Şimdi Ara

BMW 3 serisi (F30) (3160. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
70.298
Cevap
511
Favori
4.415.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31583159316031613162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende sentetic var. mal oglu mal otopark çalışanı arka cebinde mavi tukenmez kalemle koltuga oturmuş. kalemin kapagı acık var ucu dısarda şekilde. bi baktık harita. allahtan kolonya ile cıktı
  • robomatt R kullanıcısına yanıt
    Benimde bej ve ayni sikinti bendede olmus surucu koltugu sol tarafi deri catlamis gibi bisey olmus gerci benim arac ikinci el 2014 model ve bu bejlerde yazin kot pantolon rengi cikiyor deniyor nasil koruyabiliriz ozel oto koafore vermeyi dusunuyorum ama yine ayni sey olucaksa sikinti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: slajer

    Bölünmüş ekran derken ne hocam o? Montajı kolay mı, biraz bahseder misiniz rica etsem.

    Montaj için videolar var internette size linkini atıyorum.

    https://www.youtube.com/watch?v=VTsmg2-oKUA
    https://www.youtube.com/watch?v=uPtGS3PB-HA&t=569s

    bu 2 video montajda çok yardımcı olmuştu. tabi benim için montaj 3 saate yakın sürdü çünkü trimler zarar görmesin diye çok ağırdan aldım. montaja başlamadan önce birkaç defa izledim videoları.
    Montajı siz yapıcaksanız dikkat etmeniz gereken önemli konulardan biri, montaja başlamadan montaj için akü başlarını söktüm ve açık alanda yaptığım için bagajıda kapattım. montaj sonrası akü takılı olmadığı için bagajı açamadım. yol yardımı aradım. sonuç olarak bmw bunu öngörmüş ve kaputun içine + ve - kutbu koymuş. kaputun açma kilidi mekanik olduğu için açabildim ve ordan takviye yapıp bagajı açıp kutup başlarını taktım.

    bölünmüş ekran ise orjinaldeki gibi değil ama ona yakın bir şekilde yapılabiliyor. orjinale göre bence en büyük artısı dokunmatik olması navigasyona adresi çok daha hızlı girebiliyorsunuz, videonun tam ekran olabilmesi ve wirelessa sahip olup internete bağlanabilmesi. eksi yanı: aracı açtıktan ortalama 1 dakika sonra gps konumu buluyor. bazen hemende bulabiliyor.
    musait olursam detaylı fotoğraf ve belki ufak bir video çekip burada paylaşırım.
    ikamet ettiğiniz adres neresi? bana bunu bildirirseniz aynı şehirdeysek montaj konusunda yardımcı olma şansımda olabilir.




  • Premium kiralamadan sifir km 2017 model 318i sportline icin yillik 15000 km kullanim hakkina 12 aylik olacak sekilde toplam 10800 euroluk fiyat aldim.pazarlik henuz etmedim ancak pazarlik etmis tecrube etmis olan arkadaslar var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayda 4.200 ₺ ye araç kiralamak 😳

    Ben çok anlamam leasing işlerinden ama bireysel kiralama bir tek bana mı mantıksız geliyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_motive kullanıcısına yanıt
    Pesin 200 bin tl ye alacaginiz aracin aynisi yillik 50 bin liraya kiralamak tabi ki de mantiklidir hocam.

    1-Alma-satma noter derdi yok

    2-Kasko sigorta yok

    3-Bakim ariza derdi yok

    4-Vergi yok

    Araca bir sey olsa degeri dustuydu o olduydu bu olduydu derdin yok.

