Şimdi Ara

BMW 3 SERİSİ E90 (508. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15.713
Cevap
103
Favori
1.308.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 506507508509510
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam hocam, performanceyi netten aldım çok kaliteli değil ama hoşuma gitti, Splitter bulamıyorum bu tampona göre özel yaptırabilirim, önümüzdeki ay almanya'ya gideceğim bulduğum parçaları getirmeyi planlıyorum araç göz alıyor renktende bilirsiniz gözler hep üzerinizde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Titus Pullo

2011 e90 dizel araç için farları xenon yaptırmayı düşünüyorum. Şu anda normal farlar mevcut üzerinde. Acaba sonradan xenon taktırmanın bir zararı var mı? yada bir dezavantajı?

Far yıkaması olmazsa araç muayeneden geçmez. Uğraştığınıza değmeyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bmw.

Selam hocam, performanceyi netten aldım çok kaliteli değil ama hoşuma gitti, Splitter bulamıyorum bu tampona göre özel yaptırabilirim, önümüzdeki ay almanya'ya gideceğim bulduğum parçaları getirmeyi planlıyorum araç göz alıyor renktende bilirsiniz gözler hep üzerinizde :)

spoileri aldığınız linki gönderebilirmisiniz
  • yolladım hocam, birde piano black boyattım genelde hep öyle oluyor bu spoiler sizce piano black mi aracın rengimi daha iyi ?
  • İyi günler, ayrı başlık açtım fakat buraya da yazmamın doğru olduğunu düşündüm belki daha hızlı cevap alırım zira akşama kadar bir karar almam gerekiyor. 164 beygir 2011 BMW 320d ile 184 beygir 2011 BMW 320d arasında nasıl farklar vardır? Özellikle yakıt konusunda fark nasıl olur? Arabayı 76850ye alacağım. 80 bin km'de. Araba tertemiz bakımları falan Kosifler'de yapılmış. Galeriden falan da değil sahibinden. Özellikle yakıt konusunda bazıları arada çok fark olacağını söylediler çok arabadan anlamıyorum. Bu arabayı alıp 5-6 sene binme niyetindeyim. Son olarak bir de ben şimdi bu arabayı alsam Navigasyon geri dönüş kamerası taktırabilir miyim? Taktırabilirsem ne kadar tutar acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shumin

İyi günler, ayrı başlık açtım fakat buraya da yazmamın doğru olduğunu düşündüm belki daha hızlı cevap alırım zira akşama kadar bir karar almam gerekiyor. 164 beygir 2011 BMW 320d ile 184 beygir 2011 BMW 320d arasında nasıl farklar vardır? Özellikle yakıt konusunda fark nasıl olur?

164 değil 177 olacak heralde o rakam.

177 motor sıkıntı çıkarma ihtimalide sahiptir, 184 ise daha sorunsuz ve az yakandır. İmkan varsa 184'ten şaşmayın.
  • Sağ olun cevap için şimdi sıkıntı şöyle ki arabayı çok temiz bulduk. Bir daha böyle temizi bu fiyata bulabilir miyiz bilmiyorum. Motor sıkıntı çıkarabilir derken ne kastettiniz acaba? Az yakandan kasıt bir de mesela 100 km'de ikisi arasında kaç litre fark eder acaba? Çok teşekkürler cevap için bu arada. İnternette bakıyorum fakat bir türlü bulamadım konu hakkında bilgi.

Bana 164 beygir dendi bir de ama yanlış da denmiş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shumin -- 18 Mart 2014; 16:08:45 >
  • shumin S kullanıcısına yanıt
    çok bilgim yok ama bildiğim kadarı ile söyleyim

163-177-184hp likler var

163 en fazla yakan 177 ve 184 sırası ile gidiyor

177-184 arasında şehir içi 1lt fark gözüküyor 184 5,1 lt, 177 6,5lt ama 163 şehir içi 9lt fabrika verisine sahip diye biliyorum

163hp likler makyajsız kasada buluyor
    177hp makyajlı makyajsız ikisindede var
    184hp sadece makyajlı kasalarda var

177hp araç almadan önce banada çok fazla sıkıntı cıkaran motor dendi, daha sonra yabancı forum siteleri, kullanan tanıdıklar, bmwnin tanıdık servisine sordugumda sıkıntı olmadını söylediler, 520 ve x3 lerdede heralde aynı çeşit motor kullanılmış, onlarda bakımı yaptırmazsan zincirlerindemi birşeyinde sıkıntı çıkarıyormuş ve motor değişmek zoruna kalıyormuş 320 lerde böyle sıkıntı yok dendi.

