Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (1698. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: mcanerg
1 Kayıtlı Üye ve 16 Misafir (4 Mobil) - 13 Masaüstü4 Mobil
5 sn
33.972
Cevap
502
Favori
2.698.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
59 oy
Giriş
    Kolçak içindekini diyorsanız o yavaş şarj ediyor. Bu hızlı şarj. Tek farkı o. Ve belki biraz da daha el altı. Kablosuz şarj zaten fecaat.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Kablosuz hızlı şarj zaten pazarlama hilesinden öte geçmiyor. Verimsiz ve telefonu inanılmaz ısındırıyor araçta kapatmıştım ayarlardan.

n11'den Bix Bxcc100w 100w 2 Type-c Portlu Mini Araç İçi Hızlı Şarj Cihazı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
    www.n11.com
    Bix Bxcc100w 100w 2 Type-c Portlu Mini Araç İçi Hızlı Şarj Cihazı Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/bix-bxcc100w-100w-2-type-c-portlu-mini-arac-ici-hizli-sarj-cihazi-50000166?magaza=teknostore

Kullandığım ürün bu samsung süper hızlı şarj 2.0 destekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jomolocco -- 26 Mart 2026; 0:35:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kablosuz şarj hikaye,3 yıldır telefonu %3 ten fazla şarj etmedi,kısa sürede tlf ısınıyor ve şarjı kesiyor,bende benim tlf bozuk sanıyordum,yazılanlara bakınca işe yaramadığına emin oldum..

kablosuz şarj var mı ? VAR demek için konulmuş resmen.

kablo ile telefonlara yetiyor. Hızlı şarj olarak xiaomi kullanıyorum, macbook şarj edebiliyor. bu kadarına gerek yok tabi, bilgisayar için kullanıyorum daha çok.

BMW 3 serisi (G20)

Bende şarj ediyor, telefonda ısınıyor, zaten tüm kablosuz şarjlar öyle ama tabi kablolu gibi değil. Bence koltukaltı hiç fena değil, yeterli şarj ediyor f30daki yavaştı buna göre.

• Yazlıkları taktım yeni 19 jant ve rft yıldızlı yazlık lastik var. Road force makinede balans yaptık sorun yok balansta ama yüksek süratlerde 140 üstü sol ayak konulan yerde ve zeminde hafif bir titreşim titreme mekanik bir hissiyat hissediyorum. Bunu yaşayan var mı neden olabilir ? Önceli kışlık 18 liklerde daha fazla vardı çünkü sol ön lastik üretim hatalıymış balans tutmuyordu. O yüzden yeni yazlıklarda çok azaldı ama hala hissettiğim için artık mekanik bir sorun olma ihtimali aklıma geliyor ne dersiniz ?

Diferansiyel ve arka amortisör burçları kaynaklı olduğunu bir kaç yerde okudum ama 5 serisi ile karıştırıyor olabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, ön amortisotlerlerden benim de ilk suruste 5-10 dk ses geliyor kasislerde lokurtu sesi boyle. Soguk havalarda sanki daha fazla oluyor gibi. (Adaptif suspansiyon var - LCI 2 aracim) servise birakmaya gerek var midir garantiden islem icin? Tecrubeleriniz nedir?

Şaft takozu, şaft, şaft askısı ve arka diferansiyel bağlantı burçlarının değişimi sonrası kurtulabilirsiniz benzer durumu ben yaşadım, önce şaftı değiştirdiler ama bağlantı elemanları kaldı, kısmen iyileşme oldu ama tamamen geçmedi. Geri kalanları da servise baskı yapıp değiştirince sorunum çözüldü. Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devilmaybad -- 27 Mart 2026; 7:26:30 >
  • Selamlar, ankara'da borusan dışında kullanıp memnun kaldığınız yetkili servis var mı?

Bahsettiğim süspansiyon sistemi sesi ile ilgili aracımı otomol'e götürmeyi düşünüyorum. Otomol ile ilgili tecrübesi olan paylaşabilirse çok memnun olurum.

