Şimdi Ara

BMW 320D Sport Line mı AUDİ A4 S-Line mı? (DURUM BİRAZ FARKLI LÜTFEN YARDIM)!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
6.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GökaLp.

Arkadan çekişli olması her açıdan daha iyi bence. Ayrıca 3.20d gerçekten inanılmaz bir araba. Fakat benimde gönlüm şuan audiden yana oldu nedenini bilmiyorum fiyatının daha uygun olması sunroof olması olabilir belki.. Ama deri koltukları olmayan 3.20d biraz tuhaf geliyor düşünmesi bile.

Genede performans açısından 3.20d üstünlük sağlayacaktır. 3.20d ile yapamayacağınız hareket olduğunu sanmıyorum. Yan vere vere virajları alıyor tanıdıklarım. Arka tekerler ön tekerlerden ilerde gidiyor resmen Gerçekten çok kullanışlı ve agresif bi araba 3.20d

Ama başka bi konuya değinecek olursak, 21 yaşındaki birine göre bence 3.20d ve A4 gerçekten ağır kalıyor. Maddi durumun ne kadar iyi olursa olsun, önemli değil. Bence herşey zamanında yaşayınca güzeldir. 25 yaşına geldiğinde A6 alırsın her açıdan uyum sağlarsın arabayla. Gerçekten 21 yaş için erken yani.. Maddiyatla bi alakası yok söylediğim şeyin. Mesela 21 yaşındaki bi erkeğe göre Scirocco R harika olurdu Veya Mercedes a200

evet üstad bende sana katılıyorum bundan önceki arabam 2012 honca civic di yakıt ve performans dan ötürü değiştirme kararı aldım ancak arabayı değiştirme aşamasında tek kapı bir araba alacaktım zaten bende... yalnız yaz içinde babamı kaybettiğimden su an evde benden başka araba kullanan kimse olmadığından bu şekilde bir seçim yapmak zorundayım performans ve görüntü ile 4 kapı bir arada olmalı boyu m 1.96 olduğundan arkamda kimsede oturamıyor bu nedenle bu araçlar arasında kaldım ben...

• A4
  • Bmw 320d tabikide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her halükarda 3.20d. Audi a4 çok eskimiş bir yüz
  • quote:

-bana cok sade gelen gösterge paneli
    -mekanik el freni (21 yasındayım ancak kıyıpta o arabada el freni cekmem)
    -göğüsten gelen tıkırtılar
    -arkadan gelen rüzgar sesi
    -run flatlerden mi bilemediğim yol sesi
    -ön yolcu koltuğunun göğüsden daha doğrusu torpido dan dolayı dar ve sıkışık hissi vermesi

Bu noktalara takıldıysanız eğer 3 serisi size göre bir otomobil değil memnun kalmazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

quote:

-bana cok sade gelen gösterge paneli
    -mekanik el freni (21 yasındayım ancak kıyıpta o arabada el freni cekmem)
    -göğüsten gelen tıkırtılar
    -arkadan gelen rüzgar sesi
    -run flatlerden mi bilemediğim yol sesi
    -ön yolcu koltuğunun göğüsden daha doğrusu torpido dan dolayı dar ve sıkışık hissi vermesi

Bu noktalara takıldıysanız eğer 3 serisi size göre bir otomobil değil memnun kalmazsınız.

valla onlarda biraz kafamı kurcalıyor da asıl sunroof , kumaş olan koltuklar, bide bi m paket deil ...tabi her ne olursa olsun bmw yani sayılı marka arabalardan... kararsızlık fena bşi ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Bence A4 2.0 TDI Quattro.
    A4 2.0 TDI Quattro ortalık 3 serisi doldu.
    E Coupede güzel araba.
  • bmw 3 serisi'ni tercih edin. a4'ün kasa değişimi yakındır ve çok değer kaybedecektir. hele ki konfigüre ettiğiniz araç zengin donanımı ile dediğim duruma en büyük aday.
  • a4

• quote:

Orijinalden alıntı: AliUmut07

bmw 3 serisi'ni tercih edin. a4'ün kasa değişimi yakındır ve çok değer kaybedecektir. hele ki konfigüre ettiğiniz araç zengin donanımı ile dediğim duruma en büyük aday.

araç dolu ancak aldığım indirim ciddi oranda olduğundan zararımın az hatta karımın ve sürüş keyfimin yüksek olcağını düşünüyorum üstad... bu arac normalde 175.000 civarı olucagına 140.000 olucak htta 1-2 bn daha için zorluycam ...ole olursa zarar etmm gbi sanki...sen ne düşüyosun abi...
  • Ben de senin gibi gencim ve biliyorum ki direksiyon başindaki akıl selametinin araç dışındaki karakterimizle bağlantısi yok. En serinkanlı, mantıklı insanlar bile zıvanadan çıkabiliyorlar, gaza bastikca basasilari geliyor. Ben de boyleyim bazı gunler. Ama altımdaki arabanın yapabilecekleri kısıtlı ve limitlerini anlayınca kendimi durdurabiliyorum.

Sana naçizane tavsiyem bmwden uzak durman kardeşim. Ailenin kıymetlisi, canı cigerisindir yaşadığınız kayiptan sonra. Böyle sportif, tahrik edici, arkadan itişli bi araç alarak içindeki şeytanı durtme. Geçen istanbulda bi bmw aracın manevra kabiliyetine çok güvenen şoförün de katkısıyla tirin altına girdi. Burada da tartışıldı. Yemin ediyorum altındaki araç nissan micra olsa o kaza yaşanmazdi cunku şoför o hamleye cesaret edemezdi. Bmwnin içinden arkadaşıyla beraber ceset olarak çıktılar.

Audinin teklifi ve sundukları müthiş. Allah adeta mesaj yollamış sana bmw alma diye. Audiyi al sen. Yeni kasasını dert etme.

• Hayır daha 1000 KM deki araç neyine yetmiyor arkadaşım.
  • Zenginin parası züğürdün çenesini yorsun dedin heralde :)
  • Yepyeni araban var bence hiç değiştirme eğer 0 aldıysan boşuna düşük fiyata satıcaksın daha binmeden.

• dostum a3 dizel otomatik mi acaba nakitte ne yaparsın??
  • quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

Hayır daha 1000 KM deki araç neyine yetmiyor arkadaşım.

Abi boyum 196 ve ailemn uyeleride pek zayıf deil ... Bi tek ben bide ben aracımı 80 bine aldm Hır tanıdığım benim aracımın sıfırı 2013 model diye 88 bn vermek istemedi aramcima 80 bin vermeye razı oldu ailemde değiştirmeye sıcak bakınca benimde isime
    Geldi ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Yepyeni araban var bence hiç değiştirme eğer 0 aldıysan boşuna düşük fiyata satıcaksın daha binmeden.

78 bine aldım 80 e alıcı war abi..

• quote:

Orijinalden alıntı: desoto

dostum a3 dizel otomatik mi acaba nakitte ne yaparsın??

Dizel s-tronic ama
    Alıcısı war Ustad

• quote:

Orijinalden alıntı: kararsızgenç

quote:

Yepyeni araban var bence hiç değiştirme eğer 0 aldıysan boşuna düşük fiyata satıcaksın daha binmeden.

aga dolardan hızlı yükseliyor bu aracında piyasası
  • quote:

Orijinalden alıntı: desoto

quote:

Orijinalden alıntı: kararsızgenç

quote:

aga dolardan hızlı yükseliyor bu aracında piyasası

valla benide cok sevindirdi böyle olması açıkcası... aldığım döenmki kur avantajı ve yıl sonu indirimi cok işe yaradı...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.