Ben 6ay bekledim temiz araç bulabilmek için, inş bulur ve alırsınız.

• Teşekkürler 163 beygir ise o zaman vazgeçiyorum. Kısmet değilmiş zira 9 lt demek benim için sıkıntı demek zira haftada en az 1200-1300 km yol yapacağım şehirler arasında şu anki arabam çok yaktığından dolayı değiştirmek istiyordum. Cerato'ya tüp taktıracağız o zaman sonra da araba bakmaya devam.
  • Bmw. kullanıcısına yanıt
    Ben zıt reng daha sporitf ve belirgin oluyor. Ben aracı mat siyah ile kombin ettim hep piano black kullanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bmw.

yolladım hocam, birde piano black boyattım genelde hep öyle oluyor bu spoiler sizce piano black mi aracın rengimi daha iyi ?

Arkadasim merhaba, yeni e90 3.20 aldim ve spoiler dusunuyorum.Arkadasa ozelden yazmissiniz , rica etsem linki bana da gonderir misiniz? Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba 184 beygir çıktı haftaya alacağım inşallah.
  • Arkadaşlar bir de arabada navigasyon ve park sensör olayından yok da taktırmak istesem ne kadara ve nerde taktırabilirim acaba?

İnanılmaz pahalıymış yahu :D ulan 80 bine ikinci el araba alıyoz klima bile Manual :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shumin -- 18 Mart 2014; 20:58:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shumin

Arkadaşlar bir de arabada navigasyon ve park sensör olayından yok da taktırmak istesem ne kadara ve nerde taktırabilirim acaba?

İnanılmaz pahalıymış yahu :D ulan 80 bine ikinci el araba alıyoz klima bile Manual :S

navi 8250tl civarı mert otoda
    park sensörü falan orjinal olmazsa 100-150 civarıdır. ekran olmayacaksa orijinale gerek yok zaten sadece ötecek.
  • secospacos S kullanıcısına yanıt
    mert oto sadece işçilikte ne kadar alıyor biliyormusunuz, 8250 çok geldi bana, ön göğüsü 300dolar, cic malzemelerini 650dolar civarı. Geriye sadece işçilik ve cihazın araca tanıtılması kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

mert oto sadece işçilikte ne kadar alıyor biliyormusunuz, 8250 çok geldi bana, ön göğüsü 300dolar, cic malzemelerini 650dolar civarı. Geriye sadece işçilik ve cihazın araca tanıtılması kalıyor

650 dolar mı? hocam biraz az geldi bana

ekran
    i-drive
    anten
    hdd

bunlar 650dolar olamaz bence cok az gibi =)
    cidden abd de 650 dolar, ingilterede 500-600euro civarı değişiyor. eğer kodlanmış şekilde istersen 1000dolar abd fiyatı. Almanyaya bakıyım dedim almanyada fiyatlar uçuk en ucuzu 900euro

abd fiyatlarını ebay den değil, abd deki araba forum siteleri var orda 2.el satan veya çıkma parçalar

hatta 2yıl önce birinin bu işlerle yaptıgı işi gördüm nette, 2yıl önce

ön göğüs+bardaklık+bu cic sisteminin tamamı+direksiyona pedal+m ön arka tampon+ performence spoiler ve tampon altına takılan birşey adını bilmiyorum. İşçilikle ve kodlama dahil (kodlamayı ve söküp takma işlemini özel serviste yaptırmış) 3bin dolara halletmiş. Ülkesinde 6bin dolara yapıldını söylemişti

sadece mert otodan ön göğüs ekranlı değişimine 4100dolara denk gelmesi beni çok şaşırttı, mert otonun dediğine göre söktükleri parçalarda onlarda kalıcakmış eğer parçaların bende kalmasını istersem 10bin tl olur yazıyordu. 2.elde satarken adama ne dicem abil, göğüs değişti orjinalinide verdimmi dicem, sonra alıcak kişi süphe ile yanaşır neden değişti, ne oldu vs

