Bildirim
Bmw 3.16i kiraladım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
flash bellege at daha rahat edersiniz. idrive dan kontrol etmek cok kolay oluyor muzikleri -
quote:
Orijinalden alıntı: aezhob_92
flash bellege at daha rahat edersiniz. idrive dan kontrol etmek cok kolay oluyor muzikleri
Hocam şimdi araba boş mu dolu mu bilmiyorum flash bellek girişi standart mı bmwlerde? Şimdi flash hazırlarız giriş falan yoktur. -
Hocam mp3 olarak atarsanız olmaz audio cd yapmanız lazım google dan bakabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mp3 destegi vardir. Mp3 cd si yapabilirsiniz. Flash diskten dinlerseniz muzigin kalitesi dusuyor
quote:
Orijinalden alıntı: muharrem.05
Mp3 destegi vardir. Mp3 cd si yapabilirsiniz. Flash diskten dinlerseniz muzigin kalitesi dusuyor
Teşekkür ederim hocam peki kesin değil mi? 1günlük kiralıyorum birde yanlışlık olmasın uğraşmayayım tekrardan :) -
Kac tl ve model yili nedir ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Onder Akbas
Kac tl ve model yili nedir ?
195tl hocam tam koruma dahil. 2015 model. -
Zaten USB girişi falan boş donanımda yok diye biliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: goodorevil
Zaten USB girişi falan boş donanımda yok diye biliyorum.
cd için peki mp3 destekliyor mu? Muharrem hocamda söyledi fakat emin olmak istiyorum zaman kaybetmek istemiyorum. -
Aux girisiyle baglanabilirsiniz,bildigim kadariyla bos pakette bile bluetooth baglantisi var.Yoksa direk mp3 desteklide dinleyebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: kartalus
Aux girisiyle baglanabilirsiniz,bildigim kadariyla bos pakette bile bluetooth baglantisi var.Yoksa direk mp3 desteklide dinleyebilirsiniz.
mp3 destekliyorsa daha iyi hocam. Bluetooth ile dinleyebiliyor muyuz hocam? -
Baz modelde bluetooth var ancak multimedia paket olmadigi icin muzik acamiyorsunuz sadece arama yapabiliyorsunuz.baz modelde flash bellek girisi mevcut ve cd mp3 destekliyor...
Bluetooth varsa usb de vardir yoksa ikisi de yoktur. Technology paket dahilinde olmasi lazim. 2015 modellerde olmayan var mi bilmiyorum ama xenon varsa vardir iste
Ben Sportline Plus sahibiyim,onda bluetooth var.Aux kablosuyla ugrasmadan hemen baglaniyorum.Sizin kiraladiginiz aracin donanimina bagli aslinda.
quote:
Ben Sportline Plus sahibiyim,onda bluetooth var.Aux kablosuyla ugrasmadan hemen baglaniyorum.Sizin kiraladiginiz aracin donanimina bagli aslinda.
hocam 2015 model mavi sadece gördüm içine hiç bakmadım. -
Hos benim ki 320i.Maviyse ve 2015 modelse muhtemelen M-pakettir.Eger oyleyse bluetooth falan hepsi vardir.
195 TL iyi aslinda.Mahalle arasi rent a car'lardan mi kiraliyosunuz?
quote:
Hos benim ki 320i.Maviyse ve 2015 modelse muhtemelen M-pakettir.Eger oyleyse bluetooth falan hepsi vardir.
yok hocam sixt şirketinden kiralıyorum. -
quote:
Aviste 320i m paketinden luxurysine kadar 220 tlydi yakin zamanda. 316i icin o fiyat normal. Kaldi ki bu tarz kurumsal sirketler, mahalle arasindakilerden daha uygun fiyatli.
quote:
Orijinalden alıntı: içinizden biri
quote:
Orijinalden alıntı: muharrem.05
Teşekkür ederim hocam peki kesin değil mi? 1günlük kiralıyorum birde yanlışlık olmasın uğraşmayayım tekrardan :)
Donanım listesine bakmanızda fayda var ama var diye biliyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- nissan qashqai 1.5 dci hangi motor yağı kullanılır
- land rover discovery sport kullanıcı yorumları
- dizel araba uzun süre çalışmazsa ne olur
- en iyi benzin hangisi 2024
- en uzun ömürlü araba motoru
- dacia duster 2022 fiyat listesi
- fiat topolino klima varmı
- honda crv 2023
- honda zrv 2024 fiyat
- agrotech araba
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X