    Ustelik 50 bini ister pesin ister 12 ayda oduyosun

    Geriye bir tek benzin kaliyor ve saydigim masraflar 8-10 bin liralik masrafin da yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana mantıklı gelmiyor. Piyasa sürekli yükseldiği için 1 sene sonra %10 kayıpla satarsın en kötü. Kasko sigorta mtv bakım hadi 5-10 bin ₺ tutsun. Nerede 40-50.000 ₺. O kadar parayı faize yatırsancılar gelir şimdi 😳 krediyle vs bütçe zorlanarak alınacaksa o apayrı bi durum

    İyi forumlar, birkaç sene önce o paralara kurumsal olarak 520i kiralandığını biliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akşam eve gelirken fark ettim arkadaşlar
    klimayı max konuma almak istedim. (bugün hava gerçekten soğuktu)
    ama çalışmadı. autoya bastım o kısım çalışıyor..
    ama max birkaç kez denedim hiç tepki vermedi zaten ışığı da yanmadı.
    var mı yardımcı olacak, hiç başına gelen?
    yada fikir yürütecek
  • klimanın ısıtıcı etkisi yok hocam kesinlikle, bir yanlış anlama olmuş sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba acil bir sorum olucak cevaplarsanız sevinirim f30 2014 model araç var sis farlarını bixenon a uygun led yapmak istiyorum fakat birinci seçenek photon diamond vision ampül var beyaz renk h8 35w uyumlu kullanan var mı aydınlatması memnun mu ? Birde photon led var h11 olması lazım uyumlu olan bu led takılıyor fakat pırlama sorunu yapıyor ilk çalıştırmada heralde daha Sonra yolda giderken veya sis farları kapalı olunca da pırlanta yapıyor mu ? Yardımcı olurmusunuz on göre ikisinden birini alacağım teşekkür ederim.. kullanan varsa bilgi versin sipariş vereceğim bu arada kodlama ile pırlamanın gideceğini biliyorum fakat malasef bulunduğum yerde yaptırmam mümkün değil çok kötü bir görüntü oluşturuyor mu ? Yada hiç uğraşmadan direk normal h8 diamond videom ampül alıp mı kullansam memnun kalırmıyım kullanan varsa lütfen bi zahmet yardımcı olsun ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak2891 -- 30 Ocak 2018; 2:13:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: burak2891

    Arkadaşlar merhaba acil bir sorum olucak cevaplarsanız sevinirim f30 2014 model araç var sis farlarını bixenon a uygun led yapmak istiyorum fakat birinci seçenek photon diamond vision ampül var beyaz renk h8 35w uyumlu kullanan var mı aydınlatması memnun mu ? Birde photon led var h11 olması lazım uyumlu olan bu led takılıyor fakat pırlama sorunu yapıyor ilk çalıştırmada heralde daha Sonra yolda giderken veya sis farları kapalı olunca da pırlanta yapıyor mu ? Yardımcı olurmusunuz on göre ikisinden birini alacağım teşekkür ederim.. kullanan varsa bilgi versin sipariş vereceğim bu arada kodlama ile pırlamanın gideceğini biliyorum fakat malasef bulunduğum yerde yaptırmam mümkün değil çok kötü bir görüntü oluşturuyor mu ? Yada hiç uğraşmadan direk normal h8 diamond videom ampül alıp mı kullansam memnun kalırmıyım kullanan varsa lütfen bi zahmet yardımcı olsun ?

    sonradan takılan led ampül sis farının asıl özelliği olan siste önünü gösterme özelliğini kullanmanızı engeller. çünkü halojen ampüle göre yapılmış olan far tası led ampülle istenen aydınlatmayı sağlayamaz. yani ampülü led yaptığınızda görüntü 10 numara olur ama icraat 2 yada 3 numara kalır. tavsiyem eğerki sis lambasını yine kendi işlevi ile kullanabilmek istiyorsanız yine halojen olan beyaz ampüllerden kullanmanız. ama amaç dışı sadece led olsun diyorsanız hangisini takarsanız takın hepsi beyaz yanacaktır. hatta pırlama sorunu olanı sorunlu olduğunu bile bile hiç takmayın. gereksiz riske girmş olursunuz. ampülüde bir oto elektrikçiye gidip oradan alıp taktırırsanız orada pırlama gibi şeyler yaparsa en azından iade etme şansınız olur.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: slajer

    Bölünmüş ekran derken ne hocam o? Montajı kolay mı, biraz bahseder misiniz rica etsem.

