Şimdi Ara

Bmw 2 serisi Active Tourer (F45) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.055
Cevap
57
Favori
168.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Continental vardı ama detayını bilmiyorum aynı soru benim de kafamda var İstanbul 2 gündür karlı araç yeni olduğu için bir takım kışlık yapmak lazım şimdi.. Runflat lastiklerin yerine normal lastik takınca yol tutuşunda filan problem oluyormuş Bmw konularında var bu konu, süspansiyonlar vs. runflat için ayarlanmış. Lastik işi pahalı oluyormuş bu runflat larda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1872 -- 18 Şubat 2015; 15:08:10 >
  • 1872 1 kullanıcısına yanıt
    Hocam başka lastik yani runflatten başka lastik taktığında bir sorun yaşamazsın. Çoğu kişi bu runflatten şikayetçi değiştirenlerde memnun. Daha iyi konfor, ses ve bozuk yollarda daha iyi yol tutuş alırsın. 520 aracımda denemiştim. Hiç bir sıkıntı yasamadım.
    Kaç inç hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç ilk geldiğinde bridgestone vardı. İki hafta kullandık, eşimin eski aracında ki kışlık lastikleri taktım, michelin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bir_vatansever -- 18 Şubat 2015; 18:34:08 >
  • bir_vatansever kullanıcısına yanıt
    cngzhan kullanıcısına yanıt
    Evet runflat sertmiş normale geçenler daha sessiz daha konforlu diyorlar ama virajlarda sıkıntı oluyor yol tutuşunu etkiliyor diyenler var

@cngzhan 16 inç, ölçüleri 205/60 R16..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1872 -- 18 Şubat 2015; 18:09:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1872

Evet runflat sertmiş normale geçenler daha sessiz daha konforlu diyorlar ama virajlarda sıkıntı oluyor yol tutuşunu etkiliyor diyenler var

@cngzhan 16 inç, ölçüleri 205/60 R16..

Dönüşlerde biraz hissiyat konusunda azalma oluyor gibi. Yabancı forumlara bakmıştım orada da aynısından söz etmişler.
  • Cevaplar için teşekkürler

• Yabancı araç dergilerini inceliyorum. Bir dergi Bmw 218i rakipleri;
    1: Mercedes B serisi
    2: Golf Sv
    3: Ford c-max
    Bunları not edelim cengizhan abi gene bir forum açar
  • İngiliz araç dergisi arka kısmı oldukça geniş bulmuş 7 serisinde oturuyormuşum gibi hissettim yazmış. Oldukça geniş diz ve baş mesafesinin olduğundan bahsetmiş.
    evet hocam oyle zaten, bu durum ayni sinif diger araclar icin de gecerli.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1872

evet hocam oyle zaten, bu durum ayni sinif diger araclar icin de gecerli.

B serisine göre arka oturma pozisyonu daha iyi

• cngzhan kullanıcısına yanıt
    birebir karsilastirma yapmadim olcup ama bahsi gecen arka kismin 7 serisine benzetilmesi gibi b serininde s class a benzetildigini izlemistim carbuyer videosu olmasi lazim.. arka diz mesafesi oldukca iyi b serisinde de.

Diz mesafesi olarak iyiler ama bmw'de arkaya oturduğumda, daha ferah olduğunu hissettim.
  • Aynen

• Bmw 2 serisi Active Tourer (F45) popüler konular arasına girmiş
     Bmw 2 serisi Active Tourer (F45)

• o is biraz psikolojik olmus gibi

b serisi daha kaliteli iscilik daha kaliteli malzeme vs. olsa gayet guzel arac bence o zaman hangisi ucuz ise onu alirim durumu olurdu ama kalite olarak bu sinifta bmw ye denk degil su an, bakalim ilerleyen zamanda ne olacak. b serisinin bir de eski kasasi var mercedes yillardir bu sinifta ama bmw yeni ve saglam giris yapti..

sahsi fikrim ve zevkime gore 1 ve 2 serisi bmw, gerisi mercedes c serisi, e serisi, s serisi vs. alinmali. suv olarak x5 ve x6.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1872 -- 18 Şubat 2015; 23:24:49 >
  • 27 sinde aracımız gelmiş olacakmış 2'sinde teslim alacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngzhan -- 19 Şubat 2015; 14:16:59 >
  • 113.600 lira sport line, beyaz renk borusan da sizleri bekliyor Nisan'da teslimmiş.
    Bakım paketi de almayı düşünüyorum, kosifler onun için aramış zaten. 3 yıl/60000 km. Bakım paketi bana karlı geldi.Alıyım mı? Bu konuyu bir konuşalım arkadaslar
    Aracın lastik markaları her araçta farklı oluyormuş benim araçta muhtemelen bridgestone olurmuş ama emin değiller.
    Cam tavan,otomatik açılır bagaj kapağı olsun istiyorsanız bir de baldır destekli koltuklar (spor ön koltuklar) sport linede bunlar geliyor.

• İzmir Özgörkey'de 26 Ocak'ta anlaşıp önümüzdeki Pazartesi teslim alacağımız araç için Salı akşamı satış temsilcisi arayarak "bakiye ödemeyi kapatmamız gerektiğini yoksa kur farkından etkilenme ihtimali olduğunu söyledi". Sabah ilk iş ödemeyi hesaplarına havale ettim. Öğleyin arayıp "kur farkını yansıtmak zorundayız 3500 TL daha ödeyeceksiniz, ödemek istemezseniz paranızı iade edebiliriz veya bu durum karşılığında size paspas ve boya koruma verelim" dediler.
    Satış temsilcisine "kendilerine bu durumu araç için anlaşırken ısrarla sorduğumu, hatta sonraki bayiye gelişimde "eğer böyle bir durum var ise ithalat işlemlerini beklemek yerine aracı showrooma gelmeye hazır bir bayiden almak istediğimi" söylemiş olmama rağmen defalarca "3-5 bin lira fark olursa yansıtmıyoruz. Müşteri memnuniyeti esastır. Bugüne kadar hep böyle oldu." dediklerini. Hele ki ödemeyi de yaptırıp, hemen sonrasında böyle bir taleple gelmelerini ve bizi bu farkı ödemeye mecbur bırakmalarını kabul etmeyeceğimi" söyledim.
    Farkı onlara ödemek yerine, Bursa Teknik Oto'yu arayarak, ithalatı tamamlanmış hazır bir 2014 araç üzerinde anlaştık ve ödemesini yaptık. 2015 yerine 2014 model aracı Özgörkey'e göre 1300 TL daha ucuza almış oluyoruz fakat ilave olarak anahtarsız giriş, koltuk ısıtma, tek düğme ile katlanan koltuklar, tavan rayları ve arka koltuk ayarı donanımlarını alıyoruz. Model yılının aracı ikinci elde satarken elbette ki etkisi olacaktır ama kısmet bu aracaymış. Anahtarsız giriş özellikle istediğimiz bir donanımdı. En azından o iyi oldu.
    Öte yandan kar,kış,kıyamet nedeniyle aracı yola çıkarıp bayiye getiremiyorlar. Araçların bulunduğu yerde (sanırım Çatalca) durum resimdeki gibiymiş. 218 satın alma maceramız yılan hikayesine döndü ama hadi bakalım hayırlısı.
     Bmw 2 serisi Active Tourer (F45)

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.