Şimdi Ara

BMW 3.20 İ mi yoksa VECTRA CDX 2.5 mi ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler şu anda 91 model bi şahin kullanıcısıyım bu yakınlarda banka kredisiyle arabanın modelini yükseltmek istiyorum kredi için başvuruyu bile yaptım ama araba ne alacağıma karar veremedim...Bi yandan vectra cdx 2.5 düşünüyorum...Bi yandanda bmw 3.20 mi alsam diyorum 15.000 ytl ye kadar bi bütce ayırdım...Benim için hem performans önemli hemde uzun yol rahatlığı ve gücenliği önemli...bu 2 arabadan hangisini tavsiye edersiniz??? bu arada bakmayı düşündüğüm BMW lerden biriside bu : http://www.araba.com/533445.html .....Şimdiden teşekkürler

• bmv 3,20 derim herşeyden önce bmv kalitesine biniyosun opelden daha iyidir
  • arkadaşım bmw'nin bu modellerinde fren kalibiyerlerinde sorun oluyor diye okumuştum bir araba dergisinde araba çok temize benziyor motor yağ keçesine ve fren kalibiyerlerine baktır temizse kaçırma aynısı bende vardı ve çok memnunudum geçen sene 13.000 ytl'ye sattım yalnız vectra CDX çok benzin yakıyor onuda göz önüne al araca bakarken BMW ona göre daha az benzin yakar
  • İlginiz için teşekkürler arkadaşlar...
  • ayrıca 94 modelın altındakı bmw e36larda farklı bı motor var bu yuzden pek raabet gormuyo
  • BMW nin ölüsü OPEL' in dirisini ismiyle bile yer... Gereksiz ve abes bir kıyaslama olmuş...

Edit : kelime ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SACRED REICH -- 22 Ağustos 2007; 22:46:15 >
  • tabiki bmw 3.20
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİAT DOBLO 1.3 mü 1.9 mu ?
    17 yıl önce açıldı
    ACCENT ERA 1.4 MÜ YOKSA 1.6 MI ??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.