Şimdi Ara

BMW 116d Otomatik mi Audi A3 dizel Otomatik mi ( Sıfır Araç ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
14.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.16d

• Yeni kasası ile 1 bence bir adım önde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence A3 daha güzel duruyor. Beyaz,led zenon+cam tavan+3 kollu spor direksiyon opsiyonlarıyla A3 derim.

• Kesinlikle 1.16d surus keyfı ve yolda gıderken verdıgı guven yeter. Mqb platformu surus keyfı olarak bmw nın yanına yaklasamaz.

Ekleme: m paket estoril mavisi bir 1.16d şu anki c sınıfı hb arabaların en iyisi bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypnotica -- 16 Eylül 2015; 2:12:51 >
  • Kesinlikle 1.

• Ben olsam BMW 118i M Paket . Ama illa da Audi dersen A3 Sedan al derim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HainKost0k -- 16 Eylül 2015; 9:20:11 >
  • benimde almak istediğim araç 1,16d
  • Skodaya binen, bunu parçaları vosvagen yeaa diyor. Vw ye binen, bunun parçaları audi yeaa diyor. Ama bmw ye binen, bmw ye biniyor

• sucaklı S kullanıcısına yanıt
    A3 gerçekten kaliteli, tutumlu ve başarılı bir araç ancak ben 1 serisini tercih ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sucaklı

Aracın hızlanmsı, çekişi, yalıtımı nasıl ? Genel olarak anlatabilir misin

Hocam aracin gayet homojen bir hizlanmasi var. Bana yeterli geliyor. Arac kolaylikla 160'a kadar cikiyor. Duz yolda gayet rahat 180'i goruyor ama ben sahsen otoban kullanmadigim icin daha fazlasini olcmedim. Ses yalitimi gayet iyi akla gelecek her yere ses yalitimi adina duzeltmeler yapilmis (ornek olarak surucu ve yan koltuk yukseklik ayirma mandalinda bile carpma olmasin diye kece kullanilmis)

120 km/s te gayet sessiz ve ekonomik yolculuk yapabiliyorsunuz. 140 ile giderseniz de cogu insan bunun hizli oldugunu bile anlamiyor icinde oturan. 140tan sonra motor artik kabin icine dogru donmeye basliyor ve ses giderek artiyor. 150-160 ile seyir ederseniz 100 km de 6 litre gibi bir sarfiyati var.

Ben istanbulda oturuyorum araci martta aldim. 4 ay istanbul ici trafikte hergun okula gitgelde kullandim(findikzade capa). Haftada bir kadikoye gectim geldim. 3 ay da tekirdagda sehir icinde kullandim.

12 bin km de suan aracim yakit ortalamam 6.5 litre.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypnotica

Kesinlikle 1.16d surus keyfı ve yolda gıderken verdıgı guven yeter. Mqb platformu surus keyfı olarak bmw nın yanına yaklasamaz.

Ekleme: m paket estoril mavisi bir 1.16d şu anki c sınıfı hb arabaların en iyisi bana göre.

O kombinasyona ses sistemi ve birkaç ufak opsiyonla maalesef 130-135 arası fiyat veriyorlar .Yollarda pek göremeyiz.
    1 serisinin Sürüş keyfi ve güveni konusuna yüzde yüz katılıyorum.A3 Sürüş olarak sıradan bir c segmentinin üstünü kesinlikle vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 16 Eylül 2015; 10:51:31 >
  • 116 d kesinlikle . Yeni 1.5 motoru çok övüyorlar
  • A3'ün içi bir tık daha kaliteli gibi, ama abartılacak kadar da değil.

BMW'deki motor şanzıman kombinasyonu daha iyi, A3'teki s tronic şanzıman en sorunlu şanzıman, bir iki sene sonra bozulma ihtimali yüksek. Ayrıca BMW'deki şanzıman tork konvertörlü olmasına rağmen ne performans kaybı, ne yakıt artışı, ne manuel modda geç tepki, bunlardan hiçbiri yok, bence daha iyi bir şanzıman.

A3'teki 1.6 tdi motor, kullandığım araçta octaviada mevcut, çekişi yeterli ama performans beklentiniz çok yüksek olmamalı, şehir dışı 3.5 litre seviyelerinde yakıyor, tüketim konusunda başarılı bir motor yeni nesil TDI. BMW'deki motor hakkında en ufak bir bilgim yok, ama onda da durum benzer olacaktır.

Ben 2si arasından BMW'yi tercih ederdim, ama 130bin tl gibi rakamlar gerçekse eğer koşarak uzaklaşırdım.
  • Evet bana da öyle geldi. Fakat motor şanzuman ve konfor olarak bmw çok iyi durumda. Özellikle ses yalitiminda bariz fark var. Araçlar da 107 bin ve 109 bin TL civarlarında. Ben konforu tercih ettiğim için m paket ve ambition paketleri tercih etmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sucaklı -- 16 Eylül 2015; 22:44:37 >
  • A3 kesinlikle daha kaliteli biraz daha geniş ve iç mekan tasarım gerçekten çok iyi. Ancak 1 serisinin sürüş özellikleri tartışmasız daha iyi sonuçta o bir Bmw.
  • Yeni bir arka stoplari bence kotu onu guzellestirmisler ici zaten cok guzel
    Audinin dis tasarimi iyi ici basit kasvetli
    Burada sikinti servis masraflari bmw nin
    Ben bmw alirim yerinde olsam

• quote:

Fakat iç mekan tasarımı, araç ferahlığı olarak da Audi A3. Fiyat olarak da aralarında 2-3 bin gibi bir fark var.

İç mekanın güzelliği biraz göreceli bence.Sadeleştiricem derken boş bişeye çevrilmiş A3 ün içi.Hadi bunu geçtim aracın ön konsolunun kapı içleriyle birleşme noktalarında bariz boyut farkı var.Kapı içi "golf" konsol "a3" diyor resmen.Seat-Skoda da mazur görülebilir belki ama bir premium markada bu özensizlik düşündürücü.

BMW 116d Otomatik mi Audi A3 dizel Otomatik mi ( Sıfır Araç )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MexicanDrugLord -- 17 Eylül 2015; 0:38:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MexicanDrugLord

quote:

Fakat iç mekan tasarımı, araç ferahlığı olarak da Audi A3. Fiyat olarak da aralarında 2-3 bin gibi bir fark var.

İç mekanın güzelliği biraz göreceli bence.Sadeleştiricem derken boş bişeye çevrilmiş A3 ün içi.Hadi bunu geçtim aracın ön konsolunun kapı içleriyle birleşme noktalarında bariz boyut farkı var.Kapı içi "golf" konsol "a3" diyor resmen.Seat-Skoda da mazur görülebilir belki ama bir premium markada bu özensizlik düşündürücü.

BMW 116d Otomatik mi Audi A3 dizel Otomatik mi ( Sıfır Araç )

İçine oturmadığın çok belli. Fotoğraftan yorum yapmayın lütfen.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• Yeni 1 serisi 1.5 motoru bmw motorudur. Ayrıca şanzıman da elden geçirildi. Bmw tercih edin...

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.