Şimdi Ara

BMW 2 Serisi Yeni Active Tourer (U06) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.061
Cevap
99
Favori
79.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim sabahtan sorayım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, paspas için ne öneriyorsunuz tavsiye var mı ?

• ben sahleri tek gecerim

• -cyanide - kullanıcısına yanıt

bende sahler aldım memnunum

• Merhaba arkadaşlar. Maalesef biraz geç olarak bilgim olduğu için uzun araştırmalar sonucu 06.03 tarihinde (duyduğum gün) ne kadar istemesemde renk olarak dış siyah/iç mokka kahve olarak 2.30e aracı kaporaladım. Fakat bazı çekincelerim mevcut 3008'den geçeceğim için büyüklük vb. olarak.

Aklımdaki en önemli çeliştiğim noktalar şu;

1) Şimdi yazılanları incelediğimde 2025 araçlar teslim edildi galiba? Fakat bütün bayii'ler bana ilk teslimatın mart sonu olacağını ilettiler.

2) Bu araç %30 ötv matrahında şuan ufak bi revizyondan dolayı fakat malum bu ay içerisinde euro kurunda ciddi artış gözlemlendi, bu araç sizce %60'lık matrah'a geçer mi?

3008 aracımdan geçeceğim için aklımda olmayan karlı bir ticaret olsun, fikrindeyim. Malum geçen sene tesla model y alanlar 1 senedir bekliyolar üst matrah için fakat biraz hesap ev'de uymadı onlarda.

Şimdiden teşekkür ederim kıymetli yorumlarınız için.

• 564yasin kullanıcısına yanıt

1. Bu yıl teslimat oldu siz 2. Gelecek parti için kapora verdiniz

2. Karlı ticaret konusunu kimse bilemez. Araç alıp keyfinize bakın, arabadan kar etme zaten pandemi de oldu bitti. 1 yildir araç fiyatları aynı , 1 yıldır arac alip zarar etmeyen yok.Avupa'da satışlar kötü . Yüzde 30 ile nisan mayıs'ta birçok model gelecek gibi görünüyor. Vergi böyle kalırsa bir sürü plug in goreceğiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 564yasin kullanıcısına yanıt

Merhaba ustadim.. Senin sorunun cevaplari bende.. 4 yil 3008 kullandim sonra elektrikli arac almak icin aracimi sattim ve once Countryman icin kaparomu verdim.. Sonra da 230e nasip oldu ve satin aldik.

230e operasyonu daha once belliydi.. Ix1 benzeri bir operasyondu bu. Farki ix1 filo satis 10 adet ile sinirliydi, 230e ise daha onceden BMW den arac satin almis ama benim duyumum Vip musteriler yani m serisi ya da iste 5 ya da 7 serileri alanlara teklif edildi once araclar. Evdeki hesap carsiya uymadi bmw turkiye icin cunku vip musteriler ilgi gostermedi araca.. Biz bu sekilde alabiliyoruz araci..

Bu sekilde rahatlikla satabiliyor bmw turkiye bu araci.. Kur da buyuk bir atak olmadan devam eder bu fiyatta satislar. Burada sorun ne kadar adet getirmeyi ve satmayi dusunuyorlar. Yani x1 ve ya 3 serisi adetlerinde gelmez bu araclar.. Ya da vw passat getirdigi peugeot un 3008 getirdigi adette gelmez. O yuzden niyeti olan firsati varken alsin.. Yil sonuna kadar evet kurdan dolayi matrah ustu kalabilir.

Buradaki motivasyonumuz BMW almakti.. Hemen hemen herkes bu sekilde ilerledi.. Cogumuz da araci hic gormeden aldik. Bu fiyata bu dolulukta phev bir BMW icin fiyatin uygun oldugunu dusunuyoruz.

Sadece 3008 den sonra arac bana kucuk geldi.. Muhtemelen size de oyle gelecek..

