Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (93. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 15 Misafir (5 Mobil) - 14 Masaüstü6 Mobil1 Android
5 sn
30.507
Cevap
451
Favori
2.312.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
66. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Borusan’dan randevu aldım. Tekrar kontro edeceklerini söylediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen günlerde bahsetmiş olduğum hata mesajını tamamen yanlış yorumlamışım. Verilen sistem hatası kameradan yani şerit takip degil şerit değiştirme sebebliymiş. İki uyarı birbirine çok yakın. Yani bildiğimiz kör nokta uyarı sistemi. Aracın arkasında tamponda yer alan iki adet radar hasarlı olabilir sanıyorum. Ya da kullanma kitabında dediği gibi çamurdan dolayı sistem çalışmıyor olabilirmiş. Servis randevusu aldım her ihtimale karşı. Yarın tampona bir su tutup deneyeceğim. Aracı teslimimden itibaren zaman geçtikçe ve yağmurda sürme oranı arttıkça sistemin ikazı daha arttı. Ama arada gidip gidip geliyor hala. Yeni birşey ogrendigmde buradan da paylaşırım.

• Aklıma bir sebep daha geliyor. Kitabında uygunsuz boya uygulaması da sebep olarak yazılmış. Sizce Borusan da yapılan seramik uygulaması bunun sebebi olabilir mi ? Yani tampona uygulanıyor mu bilmiyorum gerçi.

• arslanut kullanıcısına yanıt
    Tampon kısmına uygulamış olmaları gerekiyor ancak taşeron firma bu gerçekten uygulayıp uygulamadığını bilemeyiz. Ayrıca seramik kaplamanın veya oasta cilanın zarar vereceğini zannetmiyorum.
    Sensörler çok kirlendiğinde bu tip hatalar alınabiliyor ama sizin bunu çok sık alıyor olmamanız gerekir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yarın servise randevu aldım. Gelişmeleri bildireceğim.

• Servisteyim. Aracımda bir aksiyon çıkmış. Ayna ısıtıcısı ile ilgili. Belki de sistemin çalışmama arızaya düşme sebebi olabilir denildi.

• cruisecontrol C kullanıcısına yanıt
    urun.n11.com
    Bmw 3 Serisi G20 Navigasyon Ekran Koruyucu Nano Film - n11.com
    https://urun.n11.com/teyp-cerceveleri/bmw-3-serisi-g20-navigasyon-ekran-koruyucu-nano-film-P397039045

Ben bunu almıştım. Aracı teslim aldıktan sonra, görüntüsü, dokunmatik hissi, parmak izi tutması falan nasılmış deneyecem.

• Mart 2019’da Amazon/US sitesinden aşağıdaki ürünü aldım. G30 için ekran koruyucusu. G20 için de benzer ürünler vardır.

Gayet güzel. Montajı da iyi yapıldı. Dokunmatik ekran özellikleri iyi çalışıyor.

https://img.donanimhaber.com/upfiles/1426051/234f48d8-07b1-4042-ab5b-e48e1f78e96a.jpeg

https://img.donanimhaber.com/upfiles/1426051/c6a5e0f8-ec27-4a10-bb50-39f20eeed7a4.jpeg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sk67a -- 2 Ocak 2020; 14:16:1 >

• Beavis. kullanıcısına yanıt
    Ana ekranın kolay kolay çizliceğini düşünmuyorum. Benim aracımda piano black trimler var. Benim için onlar daha kritik. Şimdiden cok ince çizikler başlamış. Ancak yurt dışından alacağım komple set için kalite nasıl olur ona karar veremedim.

• Herkese güzel günler. Şimdi serviste aracıma Almanya bülteni sonrasında bir aksiyon -uygulama Yapıldı. Şuan tekrar yol testine çıkıldı. Eger yaşayan olur ise diye yazmak istedim. Bu aksiyon aynalar ile alakalı ve yapılmaması sonucu paylaştigim arizayı veriyormuş. ( kör nokta uyarı sistemi ). Şuan çözüldüğü söyleniyor.

• cruisecontrol C kullanıcısına yanıt
    Ben de yıkamacılara önlem olarak aldım.. Dokunmatik hissiyatı zayıf ve çok parmak izi bırakıyorsa söküp atacam. Komple set ucuz kalitedeyse kaba görüntü oluşturabilir.
    Anladığım kadarıyla yazılım güncellemesi yapıldı. Peki kronik miymiş bu sorun? Bakıma gidince yaptırmalı mıyız yoksa arıza durumunda mı yapılacakmış?
    hangi servis? danisman ismi?

basimiza gelirse aklimizda olsun. bastan anlatmak zorunda kalmayiz sorunu
  • Deniz kullanıcısına yanıt
    Hocam sol dikiz aynasiyla alakli hicbse calismiyor sol serit takip dahil
    Ama serviste 3-4 tane yatan vardi kimisinin hic canlari inip kalkmiyor
    Kimininin sol aynasi kendi kendibe ayar degisiyor
    Ve bu olaylar bendeki gbi 1-2 binden aonra cikiyormus

• Beavis. kullanıcısına yanıt
    Ben aldım 1 hafta oldu kullanalı memnunum. Yalnız cam olsaydı daha iyi olurdu.

• MR.Ş@HIS kullanıcısına yanıt
    Hocam başlangıçta hatalar nasıldı ?

• Sürücü profili kullanan arkadaşlara soruyorum,bazen benim profilimde kayıtlı olan koltuk ayarı değişiyor,koltuk oldugundan daha geriye gidiyor.Tekrar düzeltiyorum bir süre hatırlıyor sonra tekrar geriye atıyor.Başınıza geldi mi ? Sanırım benim profilimle misafir profili karışıyor koltuk ayarı konusunda

• quote:

Orijinalden alıntı: wasqar

Hocam başlangıçta hatalar nasıldı ?
    Hocam bi sknti yoktu bi anda oldu yani
    Skinti sol ayna daki yada kapidaki cam karti ile ilgili bisey
    Cunki herkezde degisiyor camlari calismayan da var tek serkt takkbi calismayanda var
    Bende sol aynayla alakali butun sorun serviste bitane M gelmisdi o mesela teksool cam di

Bu arada bmw ni bildan bkiom arac yok sizce zanlandi mi ?
    Ben birini subat mart gbi satcagm ya

• Araçta sorun geçmiş görünüyor. Anladığım kadarıyla tüm araçlarda yok. Bazı serilere özgü bir aksiyon. Yazılım ile birlikte ( yazılım kısımından pek emin değilim hangisi ) aynalardaki kablolama da değişti diye anladım. Kronik mi bilemem ama aksiyon döktüklerine göre diğer araçlarda da çıkma olasiliği var. Servis olarak da BORUSAN istinye den çok memnunum. Bu işlemi de orada yaptırdım.

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.