Şimdi Ara

BMW 3 serisi (F30) (1014. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.548
Cevap
501
Favori
4.491.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10121013101410151016
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jonywayt

Valla 11-12 dizele yaktiriyorsaniz tekrar dusunmek lazim bence :)

Ne kadar dizel benzina rasindaki fark azalsada 1 lt dizelle daha fazla gidiyorsunuz.

Hayirlisi diyelim herkesin ihtiyaclari ve beklentileri farkli oluyor. Acikcasi benzinciye cok ugramak yoruyor adami :)

Selamlar, dizel ortalamam 7.8 lt, benzin icin ayni surus tipiyle 11-12 lt ongoruyorum ( %60 ist içi yogun trafik + %40 uzun yol )

Benzinciye cok ugramak konusunda size katiliyorum..
  • rur kullanıcısına yanıt
    Tskler.. evt dediginiz fiyat civarı soylediler on cam ile.. ben ön cam düsünmediğimden on camsız fiyat aldım.. bakalım artık :)
  • Arkadaşlar film için sanayiye gidin çatır çatır pazarlık yapın;
    ben Eylülde 150 liraya , Eskişehirin 3 büyük Alman markasının servislerinin film işlerini yapmış arkadaşa yaptırdım.
    Hiç bir servisin kendi bünyesinde filmle görevli elemanı yoktur , zannetmiyorum.
    Anlaşmalı camcı yada aksesuarcı gerek duyulduğunda çağrılır gelir yapar gider sonrada sanayide 150 200 liraya hallolabilecek iş 700 tl ye faturalandırılır...

Haa ben tanıdık kontenjanından 150 verdim siz 250 300 verin ama 700 falan anlam veremiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder804 -- 9 Temmuz 2014; 12:41:05 >
  • 700-1000 liraya cam filmimi yaptirilir allah askina paraniza yazik.

Arkadasin dedigi gibi en kaliteli filmle sanayide bu is maximum 300 liraya oda tas catlasa yani. Halledilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 700 lira falan sakın. 150 liraya aynı şekilde yapıyorlar,
    biz a4, merc c, ve benim araca yaptırdık.
    gayette memnunuz.
  • Bursa küçük sanayide 300 tl e yaptrmistim eski aracima on cam haric.

• onder804 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de aynı kontenjana girebilir miyim? :) Eskişehir'de hangi usta acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aycakir

Hocam ben de aynı kontenjana girebilir miyim? :) Eskişehir'de hangi usta acaba?

1. oto tamirciler sokakta girişte sokağın başında hemen. Aynı sokaktaki Yavuzlar oto fren servisi de arkadaşımdır ve genelde ben de oralarda olurum. Oralarda denk gelirsen 26 DP 320 plakalı kırmızı araba benim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder804 -- 9 Temmuz 2014; 14:40:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandaa2

quote:

Orijinalden alıntı: Omerguzel

Arkadaslar bugun aracimin ilk bakimini yaptirdim 320i ed. 14500de geldi bakim. İlk aldigimda malum 12000di. Bugun teslim aldigimda sonraki bakim 14000 dedi. Sizler 10bin demiyo miydunz neden 14bin dedi acaba? Ben bakim paketini aldim uyaniklik mi yapiyolar acaba ? Bir de polen ve hava filtrelerini degstrmediler polen 2.bakimda hava ise 3.bakimda dediler sadece yaglari degistrdiler. Bakima giden varsa yanitlarsa sevinirim

İlk bakim ne kadara mal oldu sadece yag degisimi galiba ?

80bin lik bakim paketi satin aldim ben

• 2012 3.20d aracimdan zincir sesi geliyor arkadaslar. İceri gelmiyor ses, fakat kaputu acip dinlediginizde bariz belli oluyor. Sol tekerin oralardan geliyor gibi, daha once bu sorunla karsilasan oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: rur

quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdemözdemir

quote:

Arkadaslar 2013 beyaz aracima cam filmi dusunuyorum ama hangi ton tavsiye dersiniz? 1 mi 2 mi? Ankda nereyi tavsiye edebilirsiniz? Bir de arac muayenede veya trafik kontrolde hafif kusur mu agir kusur mu.. Sikinti olur mu?

Tesekkurler

Aracı aldığım zaman kosiflerden hediye film aldım, 2 numara ve gayet memnunum. 1 numara çektirdiğine değmez dediler 2 ideal demişlerdi itiki de 2 numara olmuş. Polis ve muayene sıkıntıSı biraz muhattap olduğun kişinin insafına kalmış.

Cok tsk ederim.. 3-4 yil once hafif kusur sayiliyordusorun cikmiyordu muayenede..o yuzden merak ettim..

Bir de Ankarada cam filmi icin tavsiye edeceginiz yer var mi?

Arkadaslar baska gorus onerisi olan var midir?

Arkadaslar ziebartta 700 tl dediler.. Fiyat yuksek degil mi? Ankda uygun fiyata tavsiye edebileceginiz bir yer var mi cam filmi icin?

