|
BMW 3 serisi (G20) (1346. sayfa)
-
-
birsey değil hocam şimdiden hayırlı olsun izlenimlerinizi bekliyoruz
-
hocam bana yazdığınızı farz ederek yazıyorum. aracı 12 kasımda aldım. bu dönemde elinizde nakitiniz varsa güçlüsünüz hocam yazılan fiyatlara aldırmamak gerekir. gerçekten satmak isteyenle bir şekilde orta yol bulunuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbly -- 18 Aralık 2024; 5:46:9 > -
evet nakit büyük avantaj dönemimizde , gerçekten nakite ihtiyaç duyan veya yıl sonu indiriminden faydalanmak isteyen insanları bulmak lazım ki yaptığı indirimi o da firmalardan aldığından düşmesi kolay olsun , ama indirimler sonlandığında insanlarda da direnç yüksek olacaktır tekrar.
örnek 100k size indirim yapar gider bmw nakit % 14 indirimden 500k indirim alır yeni alır gibi.
-
Sagolun hocam👍🏻
-
Sizden aldıkları kaporadan ödüyorlar. Yani sizin paranızla sizin adınıza ödeme yapıyorlar. Kendi ceplerinden değil 😊 -
Gunaydin,
Evet. Bu konuda hep yanlis bir bilgi var. Kimse Mtv vs hediye etmiyor. Fatura icinde onu odemis oluyoruz.
-
Yok hocam bu aya özel bir durum bu borusan kendisi ödeyecek dün teyit ettim hatta, borusan hediye mi ediyor bize mtvyi dedim evet dedi, eğer sizden mtv masrafı aldıysak onu da iade edeceğiz dedi hatta -
Selamlar,
G20 LCİ Araçların Lazer farları hakkında bir sorum olacak, lci lazer farlarda adaptif özelliği mevcut mu ?
G20 2021 model aracıma facelift yaptırma fikrine kapıldım, bu işlemi yaptıran deneyimlemiş arkadaşlar fikirlerini paylaşabilirse sevinirim.
Takılan farların performansı hakkında bilginiz veya lci orjinal lazer far hakkında bilgisi olanlarında tecrübelerini paylaşmasını rica ederim.
-
Evet aynen öyle Hocam, teşekkürler doğru bilgilendirme için -
Selamlar,
Evet mevcut. Ben memnunum acikcasi. Yani Matrix aydinlatmalarida hic fena degil. Tabii ki bir Laser kadar basarili degil. Ancak isini yapiyor. Internette ben de yaptiran goruyorum. Ne kadar basarililar herhangi bir fikrim yok. Karar tabii ki sizin. Bir de maliyet.
-
Çok teşekkür ederim katkıların için, lci görünsün derdim yok adaptif yoksa yaptırmam. Tek derdim biraz komik gelebilir ama mat krom böbrek efsane duruyor portimao mavisi araçta. Çok araştırdım o modelde veya renkte yapan göremedim lci böbrekde bizim pre lci araca uymuyor. Siyah böbrek alıp iyi bir ustaya boyatasım var o konuda bir fikriniz veya fikri olan arkadaş var mı ? -
Rica ederim. Evet o mat ızgaralar çok beğenildi. Ben de çok beğeniyorum. Eski aracım Shadow'du. Son aldığımız araçta Shadow paket yok. Ancak bazı renklere mat ızgaralar çok yakışıyor. Boyatma fikri mantıklı olabilir. Bence o şekilde daha uygun olur. Sadece farlar için vs de bence bu kadar masrafa girmeyin derim.
-
Merhabalar,
Sesli komutta ne dersen de direk navigasyonu açıyor. Adres haricinde komut almıyor. Bunun bi ayarı mı var acaba?
Sportline lcı refresh araç
-
Öyleyse iyimiş 😊🙋♂️ -
-
Gule gule kullanin, Turkiyeye makyajli kasa geldi mi? Yeni i4 M50 ler lazer stoplar ile geliyor Amerikada.
-
Teşekkürler. Geldi diye biliyorum. Benim aldigim arac 2022 -
Ben İngilizce’ye çevirdim. Türkçe’si ne kadar başarısızsa İngilizce’si bir o kadar başarılı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X