Şimdi Ara

BMW 3 serisi (F30) (883. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
51 Misafir (41 Mobil) - 10 Masaüstü41 Mobil
5 sn
70.606
Cevap
500
Favori
4.552.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 881882883884885
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 320d ile şehir içinde çok sıkışık trafikte bile max 7 lt yakıyor , şehirler arası ise 120 km sabit hızla tüketim 4.7-4.8 lt oluyor . Aracıma 30000 km ye kadar sadece 750 tl lik bakım yapıldı ve 50000 e kadar bakımı yok. Tek handikap mtv. Benzinli 3 serisi kullanmadım ama dizel araç performans , tüketim ve bakım gideri açısından mucizeler yaratıyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: rmzdn

Hayırlı uğurlu olsun [:) ] @dgndgn2
    Merhabalar

Aracım 2012 320d comfort+techno uzun süredir bu formu takip ediyorum sayenizde bir çok şey öğrendin öncelikle hepinize teşekkür ederim.

Benim sorum aracım herhangi bir line paketine sahip değil ancak aracımı sportline görünüm yapmak istiyorum.Bunun için çok araştırma yaptım ama herhangi bir bilgi bulamadım.Sahibinden de bir kaç ilan buldum çıkmacılardan onlarda istediğim parçalar olabilir diye aradım.İstediğim parçalar;Sis farı çevresindeki piano black çerçeveler,arka tampondaki siyah çıta,sportline böbrek ve son olarak sportline 397 18 sportline jant,böbrek ve jantı buldum ancak diğer kısımları bulamadım sorduğumda ise sizin aracınıza uymaz diye cevap verdiler.Baktığımda sis farı çevresindeki çerçevelerin olmayacak bir durumu yok gibi duruyor Bmw sportline ve diğer linelar için özel bir tampon yaptığını düşünmüyorum.Bununla ilgili bilgi verirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: weicell

ridley sende, 3.20d mi vardı ? Eğer öyle ise yakıt durumun nedir ?

Evet ama e90 bendeki. Izmir tüketim değerleri yanıltabilir. Dur kalk trafiğe girmiyorum ama çevreyolu ve otoyol kullanımında hızlı giderim. 4500 km dir sıfırlamamıştım 5,8 görünüyor. 2 kez istanbul uzun yol var.

Şehir içi 7 yi geçmek zor. Şehirler arası zaten çok komik rakamlar çıkar. Geçen 80 km çeşme otobanında 160 km sabite bağladım 6,6 gösteriyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ridleyscott

quote:

Evet ama e90 bendeki. Izmir tüketim değerleri yanıltabilir. Dur kalk trafiğe girmiyorum ama çevreyolu ve otoyol kullanımında hızlı giderim. 4500 km dir sıfırlamamıştım 5,8 görünüyor. 2 kez istanbul uzun yol var.

Şehir içi 7 yi geçmek zor. Şehirler arası zaten çok komik rakamlar çıkar. Geçen 80 km çeşme otobanında 160 km sabite bağladım 6,6 gösteriyordu.

benim tamamı şehir içi diyebilirim 8,5lt bana göre çok iyi bu tüketim sakin+agresif kullanım verileridir.(aynı kullanımla 1.6 dsg dizel polo ile 7,5-8lt gibi yakardım)

• BugraGul B kullanıcısına yanıt
    sis çerçevelerini forumda birkaç arkadaş uyguladı ufak - tefek değişiklikler var (tırnak vs.) zorlanmadan uygulayabilirsin arka tampon çıtası sportline de tamponda yuvası ve tırnakları var tırnakları kırıp çift taraflı bantla yapıştırırsın iç trimleride yapmak istersen onlar birebir uyar sıkıntı olmaz benim iç trimleri karbon yapma düşüncem vardı sportline kırmızı şeritli trimleri istersen bana pm den mesaj at anlaşabiliriz.ama sana tavsiyem karbon yap ben Almanya dan M direksiyon siparişi verdim karbon trimleride yapıcam istersen benim çıkan direksiyonuda verebilirim F1 vites kulakçıkları ve cruse control butonları var aracım 2012 3.20D 16000km

Orijinalden alıntı: tekkemal

quote:

quote:

benim tamamı şehir içi diyebilirim 8,5lt bana göre çok iyi bu tüketim sakin+agresif kullanım verileridir.(aynı kullanımla 1.6 dsg dizel polo ile 7,5-8lt gibi yakardım)

İzmir'de e92 si olan arkadaşım daha agresif kullanıyor bir de gittiği noktalar kısa mesafe. Onun uzun süreli ortalaması 7,6

• tekkemal kullanıcısına yanıt
    pm attım

Orijinalden alıntı: BugraGul

Merhabalar

Aracım 2012 320d comfort+techno uzun süredir bu formu takip ediyorum sayenizde bir çok şey öğrendin öncelikle hepinize teşekkür ederim.

Benim sorum aracım herhangi bir line paketine sahip değil ancak aracımı sportline görünüm yapmak istiyorum.Bunun için çok araştırma yaptım ama herhangi bir bilgi bulamadım.Sahibinden de bir kaç ilan buldum çıkmacılardan onlarda istediğim parçalar olabilir diye aradım.İstediğim parçalar;Sis farı çevresindeki piano black çerçeveler,arka tampondaki siyah çıta,sportline böbrek ve son olarak sportline 397 18 sportline jant,böbrek ve jantı buldum ancak diğer kısımları bulamadım sorduğumda ise sizin aracınıza uymaz diye cevap verdiler.Baktığımda sis farı çevresindeki çerçevelerin olmayacak bir durumu yok gibi duruyor Bmw sportline ve diğer linelar için özel bir tampon yaptığını düşünmüyorum.Bununla ilgili bilgi verirseniz sevinirim.