Biraz motor yağı konuşsak.

Yetkili servisler BMW 5w-30 LL04 kullanıyor sanırım.

Kullanım kılavuzunda yazanlar LL-12 FE, LL-17 FE+, LL-19 FE.

Bunlara bir alternatif de ben ekleyeyim 0w-30 LL 04 ve de 0w-20

Özel serviste ya da yetkiliye gitseniz bile özellikle belirterek bu yağlardan kullananınız oldu mu?

FE ler Fuel Economy, daha ince yağ standardı ve yakıt ekonomisi odaklı, 0-30 haliyle daha kalın ve turbo da dahil daha motor koruyucu ama %1-2 yakıt sarfiyat artışı.

(bilgiler gpt ye ait :) )

• Sunroof'tan gelen ses sorunu için servise gittim. Fitilleri temizleyip yağladılar ve ses direk kesildi. Bu işlemi kendim yapabilmem için nasıl bir yağ kullanmam gerekiyor? Servis sprey olanları değil, yağ olanları kullan uygulaması daha kolay dedi.

• Devilmaybad kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler bir servis randevusu alayım.

Bugün ben de taktırdım PS5’leri. Tam yazdıklarınızı deneyimledim, hakkaten pamuk gibi oldu araç :) Gaza yüklendiğimdeki o yola tutunamama ve arkanın dağılması da gitti. Yazık günah üstünde gelen sıfır lastiğe diyip, daha önce değiştirmediğime yanıyorum şimdi.

Tek konu şu oldu. Lastikleri otomatik algılamadı aynı ölçüde takılmış olmasına rağmen. Lastik basıncını algıladı, ama lastik ölçülerini ekrandan manuel kendim seçtim. Sizde de bu şekilde mi olmuştu ?

Bu arada değişim düşünenlere jantların ezilip çizilmemesi için değişimi servislerde yaptırmalarını öneriyorum. Serviste bulunması zorunluluğu olan otomatik bir aletle yapılıyor, standart çoğu lastikçilerdeki gibi yeni lastiği oturtmak için araya levye sokulmuyor böylelikle çizilme riski yok jantın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfa156 -- 27 Mart 2026; 17:35:32 >
  • Oktaysomethingwrong O kullanıcısına yanıt
    Konfor beklentiniz varsa net olarak rft tavsiye etmiyorum. Arabanın konforunu bitiriyor, aracım adaptif süspansiyonlu olmasına rağmen bugün lastik değişince ne kadar fark ettiğini gördüm. (Bir üst mesaj)

• Alfa156 kullanıcısına yanıt
    Lastik ölçülerini evet elle vermek gerekiyor. Her jantın sensörü ayrı olduğu için doğru yere takıldıysa problem yok.
    Ben de yazlık lastiklere geçmek istiyordum yazınızı gördüm. Jant çizilmeme durumundan ötürü ben de mi acaba servisi tercih etsem diyorum. Servislerde hunter vs gibi yol balansları ile mi yapılıyor acaba bilgisi olan var mı? Serviste yaptırmayla dışarıda yaptırma arasında kararsızım ben de, titreme durumundan endişeleniyorum yüksek hızlarda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Evet bu iş için ideal olan hunter var serviste. Balans için de janta dokunmayan şekilde sabitleniyor. Dışarıdakilerde bilezik gibi bir parça jantın göbeğine doğru sıkıştırılıyordu diye hatırlıyorum.

BMW 3 serisi (G20)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfa156 -- 27 Mart 2026; 18:3:4 >
  • mcanerg M kullanıcısına yanıt

Hocam bu değil de aşağıdaki ürün daha mantıklı sıçrama önleme açısından.

BMW 3 serisi (G20)
    BMW 3 serisi (G20)pazarama
    Rubber Fit lastik bakım ve koruma LASTİK BAKIM VE KORUMA 75ML Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
    https://www.pazarama.com/rubber-fit-lastik-bakim-ve-koruma-lastik-bakim-ve-koruma-75ml-p-TX59D2D6A091
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.