Şimdi Ara

Bmw 3.16i kiraladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

çarşamba günü için 1 günlük bmw 3.16i kiraladım. Uzun yola çıkacağım için müzik falan dinlemek istiyorum acaba cdye direk mp3 olarak mı atayım yoksa başka uzantısı var mı?

• flash bellege at daha rahat edersiniz. idrive dan kontrol etmek cok kolay oluyor muzikleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: aezhob_92

flash bellege at daha rahat edersiniz. idrive dan kontrol etmek cok kolay oluyor muzikleri

Hocam şimdi araba boş mu dolu mu bilmiyorum flash bellek girişi standart mı bmwlerde? Şimdi flash hazırlarız giriş falan yoktur.
  • içinizden biri İ kullanıcısına yanıt
    Hocam mp3 olarak atarsanız olmaz audio cd yapmanız lazım google dan bakabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mp3 destegi vardir. Mp3 cd si yapabilirsiniz. Flash diskten dinlerseniz muzigin kalitesi dusuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

Mp3 destegi vardir. Mp3 cd si yapabilirsiniz. Flash diskten dinlerseniz muzigin kalitesi dusuyor

Teşekkür ederim hocam peki kesin değil mi? 1günlük kiralıyorum birde yanlışlık olmasın uğraşmayayım tekrardan :)
  • Kac tl ve model yili nedir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onder Akbas

Kac tl ve model yili nedir ?

195tl hocam tam koruma dahil. 2015 model.
  • Zaten USB girişi falan boş donanımda yok diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Zaten USB girişi falan boş donanımda yok diye biliyorum.

cd için peki mp3 destekliyor mu? Muharrem hocamda söyledi fakat emin olmak istiyorum zaman kaybetmek istemiyorum.
  • Aux girisiyle baglanabilirsiniz,bildigim kadariyla bos pakette bile bluetooth baglantisi var.Yoksa direk mp3 desteklide dinleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Aux girisiyle baglanabilirsiniz,bildigim kadariyla bos pakette bile bluetooth baglantisi var.Yoksa direk mp3 desteklide dinleyebilirsiniz.

mp3 destekliyorsa daha iyi hocam. Bluetooth ile dinleyebiliyor muyuz hocam?
  • Baz modelde bluetooth var ancak multimedia paket olmadigi icin muzik acamiyorsunuz sadece arama yapabiliyorsunuz.baz modelde flash bellek girisi mevcut ve cd mp3 destekliyor...

• Bluetooth varsa usb de vardir yoksa ikisi de yoktur. Technology paket dahilinde olmasi lazim. 2015 modellerde olmayan var mi bilmiyorum ama xenon varsa vardir iste

Ben Sportline Plus sahibiyim,onda bluetooth var.Aux kablosuyla ugrasmadan hemen baglaniyorum.Sizin kiraladiginiz aracin donanimina bagli aslinda.

• quote:

Ben Sportline Plus sahibiyim,onda bluetooth var.Aux kablosuyla ugrasmadan hemen baglaniyorum.Sizin kiraladiginiz aracin donanimina bagli aslinda.

hocam 2015 model mavi sadece gördüm içine hiç bakmadım.
    Hos benim ki 320i.Maviyse ve 2015 modelse muhtemelen M-pakettir.Eger oyleyse bluetooth falan hepsi vardir.

195 TL iyi aslinda.Mahalle arasi rent a car'lardan mi kiraliyosunuz?

• quote:

Hos benim ki 320i.Maviyse ve 2015 modelse muhtemelen M-pakettir.Eger oyleyse bluetooth falan hepsi vardir.

yok hocam sixt şirketinden kiralıyorum.
  • quote:

Aviste 320i m paketinden luxurysine kadar 220 tlydi yakin zamanda. 316i icin o fiyat normal. Kaldi ki bu tarz kurumsal sirketler, mahalle arasindakilerden daha uygun fiyatli.

• quote:

Orijinalden alıntı: içinizden biri

quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

Mp3 destegi vardir. Mp3 cd si yapabilirsiniz. Flash diskten dinlerseniz muzigin kalitesi dusuyor

Teşekkür ederim hocam peki kesin değil mi? 1günlük kiralıyorum birde yanlışlık olmasın uğraşmayayım tekrardan :)

Donanım listesine bakmanızda fayda var ama var diye biliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.