Merhaba

1-2 ay içinde aracımı M paket yapacağım
    Beyaz Sportline, şimdilik boya ve çizik yok :)
    Çıkan tamponları satmayı düşünüyorum
    Düşünürseniz bana pm atabilirsiniz.

Facebook BMW Sahipleri Grubuna Üye Oldun Mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BmwMania

Arkadaslar on sis farlari xenon yapabiliyor muyuz bilgisi olan var mi

xenon duymadım, led yapanlar var.
    arıza kodu vermeyen uyumlu ledler var,
    xenon muhtemelen hata kodu verecektir.
    kodlama ile voltaj uyarı limitleri ayarlanıyor. sorun kalmıyor.
    Kia ceed de bile 9.5 LT yakıyordum aynı mesafede yünüz oldum geçen sene sıfır aldım 2 ay sonra sattım benzinli tiguan aldım benim mesafem kısa belki o yüzden yakıt fazla ama 2 sene önce E90 3.20D ile Bodrum'a gittim 7,5 LT yaktım

• Bir sorum olucaktı.

Luxury Line mı yoksa Modern Line mı daha pahalı?

Bir de sizce hangisi daha güzel ve kullanışlı ?

Orijinalden alıntı: SefaYaman444

Bir sorum olucaktı.

Luxury Line mı yoksa Modern Line mı daha pahalı?

Bir de sizce hangisi daha güzel ve kullanışlı ?

Tüm LINE'lar aynı fiyat 2,995 EURO
    Fakat ikinci elde Sportline'lar daha çok tutuluyor ardından Modernline geliyor
    LuxuryLine biraz daha ağır ve makam aracı havası katıyor

• quote:

Kia ceed de bile 9.5 LT yakıyordum aynı mesafede yünüz oldum geçen sene sıfır aldım 2 ay sonra sattım benzinli tiguan aldım benim mesafem kısa belki o yüzden yakıt fazla ama 2 sene önce E90 3.20D ile Bodrum'a gittim 7,5 LT yaktım

Siz anlaşılan arabanın hakkını veriyorsunuz.

Bu arada bizim 184 lük motorlar güncellenmiş. Haberim yoktu dün öğrendim. İlk x3 e koymuşlar. 190 hp 400 nm. Ama max tork kısmı dikkatimi çekti. Doğru gördü isem bizim arabalar 1750-2750. Bu yeni motor 1750-2250

quote:

Siz anlaşılan arabanın hakkını veriyorsunuz.

Bu arada bizim 184 lük motorlar güncellenmiş. Haberim yoktu dün öğrendim. İlk x3 e koymuşlar. 190 hp 400 nm. Ama max tork kısmı dikkatimi çekti. Doğru gördü isem bizim arabalar 1750-2750. Bu yeni motor 1750-2250

Zaten 218'lik versiyonu yok mu bunun, neden bu kadar kasıyorlar anlamak mümkün değil, koy 218HP :)
    en az 5 yıl daha yanına kimse yanaşmaz
    BMW 2000cc dizelde resmen tekel yarattı

• quote:

Orijinalden alıntı: BugraGul

Merhabalar

Malesef tampon aynı gibi görünsede farklı piano black çerçeve uymaz ancak ortadaki mat gri çizgiyi uydurabilirsiniz.

• BugraGul B kullanıcısına yanıt
    Parça numarasıyla borusan vs. bazen getirebiliyor...orası olmazsa yurt dışından kendiniz parça numarasıyla getiebilirsiniz..oda olmazsa 2. el temiz çıkma alırsınız..montajda söküp takan kişi işini biliyorsa hiçbir sıkıntı çıkmaz...
  • mustyyyy13 M kullanıcısına yanıt
    Takılır tabi de tek problem..eğer dışardan getirecekseniz direksiyonu Airbag sıkınsı.çünkü uçaklar kabul etmiyor patlayıcı madde statüsünden dolayı..karayolu ile gelebilir ama yurt dışından...buradan m direksiyonla alıp dışardan airbagsiz getirmekte mantıklı,buradan aldığın direksiyonun airbaginide kullanabilirsin kalanınıda satarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrmtn -- 28 Mart 2014; 10:42:31 >

Orijinalden alıntı: emrmtn

Takılır tabi de tek problem..eğer dışardan getirecekseniz direksiyonu Airbag sıkınsı.çünkü uçaklar kabul etmiyor patlayıcı madde statüsünden dolayı..karayolu ile gelebilir ama yurt dışından...buradan m direksiyonla alıp dışardan airbagsiz getirmekte mantıklı,buradan aldığın direksiyonun airbaginide kullanabilirsin kalanınıda satarsın.
    Arkadaşlar aracın garantisi bitmeye yaklaştığı için araçta biraz oynamaya yapmak istiyorum ilk düşüncem aracın tek olan egzosunu çift yapmak(araç 3.20d egzosu 3.28i gibi çif çıkışlı olmasını istiyorum)Böyle bir işlem yaptıran var mı benim için ses önemli değil istediğim şey görüntüsü acaba ek mi yapmak gerekir yoksa egzosu tamamen değişmek mi?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.