Merhaba. 2015 model 1.2 tsi dsg midline plus Golf aracımı değiştirmeye karar verdim. 2 seçenek arasında kaldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
1. seçenek: 2017 model 45.000km de BMW 3.18 i Prestige 2. seçenek: 2017 model 45.000km de Mercedes CLA 180d Comfort
Şirket aracım mevcut olduğu için bu araçla hafta sonu ve uzun yol kullanımı yapacağım. Yani senelik 15.000 km civarı gibi düşünüyorum.
BMW daha oturaklı ve dolu bir araç olması ileri süreçte ikinci elde daha rahat satılabilecek olması anlamında aklımı çeliyor. Mercedes ise dizel olması ve iç tasarımı açısından daha cezbedici geliyor. Ama cam tavanın olmaması da düşündürücü.
2 araç hakkında kullanan, bilgisi olan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum. Teşekkürler.
Yakıt tüketimi dışında aklına gelebilecek her konuda 318i üstün, her konu.
CLA 180 değil de 200 AMG deseydin, performans ve yol tutuş keskinliği olarak 1-2 avantajı var. Yine de 318i varken olmaz.
3 serisinin rakibi cla değil c serisidir. yakıt tüketimi dışında bir artısı olmaz clanın. 3 serisini tercih ederdim
3 ün karşısında cla değil c bile barınamaz. Sırf mercedes olsun diye cla almak gibi hata yapıp mercedese ön yargı beslemenizi de istemem.
Bir yıllık 3.18i Prestige sahibi olarak çok memnunum. Rakibi Cla değil, C seridir. 1.2 Tsi dan biraz fazla yakar ama verdiği keyfe değer
Yakıt ve kalite hissinde cla önde tasarım görecelidir bence cla çok güzel . Diğer konularda 3 serisi önce sonuçda segment farkı var ama bu farklar öyle aman aman bir fark değil hoşunuza hangisi gidiyorsa o olsun ama cam tavansız bir mercedes olmaz
CLA, Mercedes’in yüz karası bir otomobil. Tabi ki, 3.18.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme