Şimdi Ara

Bmw 2 serisi Active Tourer (F45) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.055
Cevap
57
Favori
168.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Incelemeden almamız gerekenler; motor iyi, ön kolonlar nedeniyle görüş olumsuz etkileniyor, yakıt fazla
    Yakıt konusuna katılmadığımı not edelim. Incelemelerde genelde araçlar çok zorlanır. 9lt çıkması iyi bile sayılır.
    Ön kısım ile ilgili ne benim ne de eşimin bir şikayeti olmadı.
    Motor konusunda BMW emin olmadığı motoru macera olsun düşüncesi ile koymazdı zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x+y=z X kullanıcısına yanıt
    7 koltuk opsiyonel sunulacağı belirtilmiş. Aracı görüp değerlendirmek lazım.
    Kaldı ki Bir çok araçta sırf 7 koltuk olsun diye bagaja 2 iskemle sıkıştırılmış olduğunu biliyoruz.
    Ilk bakışta artıları; büyük kasa, 4x4 olarak dikkat çekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: vinyakal

7 koltuk opsiyonel sunulacağı belirtilmiş. Aracı görüp değerlendirmek lazım.
    Kaldı ki Bir çok araçta sırf 7 koltuk olsun diye bagaja 2 iskemle sıkıştırılmış olduğunu biliyoruz.
    Ilk bakışta artıları; büyük kasa, 4x4 olarak dikkat çekiyor.
    Active Tourer bile gayet uzun 21 santimetre az değil Grand Tourer 21 santimetre daha uzun olacak.

Hafta sonu Ikea ya gittik 180 cm uzunluğunda her türlü gardırop ve kitaplık çok rahat sığıyor araca arabayı bayağı bir yükledik.

İlk nazarlığımızı da Ikea otoparkında attık yer kapma telaşında arkadan Transporter vurdu, onun plakalık kırıldı bizim tamponda ufak çizikler oldu sıkıntı yok çok şükür

• 1872 1 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. En korktuğum alanlar zaten avm Otoparkları. Park ayrı bir dert, yanlardaki araçlar apayrı.
    Arkadaş kapıyı hızlı açıyor yandaki aracın kapısına çarpıyor, kendi aracının yerini değiştirerek bir şey olmamış gibi devam ediyor. Araç sahibi geldiğinde sürpriz ile karşılaşıyor. Allahtan küçük onarımlar, Vakumlu düzeltmeler varda rahatlıkla hallediyor sorunlar.
    Ben genelde en ters noktaya bırakmaya çalışıyorum. Genelde yürümeyi sevmediğimiz için iyi oluyor. Giriş çıkışa yakın noktaların sirkülasyonu dolayısıyla tehlikesi büyük...

• vinyakal kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum size; Araçların canına okuyorlar, inanılmaz zorluyorlarmış. Bunlarla iç içe olan arkadasım; Kaç kişi bu şekilde kullanacak bu araçları, tamam zorlarsınız da bu kadar da zorlama olmaz demişti.

İlk başta bin devir den 4 bin devire şu kadar tork üretiyor falan diyor, aracın teknik verilerini bir yerlerden falan mı okuyor dedim.
  • 1872 1 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Olur hocam ufak kazalar nazarlık olarak kalsın, geçen hafta bize de vurdular çizikler nazarlık olarak kalacak.
    Sağolun hocam valla artık hafta sonları İstanbul dan nefret ediyorum nereye gitsen insan seli özellikle soğuk havaların üzerine hafta sonu hava güzelse tam şenlik.. hoş hafta içi de sevilecek yanı yok ama işte artık bizimki de böyle bir hastalık
  • bir_vatansever kullanıcısına yanıt
    aynen nazarlık olur böyle şeyler kafaya takılacak bir durum değil aksine ilk vukuatın vw gibi bir marka ile olması bizi onore etti
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1872

aynen nazarlık olur böyle şeyler kafaya takılacak bir durum değil aksine ilk vukuatın vw gibi bir marka ile olması bizi onore etti
    Sayın vinyakal; yargı kıyımlarından bizde etkilendik, Eşimin tayini İzmire çıkmıştı, izmir'e geldik tabi fazla kalıcı değiliz, ben ve kızım geri döndük ancak keşke 218'le gelseydim dedim, alsancakta bir çay içmek isterdim ilk 218i buluşmasını yapardık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bir_vatansever -- 23 Şubat 2015; 18:14:41 >
    Hocammmmm ne yaptın...
    Hayırlısı artık.

Aynen hocam, hayırlısı. İzmir'de 4 tane active tourer gördüm. Beyaz, beyaz, gri, mavi renk. İzmir'liler işi biliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bir_vatansever

Aynen hocam, hayırlısı. İzmir'de 4 tane active tourer gördüm. Beyaz, beyaz, gri, mavi renk. İzmir'liler işi biliyor.
    Peygamber kucağı şehitler yeri
    Çalındı borular haydi ileri
     Bmw 2 serisi Active Tourer (F45)

• quote:

Orijinalden alıntı: bir_vatansever

Peygamber kucağı şehitler yeri
    Çalındı borular haydi ileri

Alıntıları Göster
    Merhabalar;
    Bugün kosifler aradı; paranın geri kalanı gelmezse araba yok dediler , kurda oynama olmadı. Eşimle uçakla geleceğimden bahsettim, havalimanından alabileceklerini söylediler, sevindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngzhan -- 24 Şubat 2015; 21:06:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cngzhan

Merhabalar;
    Bugün kosifler aradı; paranın geri kalanı gelmezse araba yok dediler , kurda oynama olmadı. Eşimle uçakla geleceğimden bahsettim, havalimanından alabileceklerini söylediler, sevindim.

Alıntıları Göster
    Merhabalar;
    Sonunda aracımıza kavuştuk Sabah İstanbul'a indik, havalimanından karşıladılar, bayide bekledik 11'de bayideydik 15:23'de aracımla çıkış yaptım. Çeyrek depodan az benzin vardı insan doldururdu be . ortalama yakıt tüketimi 8,5 litre- 95 km ortalama hız.
    Resim koyacaktım ancak eşim koydurmuyor nazar değer korkusu var, gerçi benim de var ama araç sahiplerinden nazar değmez, hele ki sizin gibi güzel insanlardan gelmez de başkalarından gelebilir, eşimi yolda ikna etmeye çalıstım cebelleştim ama ikna edemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngzhan -- 2 Mart 2015; 21:14:27 >

• cngzhan kullanıcısına yanıt
    Nihayet,
    Kazasız belasız mutluluklar içerisinde kullanmak nasip olsun.

gözünüz aydın. Kazasız belasız kullanırsınız inşallah.

Lastik markası ne abi? Yazarsan sevinirim, jantlarını da merak ettim resim atabilirsen yada ismini yazarsan sevinirim.

Güle güle binin.

• Vinyakal hocam İzmir tabela yoksunu bir şehir. Gaziemir kavşağında az daha kaza yapıyordum, ama Bornova karşıyaka yol ayrımında arkadan vurdular. Tamponda gamzecik oluştu, ben piyadeci adamım Karşıyaka'yı solda sanıp devam ettim ancak sağ taraftan gidiliyormuştu, geçiş sırasında arkadan dokundular. Arkadaşlarımda o ayrımı çoğu yabancı kişiler karıştırıyor ve ufak kazalara sebeb oluyor dedi.

Ne diyeyim nasıl anlatayım...
    alışık olmayan için gerçekten zor. Özellikle alsancak köprüleri.

Amin. Hepimiz kazasız bineriz inşallah. Bridgestone
    Güle güle binin.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.