    Sizin aracda ne kadarlik tramer oldu hocam ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nabaki kullanıcısına yanıt
    Merhaba cevabınız için teşekkür ederim evet uzunca bir araştırma yaptım dediğiniz gibi mantıken orijinal olan Watt değeri olan ampülü sipariş verdim, çünkü hem pırlanta problemi olsun ve gerekse sıkıntı çıkarabileceği kanısına vardım çünkü yapsam bile sadece görüntü oluşacak ve işlevi olmayacak ama ampül zaten orjinalini aynı Watt değerinde ve hem işlevsel olarak ve görüntü olarak hoş bir görüntü olacak, zaten çoğu kişinin ledi tercih etmeme nedenide buymuş ve onlarda orijinal olarak kullan aydınlatmasından memnun kalırsın diyorlar bakalım sipariş verdim memnun kalırım inşallah çok teşekkür ederim sağolun iyi günler dilerim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak2891 -- 30 Ocak 2018; 12:13:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HantV H kullanıcısına yanıt
    Ankara'da yaşıyorum hocam. Gerçekten güzel olur, montajı kendim yapmak istiyorum bir yandan da profesyonel birisine 100-150 lira vereyim hiç uğraşmayayım diyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BölücüDeğilÖlücüyüm B kullanıcısına yanıt
    30.000 liraya halloldu her şey.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: klaudio

    klimanın ısıtıcı etkisi yok hocam kesinlikle, bir yanlış anlama olmuş sanırım.

    klima kelimesini makineyi kast etmek için kullandım, ısıtma ve soğutma için aynı modülü kullanıyoruz neticede
    max.a basında üfleme şiddetini en sona otomatik alıyor ve AC açılıyor.
    normalde yazın çabuk soğutmak için kullanıyoruz max. modunu
    kışında çabuk ısıtmak için..
    soğutmada AC (yani klima) şart ama ısıtmada AC açık olmasa da olur.
    dediğim gibi klima kelimesini AC için değil makineyi (orta konsolda ki) kastetmek için kullandım.
    ama max.a basınca AC otomatik açılır ve üfleme (fan) son şiddete gelmesi gerekir normalde..
    onun olmadığını anlatmaya çalıştım.
  • 2014 3.20ied den 2014 Audi A5 2.0 TDİ sportback e gecsem sizce ne hissettirir arkadaslar. Var mi kullanan ozelliklerini kiyaslayabilen?
    Gecmelimiyim sizce?
    Tesekkurler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccolt -- 31 Ocak 2018; 2:10:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buji değişimi ile ilgili bilgisi olan var mıdır? 2016 ağustos çıkışlı 3.20i ed kullanıyorum, bi yerde 10.000kmde bir değişmeli denilmiş aracım 24000kmde geçen ay bakım yapıldı hiç buji değişmedi, soğuk havalarda biraz titreyerek çalışıyor dediğim soğuk da -10 -15, bi problem de hissetmedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcanerg -- 31 Ocak 2018; 11:9:41 >
  • Hocam 10.000 km biraz erken gibi yazilimi olan araçlarda öneriliyor ama yazilim yoksa20- 30.000 gibi hatirliyorum. Ben 55.000 de ikinci el olarak aldim gecen hafta 66.000 de degistirdim bujileri. Gecmis sayfalarda kullanicilarin önerdikleri ngk laser platinum taktirdim, sizinde bahsettiginiz sogukta ilk çalistirmada olan titreme kalmadi. Şuan için gayet memnunum araba çok dingin bir hal aldi gibi geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ccolt

    2014 3.20ied den 2014 Audi A5 2.0 TDİ sportback e gecsem sizce ne hissettirir arkadaslar. Var mi kullanan ozelliklerini kiyaslayabilen?
    Gecmelimiyim sizce?
    Tesekkurler

    İkisini de kullanmıyorum ama şahsi fikrim quattro ise alınabilir derim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 31583159316031613162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.