Şimdi Ara

BMW 3 serisi (F30) (3044. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
70.298
Cevap
511
Favori
4.415.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30423043304430453046
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cobra90

    sileceksepeti.com da 3 farklı silecek çeşidi çıkıyor. siz hangisini aldınız ve yorumunuz nedir?

    7000 km deki aracımın silecekleri silmemeye başladı, başımızın çaresine bakıcaz anlaşılan.

    oradakiler ortanın iyisidir . direk iyi derseniz 962 idi sanırım. bir tane bosh servisi bulun ve oraya sordurtun. merkez depodan siparişler getiriyorlar.
  • geng G kullanıcısına yanıt
    seni niye gerdi bu kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 hafta kadar 40'inci yil 170bg versiyonu kullanma firsatim oldu. A3 kullanicisi olarak konfor ve stabilite anlaminda biraz geride bulsam da asfaltta sürüs gayet zevkli. Deri koltuklari cok basarili buldum. Dis gorunum bir harika tabiki kendine baktiriyor. Arac islak/karli zeminde de oldukca zorladi beni, yolda tutmak gercekten zor, arkadan cekisin etkisi buyuk tabi bunda. Cok degisken yakit ortalamalari yakaladim, düz yolda sabit hizda 5'li rakamlara inebiliyorken performansli sürüste 10 litreyi biraz astim. 170 bg performansini pek hissedemedim acikcasi, arac hizlaniyor ama biseyler eksik sanki. Patlamaz lastikler de köy yerinde patlayarak bi günümü berbat etti, stepne olmadigindan degistiremedik, vinc cagirmama ramak kalmisti arabayi yakin bi kasabaya goturmek icin. Sanirim bu araca sahip olsam bir adet yedek lastik bulundururum bagajda acil durumlar icin.

    Bir de sorum olacak, 3.20 dizel versiyonunda normal kullanimda, herhangi bir rektifiye gerekmeden, motor ömrü ortalama ne kadardir?

    iyi gunler herkese

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar son zamanlarda yetkili serviste bakim yaptirmiş olup fiyatini ve nelerin degistigini soyleyebilecek var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cobra90 C kullanıcısına yanıt
    Bosch A 929S iyi olanı. Ben Almanya'dan 3 tane getirmiştim, fazlasını forumdan arkadaşlara verdim, kalmadı.

    Bosch depodan getirtilebiliyormuş, bir Bosch servisine sorun.
  • Arkadaşlar herkese iyi sohbetler.size bir konuda danışmak istiyorum.2005 model 3.20d almak üzereyim. Km 147 binde.bir kapı değişik hasar kaydı yok.fiyati da 64 binde anlaştık. Sizce nasıl. Kronik sorunları var mıdır? En önemlisi bu aracın Borusan olup olmadığının kanıtı nedir?3 kasalarda ithal olmaz diyor satan kişi.yardimci olursaniz sevinirim https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-turkiyede-bu-temizlikte-tek-fulldonanim-borusan-bakimli-457590330/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false araç bu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakipsiz Fırtına -- 17 Temmuz 2017; 17:38:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: HanTv

    arkadaşlar son zamanlarda yetkili serviste bakim yaptirmiş olup fiyatini ve nelerin degistigini soyleyebilecek var mi?

    Daha cumartesi günü aracımın ikinci bakımını Ataşehir Etkili Servis'te yaptırdım. Motor yağı+yağ filtresi+ mikro filtre+hava filtresi toplam 1000tl tuttu.
  • Arkadaşlar merhaba, aracını satan varsa iletişime geçebiliriz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serquantes

    seni niye gerdi bu kadar.

    Yazmadan duramıyorsun sanirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende yurtdışına yerleşme durumundan dolayı aracımı satıyoum araç temiz çiziksiz çok fazla kullanılmamıştır..

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-ciziksiz-8900-km-de-eylul-cikisli,garaj-arabasi-459545499/detay/

    İsteyen olursa ufak bi pazarlık vardır
  • arkadaşlar merhaba,

    meşhur kronik direksiyon titreme sorunu ile karşılaşan var mıdır? varsa nasıl çözüm buldunuz?
  • Bugün aracı servise gönderdim. Test ettiler garantisi bittiği için kapı fitilleri ile ilgili iyi niyet kapsamında başvuru yapıp değişim olacaktı. Ancak sistem de iyi niyet kapsamında fitil değişimi olmadığını söylediler. Kapılardaki fitiller için bant işlemi yapacaklarını söylediler. İşim gereği servise gidemedim. Aracı gönderdim ve geri bana getirdiler. Telefonda. Erdikleri bilgiye göre de 1,5 saatlik bir işlem yapacaklarını söylediler. Ve 600 TL istiyorlar. Sanırım arabayı satacağım mercedese geçme. Zamanı geldi. Bu kadar pahalı bir araçta. Böyle saçam sapan bir şey olabilir. Mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar F30 kasada makyajla birlikte yalıtımda geliştirmeler var mı? Bir de ekşi sözlükte 3.18d nin 3.20d ve 3.18i ye göre yalıtımının bariz kötü olduğunu söylemişler bu doğru mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: robomatt

    Herkese selamlar,

    1 haftalığına Ankara'dan Side'ye tatile gittik. Şimdi Ankara'ya geri döndük ve 320i ED 40.yıl aracın her yerinden garc gurc sesler geliyor. Sanki kapıdaki lastiklerden ve camlardan. En ufak bi kasisten geçince ses geliyor. Herhangi bir bilginiz veya öneriniz var mıdır?