• 230 için kombinasyon çok iyi görünüyor M sport da
    Tek eleştireceğim nokta 0-100 5 sn civarı olan 300+ beygir güç sunabilen üstelik BMW olan bir aracın jant / lastik kombinasyonu
    Jantlar kötü görünüyor , lastikler ince
    Hiç olmazsa 220i Msport jantları kullanılsaydı , onlar çok daha iyi duruyor
    Bunun dışında MPV iyidir , araba da oldukça iyi duruyor

• Herkese merhaba, bu aracı almayı düşünüyorum, tüm forumu okudum ama şu bilgiye rastlayamadım , uzun yol yapan birisiyim , araç bataryayı full olarak yola çıktığımızda hbyrid olarak kullanırsam maç kaç km 4 çeker gücü alabilirim, ort 120 km hız desek 300 km 4 çeker gidermi , cevap için şimdiden teşekkür ederim

• Safran 237 S kullanıcısına yanıt

Pilin içinde belli bir miktar hep tutuyor, azaldıkça şarj ediyor hocam yani 4 çeker özelliğini hiç yitirmiyor

• Merhabalar,
    Aracı alanlara sorum olacak maksimum hız kaç acaba sitesinde teknik verilerde göremedim size verilen teklif föyünde veya herhangi yerde yazıyor mu
    Tşkler

• özkonak50 Ö kullanıcısına yanıt
    Aracı alanlardan biri değilim, ancak aşağıda belirttiğim resmi BMW sayfasında 206 km/s olarak belirtilmiş.
    https://www.bmw.de/de/neufahrzeuge/2er/activetourer/bmw-2er-active-tourer-technische-daten.html/bmw-216i-active-tourer.bmw

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aracı merak edenler bilgi edinebilirler

Uğur Halimesoğluyoutube
    Fiyat, performans, kalite, teknoloji, doğa dostu hepsi bir arada!! Karşınızda BMW 2.30e plug in hybrit #bmw #bmw2series #bmwelectric #pluginhybrid #performance
    https://www.youtube.com/watch?v=Li3jiofIwMs
  • Sevgili dostlar araçta koltuk ısıtma var bunu biliyorum. Koltuk soğutma da var mı?

• omeric kullanıcısına yanıt
    Koltuk soğutma ve direksiyon ısıtma yok.

• doormen D kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• Merhabalar,aracı alanlara 2 sorum olacak.

Bataryayı 1 kez tam doldurup tam depo yakıt koyunca kaç km gidiyor deneyen oldu mu?Uzun yolda şarj etmeden tüketimi ne olur merak ediyorum.

Bir de araştıran varsa aranızda,eski bmwlerde b38 3 silindirli motorun soğutmada problemleri vardı ve sık turbo revizyonu istiyordu diye hatırlıyorum.Bu motor da sanırım b38miş ve daha da güçlendirmişler(136dan 150liğe),sorunlarıyla ilgili bir revizyon görmüş mü bu motor acaba internette birşey bulamadım.

Bir de son olarak şuan araç olan/gelecek bayi var mı bildiğiniz.Yaşadığım yerdeki ve birkaç bayiyi daha aradım,ikamet ettiğim yerdeki bayi numaramı aldı araç gelirse ararız dedi ama sıradan,kaporadan vs bahsetmedi,acaba telefonla aradığım için veya araçları kendilerine sakladıkları için vs geçiştirdiler mi diyorum,küçük bayi çünkü.

• izosucu İ kullanıcısına yanıt

Selamlar video'da(9:20 civarı) 14kwh batarya, 11kw ile şarj edebiliyorsunuz ve 1.5 saatte doldurabilirsiniz diyor, bir çok arkadaş bu bilginin yanlış olduğunu söylemişti. Videoyu yapan arkadaş henüz şarjı denememiş galiba. Yakın zamanda araç teslim alıp deneyen var mı, herhangi bir değişiklik oldu mu bu hakkında, bilgisi olan varsa aydınlatabilirse çok sevinirim, teşekkürler herkese.

• f14.tomcat F kullanıcısına yanıt

Bende toplam menzil 750 km yazıyor fulleyince. İkinci sorunuz hakkında bir bilgim yok

• omercix44 O kullanıcısına yanıt

Tüm araçlar 7kw ile şarj oluyor

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.