Şimdi Ara

BMW 320İ ED LUXURY LINE PLUS HK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.725
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Baslıkta belirtilen aracı almayı düşünüyorum 2014 model 56000 km de , daha önce bmw kullanmamıs biri olarak araç hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan deneyimlerini paylaşmalarını rica ediyorum.

Şimdiden herkese teşekkür ederim.

• Ne öğrenmek istediğinizi daha açık ifade edebilir misiniz?
    Mesela donanım hakkında mı, yakıt tüketimi hakkında mı, servis bakım vb hakkında mı,aracın dinamikleri hakkında mı, konfor genişlik vb hakkında mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kayihani K kullanıcısına yanıt
    Mesajınız için teşekkürler, bahsettiğiniz kriterlerin hepsi benim için önemli aslında bilginiz dahilinde yardımcı olabilirseniz sevinirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bu pakette yıllara göre ufak değişikler olabiliyor tam bilgi sahibi değilim bende 2015 lci yani makyajlı olandan var.
    Nappa deri, hafızalı sol ön koltuk, ön koltuklar elektrikli ısıtmalı, tüm aynalar ışık vurunca kararıyor, elektrikli katlanır aynalar, arka cam perdesi, dış görünüşte krom detaylar, harman kardon ses sistemi. Kendi ses sistemi vasat, bu sebeple hifi veya harman tavsiye ederim.
    Hocam bu pakette sport paket gibi 225 50 17 lastik var eğer lastikleri run flat olmayan ile değişirseniz konfor çok artıyor. Bir de lastik fiyatları yarı yarıya ucuz.
    Bu paketlerde nbt ekran yok. Ama sonradan takılabilir. Bir de ön koltuklarda elektrikli baldır ve bel desteği yok. M paketin direksiyonu bence daha hoş. Ben tampon marşbiyel vb aramıyorum. Sedefli beyaz veya lacivert luxury paket bence çok şık görünüyor. M pakete imola red ve estroil çok yakışıyor. Direksiyonda kulaklık ve vites değişimi yok, hız limitleme var sabitleme yok.
    Luxury paket daha çok orta ileri yaşa hitap ediyor bu sebeple daha sakin kullanılmış olma ihtimali yüksek.
    Motor ve vites son derece uyumlu, araç şehir içi 10 lt çok rahat yakıyor. Dur kalk çok fazla ise bu rakam daha artar tabi. Araç 1500 kg vites tam otomatik ve 170 hp bunlar şehiriçi de çok yakması için yeterli sebep. Uzun yolda 120 ile seyir ederken düz yollarda 5.5 lt, eğim durumuna göre 6 6.5 yakabiliyor. Uzun yolda gazlarsanız 8 lt rahat yakar ama hakkını verir. Aracı keyifle kullanıyorum bir yılda 30 bin km yaptım. yakıt için hayıflanmıyorum, alet hakkını veriyor.
    Virajlı yollarda şasenin senle iletişimi mükemmel, arkadan itiş zevkli, direksiyon elektrikli olduğu için sport modda limitlere kadar iyi limiti aşınca kötü.
    Bakıma ben ankara şimşek bmwye gidiyorum orijinal veya orijinal muadili yedek parça kullanıyorlar. Rutin bakımları 5 600 TL. Fren disk ve balataları baya pahalı, diskler takım 2000 i geçer. Bujileri iridyum takımı 400 civarı. 50 k da değişiyor. Evet bakımları biraz daha masraflı ama esas sıkıntı kasko da, kasko baya pahalı 3000 e geliyor.

Hocam bilgilendirme için çok teşekkür ederim , yakıt konusu değer olarak fazla gözükse de aslında normal olarak karşılıyorum daha önce 4 vites otomatik araca bindiğimden 8 -10 litre yakıyordu içim acıyordu , en azından bmw ye biniyoruz derim çok sorun değil , aracın bakımları 15000 km de bir yapılıyor sanırım hocam değil mi ve fiyat olarak standart bakım ücreti 5600 TL ekstralar hariç dediğinizden bunu mu anlamalıyım.
  • udar kullanıcısına yanıt
    Hocam standart yağ ve filtre değişimi 500 veya 600 TL tutuyor. Ben mümkün mertebe orijinal olmadı mann filtre kullanıyorum. ben aldığımda araç garanti dışıydı. Hiç borusana gitmedim. Oradaki bakım ücretini bilemiyorum. Fren ekipmanları özellikle pahalı, orijinali ön arka takım dış piyasada 2000 civarı tutuyor. Yanlış ifade etmişim.
    Bir de lastik kısmını m pakete göre karşılaştırın ama belirtmememişim, m paketlerde jantlar daha büyük ve yanak lastikleri daha ince, yol tutuş olumlu etkisi olan bu durumun konfor ve yeni lastik fiyatları gibi olumsuz yönleri var.
    Yakıt bence kafaya takmayın. İ20 otomatik bile bundan çok yakabiliyor

Hocam tekrar tekrar cok tesekkur ederim , aklımda ki soruların hepsine cevap buldum sayenizde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2012 kasası yani demode, yeni kasa çıktı

ied PSA ortak üretim motor yani uzaklaş

çok yakar, performance yok

BMW genç arabası Luxury paket iyi gitmez

M plus, sportline veya 40th Year iyi gider

estoril blue iyi gider onun dışında beyaz sonra siyah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölü Gömücü Mezarcı

2012 kasası yani demode, yeni kasa çıktı

ied PSA ortak üretim motor yani uzaklaş

çok yakar, performance yok

BMW genç arabası Luxury paket iyi gitmez

M plus, sportline veya 40th Year iyi gider

estoril blue iyi gider onun dışında beyaz sonra siyah
    performans mı yok 3.20d den 0.5 sn yavaş 0-200 kmh leri nerdeyse aynı bu mu performans yok hali...
  • bianconera kullanıcısına yanıt
    tork yetesiz
  • Luxury dış ve iç ; bazı kesim tarafından beğenilmiyor , daha oturaklı görünüşü olan bir araba bence sportline ve m paketlere göre. Kullananların da daha sakin kullandıklarını düşünüyorum.
    Eğer plus sa araç ; harman kardon, elektrikli arka perde oluyor. 40.th yıldan sadece nbt ve 18 inch jant eksiği var bu aracın. Temizse gözü kapalı alınır bence

• Bende bu araca takılı kaldım ama dizel olana. Bütçem 3.18d e yetiyor. Aşağıdaki araca ne dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ds4 -- 29 Haziran 2019; 8:17:56 >

• ds4 D kullanıcısına yanıt
    318d nin 150 HP olduğunu ve 184 lük MTV sini vereceğini bilerek aldıktan sonra sıkıntı yok. @cihanair in vardı bu araçtan.
    200-205 arasına gözü kapalı alabilirsin. Luxury plus demiş ama harman kardon yok bu araçta haberiniz olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.