    Bana gore kucumsenecek bir sorun degil ama bazilari forumda bu tur sorun paylasimlarindan rahatsiz gibi davraniyor. Benim de sorunla ilgili paylasimlarim oldu. Simdiye kadar cesitli sprey turu urun onerileri oldu fakata ben wd40 denen sprey formda 12 tl verip aldigim urunu once bir ayakkabi temizleme sungerine sıkıp sonra bu sungeri fitillere ve temas ettigi her yere surdum. Daha once wurth marka silikon spreyi de surdum ama cok kisa cozum oldu. Son denedigim urunun ozellikleri arasinda uygulandigi yuzey ile karsi yuzey arasinda gorunmez bir tabaka olusturur bilgisi de vardi. 3 haftadir sorun yok. Umarim kisa bir cozum olmaz. Cunku sonrasindaki hukuksal surec uzun ve zahmetli olacak. Boyle bir sorunla ilgili cozum denemesi yapmak bile rahatsiz ediyor. O zaman aracini sat kardesim seklinde dusunenler de olabilir. Bu durumda aslinda araci degil sorunu satmis olacagimizj dusunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Saçma sapan bir sorun bu. Gacır gucur nedir yani. Olacak iş değil. Bant yapacağız deyip 600 lira isteyebiliyorlar. Hangi arabada var böyle sorun. Kendileri zaten direkt arabayı görmeden fitilleri değişeceğiz dediler. Yaygın bir sorunmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakipsiz Fırtına kullanıcısına yanıt
    Bu sorulari e90 bölümüne yazarsanız cok daha doyurucu cevap alabilirsiniz hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HanTv H kullanıcısına yanıt
    3.20i ed 40.yıl bugün ilk bakımı yaptırdım Kayseri İnciroğlu Bmw 430 TL...yağ ve filtreler ve genel kontrol...fiyat sizi yanıltmasın özel indirim aldım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi forumun ana konularının başında TRİM SESİ FİTİL SORUNU var zaten yukarda da sıcağı sıcağına bu konu gündemde...



    Cuma günü 3.20 40.yıl aracımı ilk bakımı için Kayseri İnciroğlu Bmw servisine bıraktım...bir de not bıraktım kapılarda hafif gıcırtı var sprey uygulayın diye...C.tesi tatil olduğu için aracımı bügün teslim aldım...almaz olaydım diyeceğim ağır kaçacak...aracımı teslim aldım Konya ya gitmek için yola koyuldum aman Allah'ım araba gacır gucur KAPILARIN CİĞERİ SÖKÜLECEK sanırsınız...tamam ustalar sağolsunlar spreyi uygulamışlar keşke ben kapılardan ses geliyor sprey uygulayın demeseymişim...daha önce çok az olan ses ayyuka çıkmış 1 olan ses 1000 olmuş aracın en ufak hareketinde yolun durumu ne olurda olsun müthiş bir gacırtı...bilenler bilir Kayseri Nevşehir arası yol biraz pütürlüdür Kayseriden Nevşehire gelene kadar kapı gıcırtısından paikolojim bozuldu arabadan kendimi dışarı atasım geldi öylr böyle bir gıcırtı değil kapılar dans ediyor sanki...Nevşehirde durdum fitillerdeki spreyi nemli bezle biraz sildim ama fayda etmedi sonuçta Konyaya gelene kadar kaymak asfaltta bile aracın her esnemesinde gacır gucur müzik bile fayda etmedi o kadar...ne spreyi sürdüyse usta aracın eski halini mumla aradım...onca araca bindim böyle bir ses duymadım yani opel corsasından tutunda a3 ne s60 ından tutunda b180 nine kadar 50 yr yakın araca bindim bu derece kapı gıcırtısı duymadım..yarın sabah sokuğu Konya Köprülü bayisinde alacağım...sanırım fitillerin değişimini isteyeceğim aklıma forumda okuduklarımada bakınca başka çözüm yolu gelmiyor...haaa fitillerin değişimide kalıcı çözümmü onda tartışılır...zaten bu sorunu kökünden çözemeZlerse kesin çözümü aşığı olduğum aracımı satmakla ben bulacağım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: surgeon17

    Bugün aracı servise gönderdim. Test ettiler garantisi bittiği için kapı fitilleri ile ilgili iyi niyet kapsamında başvuru yapıp değişim olacaktı. Ancak sistem de iyi niyet kapsamında fitil değişimi olmadığını söylediler. Kapılardaki fitiller için bant işlemi yapacaklarını söylediler. İşim gereği servise gidemedim. Aracı gönderdim ve geri bana getirdiler. Telefonda. Erdikleri bilgiye göre de 1,5 saatlik bir işlem yapacaklarını söylediler. Ve 600 TL istiyorlar. Sanırım arabayı satacağım mercedese geçme. Zamanı geldi. Bu kadar pahalı bir araçta. Böyle saçam sapan bir şey olabilir. Mi

    Aynı şekilde hocam bende E kasa mercedes mümkünse yeni E 180 ne bakmaya başladım...zaten araçta sese karşı hassas bi yapım vardı çok severek aldığım ve uzun yıllar binmeyi düşündüğüm 40.yılımı bu fitil sesi kısmende yol sesi yüzünden satmak zorunda kalacağım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • dodiko kullanıcısına yanıt
    mikro filtre nedir bilgi verebilir misiniz cevap için sağolun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 30423043304430453046
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.