Şimdi Ara

BMW 3 serisi (F30) (3335. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
70.547
Cevap
501
Favori
4.490.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33333334333533363337
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • babamin kullandigi 2012 model 316i araci icin ozel servis arayisindayim. adana’da (veya mersin’de) guvenilir (70 yasini gecmis birini kaziklamayop gerekli saygiyi gosterebilecek) bir ozel servis tavsiyesi olan var midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni bir bmw kullanıcısı olarak. 2014 320ied f30 aldım. üzerindeki lastikler 205 55r16 ama sanırım lastik kesiti 60 olmalı. şimdi iki sorum var;
    bu şekilde lastik kullanımı sorun yaratır mı?
    bu lastik için hava basıncı ne olmalı?
  • Arkadaşlar merhaba başıma gelen bir konu ile ilgili yardıma ihtiyacım var f30 2013 aracım var 3.16 benzinli motor beynine giren fişlerden biri ile beyne su gidiyor ve beyin arıza yapıyor neden kaynaklı olabilir daha önce bu sorunu yaşayan varsa yorum yaparsa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Serkan2316

Arkadaşlar merhaba başıma gelen bir konu ile ilgili yardıma ihtiyacım var f30 2013 aracım var 3.16 benzinli motor beynine giren fişlerden biri ile beyne su gidiyor ve beyin arıza yapıyor neden kaynaklı olabilir daha önce bu sorunu yaşayan varsa yorum yaparsa sevinirim

Geçmiş olsun, 2 sebebi olabilir. Ya yüksek bir su birikintisine girmiştir araç ya da motora tazyikli su tutulmuştur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aracın motor beyni bu problemden dolayı 5 gün önce değişti araç normale döndü şimdi dün tekrar oldu motor beynine giren fişin içinden su geliyor ordan beyne ama fişe nerden su yol yapmış onu bilmiyoruz tazikli su yada suya girme yok

• Serkan2316 S kullanıcısına yanıt
    O zaman aklıma gelen tek şey ön camın bittiği yerdeki su giderleri. Kaputu açınca sağlı sollu iki adet gider var, üzerindeki plastikleri söküp ulaşabilirsiniz, ağaç altına park edildiğinde çok çabuk dolup tıkanabiliyor. Özellikle beyine yakın olan yolcu tarafındaki giderden şüphelendim. Akü kırmızı pozitif kutup başının arkasında hemen. Yolcu tarafındaki davlumbaza da bir bakın yırtık ya da açıklık olmasın ordan da su alabilir yağmurlu havalarda. Sorunu bulunca bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do It Yourself -- 25 Ağustos 2019; 19:37:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Do It Yourself D kullanıcısına yanıt
    Beyinden fişi çıkarıp salladığımızda içinden su damlıyor

• Selamlar
    2015 makyajlı kasa 3.20i için (standart direksiyon) hız sabitleme taktırmak istiyorum. Taktırıp memnun kalan var mı? Fren destekli mi oluyor?
    Ayrıca ön tampon sol sis farının üstündeki bir karışlık krom parça bir şekilde kaybolmuş/çalınmış :) bunu nereden ucuza tedarik edebilirim. Orjinali 250 liraymış..
    İstanbul anadolu yakasındayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsch -- 25 Ağustos 2019; 21:0:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: insane1907

gençler bir sorum olacak..

F25 özel servis bakıma gidiyor. en son 174.000 de bakıma girdi. 186.000 de tekrar getirirsin bakarız dediler.

şimdi araç bilgisayarında yağ değişimi için 11.000 km

arka balata için 3.000 km

gibi değerler görünüyor. fakat araç 190.000 km oldu.

bu değerler özel servise gittiğim için doğru değerleri göstermemiş olabilir mi? yani 16.000 km yol yapmışım ama yağ değişimi için hala 11.000 km gösteriyor.

özetle bakıma sokmasam ne olur?

cevaplar için teşekkürler..
    +++
  • cemsch C kullanıcısına yanıt
    2016 3.20 i ed aracım var benimde 1 hafta önce hız sabitleme taktırdım normal direksiyon benimde fren destekli oluyo 2000 tl ye mal oldu izmir de

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar F30 da sofor tarafindaki el tutamagini gozluk kabina ceviren oldumu? Büyük eksiklik gozlugu koyacak yer bulamiyorum bazen eski aracımda vardi ne guzel
    Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: ccolt

Arkadaslar F30 da sofor tarafindaki el tutamagini gozluk kabina ceviren oldumu? Büyük eksiklik gozlugu koyacak yer bulamiyorum bazen eski aracımda vardi ne guzel
    Tesekkurler
    Ben :) aracı aldıımın 1. Ayı yaptım. Aliexpresten alıp kendim montaj yaptım. Gayet güzel oldu 50-60 tl ye patlamıştı. Aşağıdakilink 180 tl iyimiş dedim.

- si doşemenin altından bagladıgınız için yazları gözlük güneş altında yanıyor :s

BMW F30 İÇİN UYUMLU GÖZLÜK KABI TAVAN MONTAJLIİlan No: 684589790https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-aksesuar-tuning-bmw-f30-icin-uyumlu-gozluk-kabi-tavan-montajli-684589790/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: jonywayt

Ben :) aracı aldıımın 1. Ayı yaptım. Aliexpresten alıp kendim montaj yaptım. Gayet güzel oldu 50-60 tl ye patlamıştı. Aşağıdakilink 180 tl iyimiş dedim.

- si doşemenin altından bagladıgınız için yazları gözlük güneş altında yanıyor :s

BMW F30 İÇİN UYUMLU GÖZLÜK KABI TAVAN MONTAJLIİlan No: 684589790https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-aksesuar-tuning-bmw-f30-icin-uyumlu-gozluk-kabi-tavan-montajli-684589790/detay

Alıntıları Göster
    Hocam dediginiz ilani aradim bej renk varmis sadece. Benim arac sportline plus tavan gri renk. Bej alsam sırıtacak gibi sanki o yuzden almadim

• quote:

Orijinalden alıntı: ccolt

Hocam dediginiz ilani aradim bej renk varmis sadece. Benim arac sportline plus tavan gri renk. Bej alsam sırıtacak gibi sanki o yuzden almadim

Alıntıları Göster
    Aliexpress dene bence vergilerle gene ucuza gelir tahminimce

• NacromantiA N kullanıcısına yanıt
    hocam yetkili serviste mi taktırdınız?
  • mymustang kullanıcısına yanıt
    sol ön direk içinde lastik havası için etiket olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NacromantiA

2016 3.20 i ed aracım var benimde 1 hafta önce hız sabitleme taktırdım normal direksiyon benimde fren destekli oluyo 2000 tl ye mal oldu izmir de
    nerede taktırdınız ?
  • Arkadaşlar aracımdan geriye kalan orijinal BMW Double Spoke 405M M Performance 18'' Mat Siyah jant ve Goodyear EfficientGrip RFT lastiğin olduğu setim satılıktır.
    https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-orijinal-bmw-405m-mat-siyah-18-m-jant-goodyear-rft-set-727773699/detay/

• www.instagram.com
    Sound 35 (@sound_35_car_audio_) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/sound_35_car_audio_/?igshid=dc6uutuhoq7
    izmir 3. Sanayi 2000 tl ye direksiyon sökülüyo ve tuşlar değişiyo başka bişeyle oynamıyolar delme kesme filan hiçbir şey olmuyo gizli özellik filanda açtılar hediye olarak

• Fren fonksiyonlu hız sabitleme tam olarak ne oluyor acaba??

• 
Sayfa: önceki 33333334333533363337
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.