Şimdi Ara

BMW 116i mi, Audi A3 1.6 FSI 3 kapı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
7.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kompakt premium bir araba almaya niyetim var ama bu ikisi arasında kararsız kaldım. Bu araçlardan kullanmış olan, kullanandan yorumlarını dinlemiş olan var mı? Ayrıca kişisel yorumlarınızı da beklerim.

• İkisinide kullanmadım ama araştırdım.
    Cevap:A3 bence.
  • bütçen yeterliyse a3 5 kapalı al ama ikisi arasında seçim yapacaksan bmw 1 sonuç olarak bence a3 sportback>bmw1.16>a3 3kapı(bu arada bmw 1 serisinin içi çok küçükmüş kullananların yorumları)
  • A3

• Bence BMW 1.16i
  • Discoverydeki bi otomobil konulu programda adam 1.16'i denedi ve tek güzel yanı MARKASI yani üzerindeki BMW yazısı dedi. Alternatif olarak kesinlikle A3'e göz atılmalı diye bahsetmişti..
  • BMW nin tek sorunu fiyatı olabilir, eğer o sorun değilse başka seçenek yok kesinlikle BMW...

A3 diyenler halt etmiş, tüm testlerde A3 ün açık ara önünde bir araçtır BMW..

Yol tutuş, sürüş keyfi,performans her türlü her türlü üstün bir araçtır BMW...

Yüzde 50 yüzde 50 dağılmış arğırlık üstün bir sürüş dinamizmi ve keyfi verir...

Tek bir cevap var BMW
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3.16i mi A3 Sedan mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bmw 1serisinin tek sorunu ikinci el onun dışında mükemmel bir araç...
  • ikisinide ne kullandım ne de bindim. ikiside güzel. eminim ki ikisindede pişman olmazsın. Git bak hangisi içine siniyorsa ona al.
  • BMW A3 ün nasıl açık ara önünde anlamadım. Otomobil dergileri gibi yorum yapmışsın üstün sürüş dinamizmi felan :) senin deyiminle Bende A3 diyip halt edeyim. direkt şu iyidir demek için ikisinide yıllarca kullan ve öyle yorum yap. zevk meselesi ...
    O kadar paran olsa sende epey düşünüp öyle alırdın heralde...

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

BMW nin tek sorunu fiyatı olabilir, eğer o sorun değilse başka seçenek yok kesinlikle BMW...

A3 diyenler halt etmiş, tüm testlerde A3 ün açık ara önünde bir araçtır BMW..

Yol tutuş, sürüş keyfi,performans her türlü her türlü üstün bir araçtır BMW...

Yüzde 50 yüzde 50 dağılmış arğırlık üstün bir sürüş dinamizmi ve keyfi verir...

Tek bir cevap var BMW

• A3 biraz daha karizma bir araç ben olsam A3 alırdım.
  • Yok yanlış anladın, ben param olsa hemen yarın gidip A3 alırım...

Çünkü BMWler Türkiyede çok pahalı...

BMW 1 A3 ten daha iyi...

Ama parası olana... Arkadaş yukarıda BMW 1 mi A3 mü demiş ona istinaden...

Yoksa A3 kötü bir araç demek ki diyenler vardı forumda abesle iştigal...

Yani zevk meselesi diye biri kalkıp Doğan Golf ten iyidir derse , bu da zevkler ve renkler tartışılmaz kategorisine sokulamaz gibi...

BMW1 A3 ten daha iyi ama BMW1 pahalı...
  • Uzunlamasına yerleştirilmiş motor ve arkadan itiş sayesinde 50/50 ağırlık dağılımını yakalamış 1 serisi sınıfı için özel bir otomobil. Direksiyon tepkileri, dengesi ve frenleri övgüye değer. Teknik olarak 1 serisi A3'ün bariz şekilde üstünde derdim.
    Derdim diyorum çünkü almayı düşündüğün araçlar 200 beygir üstü güç üreten motorlar taşımıyorlar. Bu teknik üstünlükler genelde sınırlarda kullanımda fark yaratacak şeyler oduğu ve sen 115 beygir civarı araçlar düşündüğün için Audi A3'ü seçmelisin diyorum.
    Bütçen uygunsa S-line dış paket alırsan aracına severek yıllarca bineceksindir.

Ancak tipi hoşuna gidiyorsa Bmw hakkındaki boş atıp tutmalara aldanarak Audi'ye yönelme. Bmw'nin klasmanında teknik olarak ezemeyeceği marka yok. Lakin tasarımları biraz başına buyruk olduğu ve kullanıcı eleştirilerine çok önem vermediği için soğuk duruyor. Ben teknik olarak önden giderim, gerisi önemsiz gibi bir yaklaşıma sahip olduğunu düşünüyorum Bavyeralı üreticinin.

Aracını alınca da forumda bulunmaya devam et. A3 sahibi olan veya olacak olan 5 kişi var sanırım, onlarla fikir alış verişinde bulunursun.
    Yok Bmw alırsan o zaman krala selam diyorum

• irvine genel olarak katılıyorum ama tasarım konusuna katılmıyorum...

İnsanlar BMW yi tasarımları yüzünden seviyorlar daha çok...

Yoksa sahip olunmasada BMW hayranlık uyandıracak bir araç...

Bayanlar hayatında binmedikleri bir BMW ye niye hastalar? Çünkü tasarımından....

BMW 1 serisi sadece biraz eleştrilebilir bence o da bana göre süper...
  • golf-doğan arasındaki uçurum kesinlikle bu 2 araç arasında yok, A3 gerçekten çok güzel bir compact araç, ama arkadan itişli bir araçla seyahat etmek dersen o zaman BMW...
    Bildiğim kadarıyla BMW 1 litre kadarda fazla yakıyor.

Saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Yok yanlış anladın, ben param olsa hemen yarın gidip A3 alırım...

Çünkü BMWler Türkiyede çok pahalı...

BMW 1 A3 ten daha iyi...

Ama parası olana... Arkadaş yukarıda BMW 1 mi A3 mü demiş ona istinaden...

Yoksa A3 kötü bir araç demek ki diyenler vardı forumda abesle iştigal...

Yani zevk meselesi diye biri kalkıp Doğan Golf ten iyidir derse , bu da zevkler ve renkler tartışılmaz kategorisine sokulamaz gibi...

BMW1 A3 ten daha iyi ama BMW1 pahalı...

• bence a3 ala hem 1 serisinden daha az yakar ama 1 serisi arkadan itişli onu kullanmakta ayrı bi zevk
  • özelliklerını komple bilemıyorum ama dış görunuş olarak ve prestıj bakımından ben olsam bmw alırdım ama sen iyice bi araştır
  • bmw daha karizma durur yaaa
  • Bmw 1 ,Audi A3 den iyidir ve pahalıdır.
  • bence kompakt premium bir araca 45 milyar (belki daha fazla) civarında bir para verip 115 beygire razı olmak pek tatmin edici değil. alır bir 130i 200 küsür beygirle arkadan itişi kullanmanın zevkini yaşarsan diyeceğim bir şey yok. ben focus sahibi olarak bir kompakt arabaya 35 milyardan fazla para vermenin anlamını göremiyorum. ukalalık gibi olmasın ama 40 milyara subaru impreza var 160bg ona ne dersin diye sorsam?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.