkini, tasarımını ve arkadan itişin yapıştırma efektini daha çok sevdigimden ötürü bmwden yana yapardım tercihini.

Ama söylemem gerekir ki bir cabrio araç kadar (a3 cabrio) forsunuz olmaz bizim ulkede

• 18XET01 1 kullanıcısına yanıt
    Arkadaslar bide söyle bir söylenti var doğrumudur bilemedim M paket bmw de konfor daha düşük oluyormuş öyle diyolar suspansiyon spor olduğundan kasist çok ses yapıyormuş veya çukurlarda ses içeri çok geliyormuş doğrumu dur bilemiyorum bende 320d vardı sıkıntı yasamiyordum ama spor değildi tabi ..

• Valla cabrio aracın tadı bir başka . Ha tenteli olması kötü ama dediğim gibi zevki başka .

Ben baba parası ile alıcak olsaydım Audi yi seçerdim . Ancak mantıklı düşününce de BMW .

Konu Csb ama neyse
  • quote:

Arkadaslar bide söyle bir söylenti var doğrumudur bilemedim M paket bmw de konfor daha düşük oluyormuş öyle diyolar suspansiyon spor olduğundan kasist çok ses yapıyormuş veya çukurlarda ses içeri çok geliyormuş doğrumu dur bilemiyorum bende 320d vardı sıkıntı yasamiyordum ama spor değildi tabi ..

M paket olursa konforu bozmaz ancak M Sport alırsanız hem frenler olarak hem de süspansiyon sistemi olarak sadece pistte rahat edersiniz m paket iyi, m Sport rahatsız makine

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Valla cabrio aracın tadı bir başka . Ha tenteli olması kötü ama dediğim gibi zevki başka .

Ben baba parası ile alıcak olsaydım Audi yi seçerdim . Ancak mantıklı düşününce de BMW .

Konu Csb ama neyse

Kendim alicam çalışıyorum :) kardesim o yüzden iyi bişey olsun istiyorum pişman olmak istemiyorum

• 18XET01 1 kullanıcısına yanıt
    M paket iyidir ..

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

168.000TL'ye git sıfır km başlangıç fiyatı üzerinden indirim alınmış bir 320d al.

1.6 çöp motorlu araçlara 100.000TL üstü para vererek enayilik yapma.

Senin şu yorumlarınada tilt oluyorum.

1.6 motoru çöpmüş.320d ile 320i arasında dağlar kadar fark mı var? Yok. Bu motorlu araçları kullandığını bilmesem inan bu kadar sinir olmamda 320i'ye çöp demen için ya akıl hastası ya da kör olman lazım.

Sanırsın kendisi V8 araca biniyor,git şikayet et bu mesajıda.

• Estorilmavi 320i ed alırdım

• Cabrio araçlar Hardtop olmadığı sürece ülkemizde tutulmuyor. 320iED yerine 3-5 daha koyup 328i alın derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.