< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

4 Mobil
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jomolocco -- 26 Mart 2026; 0:35:47 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Kablosuz şarj hikaye,3 yıldır telefonu %3 ten fazla şarj etmedi,kısa sürede tlf ısınıyor ve şarjı kesiyor,bende benim tlf bozuk sanıyordum,yazılanlara bakınca işe yaramadığına emin oldum.. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devilmaybad -- 27 Mart 2026; 7:26:30 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Selamlar, ankara'da borusan dışında kullanıp memnun kaldığınız yetkili servis var mı? Bahsettiğim süspansiyon sistemi sesi ile ilgili aracımı otomol'e götürmeyi düşünüyorum. Otomol ile ilgili tecrübesi olan paylaşabilirse çok memnun olurum. |
|
Selamlar, Biraz motor yağı konuşsak. Yetkili servisler BMW 5w-30 LL04 kullanıyor sanırım. Kullanım kılavuzunda yazanlar LL-12 FE, LL-17 FE+, LL-19 FE. Bunlara bir alternatif de ben ekleyeyim 0w-30 LL 04 ve de 0w-20 Özel serviste ya da yetkiliye gitseniz bile özellikle belirterek bu yağlardan kullananınız oldu mu? FE ler Fuel Economy, daha ince yağ standardı ve yakıt ekonomisi odaklı, 0-30 haliyle daha kalın ve turbo da dahil daha motor koruyucu ama %1-2 yakıt sarfiyat artışı. (bilgiler gpt ye ait :) ) |
|
Sunroof'tan gelen ses sorunu için servise gittim. Fitilleri temizleyip yağladılar ve ses direk kesildi. Bu işlemi kendim yapabilmem için nasıl bir yağ kullanmam gerekiyor? Servis sprey olanları değil, yağ olanları kullan uygulaması daha kolay dedi. |
|
primum nihin nocere
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfa156 -- 27 Mart 2026; 17:35:32 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Hocam bu değil de aşağıdaki ürün daha mantıklı sıçrama önleme açısından. Rubber Fit lastik bakım ve koruma LASTİK BAKIM VE KORUMA 75ML Fiyatları ve Modelleri - Pazarama https://www.pazarama.com/rubber-fit-lastik-bakim-ve-koruma-lastik-bakim-ve-koruma-75ml-p-TX59D2D6A091 |
|