Yanlis hatirlamiyorsam on cam dahil 1k vermistim pazarlikla. Cam filmi icin yuksek bir rakam ama seffaf olmasi ve renklilerden daha iyi isi kesebilmesi benim icin cok onemliydi. Ayni sekilde kayincoya da yaptirdim, herkes cok mutlu.

Hocam Arka cam dahilmi,
    Ziebartın hangi istasyonunda yaptırdığınızı paylaşırmısınız..

• 2013 320i ed aracım bu gün ilk servisine girdi. Yağ değişimi ve yazılım güncellemesi yapıldı.

Ne var ki; aracımı teslim aldıktan sonra denediğimde sport modunda dahi hissedilir derecede eskisine göre daha yavaş gittiğini fark ettim.

Bunun nedeni yazılım güncellemesi midir? yoksa başka bir nedeni var mıdır?
  • quote:

Arkadaslar bugun aracimin ilk bakimini yaptirdim 320i ed. 14500de geldi bakim. İlk aldigimda malum 12000di. Bugun teslim aldigimda sonraki bakim 14000 dedi. Sizler 10bin demiyo miydunz neden 14bin dedi acaba? Ben bakim paketini aldim uyaniklik mi yapiyolar acaba ? Bir de polen ve hava filtrelerini degstrmediler polen 2.bakimda hava ise 3.bakimda dediler sadece yaglari degistrdiler. Bakima giden varsa yanitlarsa sevinirim

Banada aynen bakım yapıldı. Bakım paketim var. diğer bakımıda 14000 km ye ayarlamışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 44mami44

quote:

Banada aynen bakım yapıldı. Bakım paketim var. diğer bakımıda 14000 km ye ayarlamışlar.

Size de yalnizca yaglar mi degistirildi

• 2013 BMW 320D SERVİS ZAMANI GELDİ,SUAN ARAÇ 10.000KM AMA 7000KM DE BAKIM OLMASI GEREKLİYDİ,GEÇTİ GALİBA ZARARI FALAN VARMI.VE SERİVE GÖTÜRMESEM NE GİBİ SIKITILAR OLUR VE SERVİS TUTARI NEDİR?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0zan

2013 320i ed aracım bu gün ilk servisine girdi. Yağ değişimi ve yazılım güncellemesi yapıldı.

Ne var ki; aracımı teslim aldıktan sonra denediğimde sport modunda dahi hissedilir derecede eskisine göre daha yavaş gittiğini fark ettim.

Bunun nedeni yazılım güncellemesi midir? yoksa başka bir nedeni var mıdır?

Guncelleme de ne varmis ki ben de dun yaptirdim guncelleme yapmadilar sadece yag degistirdiler

• Esk.deki 3.20ied icin kapora verilmis ben 3.16i m paket mi alsam onu alsam derken smdi pisman oldum :(

• quote:

Orijinalden alıntı: azraili23

2013 BMW 320D SERVİS ZAMANI GELDİ,SUAN ARAÇ 10.000KM AMA 7000KM DE BAKIM OLMASI GEREKLİYDİ,GEÇTİ GALİBA ZARARI FALAN VARMI.VE SERİVE GÖTÜRMESEM NE GİBİ SIKITILAR OLUR VE SERVİS TUTARI NEDİR?

7 binde servis mi olur yahu? Bmw iyice şaşırdı. Daha düne kadar 30 binde servis görEn arabalar bunlar. Sanki spor araba.

Bence hiç bir şey olmaz. En basit örnekle yukarıda arkadaşlar yazmış zaten, Borusan bakım paketi alınan arabaları 14000 ayarlarken paket alınmamış arabalar 8-9 binde çağrılıyor. Düzenbazlığın tam karşılığı olsa gerek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

2012 3.20d aracimdan zincir sesi geliyor arkadaslar. İceri gelmiyor ses, fakat kaputu acip dinlediginizde bariz belli oluyor. Sol tekerin oralardan geliyor gibi, daha once bu sorunla karsilasan oldu mu?

?

• quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

quote:

Orijinalden alıntı: azraili23

2013 BMW 320D SERVİS ZAMANI GELDİ,SUAN ARAÇ 10.000KM AMA 7000KM DE BAKIM OLMASI GEREKLİYDİ,GEÇTİ GALİBA ZARARI FALAN VARMI.VE SERİVE GÖTÜRMESEM NE GİBİ SIKITILAR OLUR VE SERVİS TUTARI NEDİR?

7 binde servis mi olur yahu? Bmw iyice şaşırdı. Daha düne kadar 30 binde servis görEn arabalar bunlar. Sanki spor araba.

Bence hiç bir şey olmaz. En basit örnekle yukarıda arkadaşlar yazmış zaten, Borusan bakım paketi alınan arabaları 14000 ayarlarken paket alınmamış arabalar 8-9 binde çağrılıyor. Düzenbazlığın tam karşılığı olsa gerek.

Nerede kaldı dizelin ekomikliği. Yıllık kullanım maliyeti??

• 
Sayfa: önceki 10121013101410151016
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.