Şimdi Ara

Bmw 320 i ed hakkinda fikirleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
52.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Allah daha iyilerini nasip eder inşallah
  • Mmertkk kullanıcısına yanıt
    Neeen plaka kapalı acaba?
  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt
    Acık fotolu resimide bende var sıkıntı olursa atarım araç sahibi abim öyle istemiş demekki
  • Mmertkk kullanıcısına yanıt
    Fiyat kötü değil ama kolay kolay satılacak bir fiyat da değil şahsen şuan ied almaya kalksam 9 bin km bu aracı alacağıma gidip üzerine gerekirse 5-10 daha koyup estoril bir 40. Yıl alırım zaten bu araca 170 üzeri de para bağlamam ki 170 de şüpheli
  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt
    40. yil ile standart donanim arasındaki fark nedir? Harman kordon ve navigasyon dışında ciddi bir fark var mi?
  • sedatyamaci S kullanıcısına yanıt
    Farkları görmek için 40. Yıl donanımlarına bakabilirsiniz kaldı ki harman kardon ve navigasyon gayet yeterli ve önemli farklar kullanırken de satarken de
  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt
    40. yilda istedigim renkler yok be kardeşim. ayrica sportline ve 40. yil dis gorunumler bana pek farkli gelmiyor. ikisinin de dis tasarımını begeniyorum.

    Tavsiye icin tesekkur ederim.
  • Arabayi alma, su ozelligi de kotu diyecek yok mu?:)
  • Şuan bende düşünüyorum bu aracı hatta geçen aylarda konusunu açmıştım 316, 320 ve c180 karşılaştırma diye baya da yardımcı olundu forumda, ancak kendi aracımla kaza yapınca süreç uzadı. Yukarda yazan birkaç arkadaşın yorumları şaşırttı açıkcası, audi den konfor olarak geri ve seneye yeni kasası çıkacak gibi yorumlar. Ben 2019 da gelecek diye biliyordum. Donanım olarakda pek bilgim yok ancak sport line "bence" iç dizayn olarka çok şık duruyor.
  • 3.20 ed nin uretimi bitti sifir bulduysan hemen al. Su Türkiye'ye gelmis en iyi arac AMA bak git ikinci el 40. Yil paketi al ya boyle bi arac olmaz o paraya bulunmaz. Git bir gün budget avis garenta dan kirala kullan tamam dersin. Yakıtı düşünme en fazla km.de 40 kuruş yakar bemde passat 1.6 dizel otomatik var 30 kurusun altina düşmedi. Dizel ile arasında 10 kuruş hadi diyelim 15 kurus fark etti. 10bin km de 1500 lira fark eder. Düşünme ya al kardesim al. Git kirala bir gün dinleme baska bişey. Kapat konuyu git.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mmertkk

    405381405 Sahibinden ilan kodlu araç bi abimin aracı m sport plus paket daha 9 bin kmde 157 bin fiyatı bi bakın bence tertemiz araç

    Aracin sagina soluna M logosu yapistiranlara kıl oluyorum.
  • 40.yil istedigim renk bulamiyorum. fiyatta 197 civari .

    Sportline metalik siyah 167.

    Standart donanım.

    Yine de 40. yil estoril mavi bulsam alirdim aslında.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ex1st

    Şuan bende düşünüyorum bu aracı hatta geçen aylarda konusunu açmıştım 316, 320 ve c180 karşılaştırma diye baya da yardımcı olundu forumda, ancak kendi aracımla kaza yapınca süreç uzadı. Yukarda yazan birkaç arkadaşın yorumları şaşırttı açıkcası, audi den konfor olarak geri ve seneye yeni kasası çıkacak gibi yorumlar. Ben 2019 da gelecek diye biliyordum. Donanım olarakda pek bilgim yok ancak sport line "bence" iç dizayn olarka çok şık duruyor.

    Bende 2019 biliyorum. Çünkü F30 kasalar 2012 model yılından başlıyor. 7 yıllık döngü ile 2019 da çıkacaktır. 2018 sonbaharında tanıtılır...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sedatyamaci

    Arabayi alma, su ozelligi de kotu diyecek yok mu?:)

    Kullanıcı olarak bir kaç olumsuzluktan bahsedeyim o zaman.

    Xdrive olmadığı sürece arkadan itiş kışın rezalet.

    Yağışlı havalarda arabanın fabrikasyon sıkıntısı var. Motor hava kulakçıklarını lastiklere yakın yere konumlandırmışlar, yerde 3 cm su olsun 60 km ile gir hava kanalları su alıyor ve motorun sesi değişiyor performans mahvoluyor, böyle bir durumda gaza daha fazla yüklenirsen motorun su alıp ciddi zararlar görme ihtimali oluyor. (bu problemi aracımı almadan önce forumda görmüştüm aynısını defalarca yaşadım)

    Deri kalitesini beğenmediğim için yarı kumaş yarı deri koltuklu olan model tercih ettim, bunda da su damlasa iz oluyor.

    Araçta trim sesleri var, mesela kapılar kilitlendiğinde pimler vardır ya içine girer, onları sağlıklı planlayamışlar onlardan falan ses geliyor.




  • Mmertkk kullanıcısına yanıt
    Merhaba fiyatınızı düşürmeyin, bmw de teklifler 5 bin altından gelmeye başlar.
  • Birkaç siteden baktım, sizin dediğiniz gibi 2018 bahar tanıtım, 2019 piyasada. Şuan alınabilecek bir araç güncellik açısından.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ex1st

    Birkaç siteden baktım, sizin dediğiniz gibi 2018 bahar tanıtım, 2019 piyasada. Şuan alınabilecek bir araç güncellik açısından.

    Zaten Premium markalarda sıfır-ikinci el makası çok açılmış durumda. Yeni kasası veya makyajı yaklaşmış bir aracın "bunun yenisini bekleyin" mantığı bence eskide kaldı. Bütçe dahilinde ikinci el az kilometreli herhangi bir premium marka araç çok daha tercih edilebilir oldu artık.
  • Hatasız Kırmızı SportLine 2015 Melbourne Kırmızı aracımı 18K Km de 122.500 e verdim daha 3-4 ay olmadı bunlar ne biçim fiyatlar yahu.
  • Bos verin hocam o fiyata bir type r alin
  • sedatyamaci S kullanıcısına yanıt
    sportline kullaniyorum
    aradaki fark 20 bin tl ve kesinlikle degmez
    40. yildaki hicbir sey guvenlik ve konfora yonelik degil. 20 bin cebinizde kalsin derim
    he cok isterseniz disarida hk den daha iyi bir ses sitemini daha ucuza yaptirabilirsiniz, navigasyon ise sadece 3500 tl disarida
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.