birkaç cic ilanı koydum mesala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 19 Mart 2014; 19:32:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

cidden abd de 650 dolar, ingilterede 500-600euro civarı değişiyor. eğer kodlanmış şekilde istersen 1000dolar abd fiyatı. Almanyaya bakıyım dedim almanyada fiyatlar uçuk en ucuzu 900euro

hatta 2yıl önce birinin bu işlerle yaptıgı işi gördüm nette, 2yıl önce

ön göğüs+bardaklık+bu cic sisteminin tamamı+direksiyona pedal+m ön arka tampon+ performence spoiler ve tampon altına takılan birşey adını bilmiyorum. İşçilikle ve kodlama dahil (kodlamayı ve söküp takma işlemini özel serviste yaptırmış) 3bin dolara halletmiş. Ülkesinde 6bin dolara yapıldını söylemişti

sadece mert otodan ön göğüs ekranlı değişimine 4100dolara denk gelmesi beni çok şaşırttı, mert otonun dediğine göre söktükleri parçalarda onlarda kalıcakmış eğer parçaların bende kalmasını istersem 10bin tl olur yazıyordu. 2.elde satarken adama ne dicem abil, göğüs değişti orjinalinide verdimmi dicem, sonra alıcak kişi süphe ile yanaşır neden değişti, ne oldu vs

http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-3-E90-E91-E92-E93-OEM-CIC-NAVIGATION-SYSTEM-RETROFIT-/271414064506?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item3f3189f57a
    http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-3-series-E90-E91-E92-CIC-HDD-professional-navigation-set-navi-/310901140277?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&fits=Plat_Gen%3AE90&hash=item486326eb35
    http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-E90-E91-E92-E93-CIC-PROFESSIONAL-NAVIGATION-GPS-SATNAV-IDRIVE-CID-/261426933588?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3cde426f54

birkaç cic ilanı koydum mesala

ilandaki ürünler Used ve Refurbished hocam
    yani bazıları çıkma bazıları da arıza sebebiyle fabrika tarafıdan tamir edilmiş.

sıfır ürün değiller.
    sıfır olanının 1000euro olduğunu düşünelim

Yine de mert oto çok pahalı

home.comcast.net
    Sorry, we couldn't find that page
    http://home.comcast.net/~Booster/idrive/E90_idrive_retrofit.pdf

burdan da nasıl yapılcağını anlatmışlar
  • şu an ses sitemimle ilgili bir sorun yaşıyorum daha doğrusu beğenmiyorum. Ses sistemi olarak ne tavsiye edersiniz çakal bir şey olsun istemiyorum

eski aracım captivaydı, aracın içinde film izlerken resmen sinemadaymışım gibi hissediyordum veya müzik dinlerken müziğin içindeydim. Arabanın içindeykende bassları kuvvetlide olsa, insana rahatsız vermiyordu kafa şişirmiyordu. Böyle bir sistem istiyorum 8hoporler vardı bunların 2si bass, 4 ü küçük hoporler kapı kollarında, 2si kapı altlarında ne oluyor bilmiyorum ama bas ses vermiyordu onlar

Şuanki beğenmediğim şeyler sanki bass lar çakma gibi böyle cansız kalıyor, hiç temiz ses alamıyorum. Bana çok yüksek sesten ziyade, temiz, net akustiği iyi olan birşey lazım. 320 de ise suan gördüğüm kadarı ile 2tane kapı altlarında, 2tanede arka camın altında var, he birde koltuk altlarında oldugu söyleniyor ama göremedim onları

Bütçem çok fazla yok ama ses sistemininde iyileşmesini istiyorum, inş ne demek istediğim anlaşılmıştır. Yolda bagaja subwooferdan son ses müzik açıp, cızırtılı sesi kaliteli sanıp insanları rahatsız etmek istemiyorum.

www.bmwnavigasyon.com
    BMW Navigasyon - BMW E90 3 Serisi Navigasyon Donanımı
    http://www.bmwnavigasyon.com/index.php/uygulamalar/item/bmw-3-serisi-torpido-set?category_id=3

mert otonun yazısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 20 Mart 2014; 1:00:39 >

• 
Sayfa: önceki 506507508509510
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.