Şimdi Ara

BMW 116d Efficient Dynamics Hakkında acil yardım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
14.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: M-A-S

quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

116d ve 116i'nin fiyatları 84 bin diye hatırlıyorum, iyi araştırma yapın.

BMW'nin sitesinde sunroof hariç 91600 lira fiyatı mevcut.Yarın bayiyi aramak lazım.

Ben de fiyatı 84000 biliyorum ama bu fiyat joy edition icin geçerli. Sunroof ve kamera yok tabi. Ama kesinlikle sıfırı alırdım. Rahat rahat uzun yıllar binerdim. Aracı kullandım son derece keyifli ve atak bir araç. BMW de düz vites de keyifli yakıt tüketimi de gayet makul.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.Arkadaşım sıfırda karar kıldı.
    Bugün yakın bir bayiden fiyat aldık 86600 tl'ye sunroof dahil,sigorta ve mtv hariç.
    Ankara'dakini de aradık onlar tel numaramızı aldı ,arayacaklar.İzmir bayi 87500 tl son olur dedi.
  • Bu aracın gözlemlediğim tek sorunu sanırım geri vites geçişi. Çok hissiz, geçiyor mu geçmiyor mu anlamıyorsunuz bile. Vitesi bastırıp geriye alıyorsunuz aslında ama basma hissi yok, alışana kadar 2-3 kez kontrol ediyorsunuz geriye geçip geçmediğini anlamak için. Keşke 1.16d'lerde de 8 ileri ZF otomatik şanzımanlısı da gelse ülkemize. Mükemmel bir şanzıman, manuel sevdalıları bile 8 ileri ZF ile manuelden vazgeçebilir. Hayırlı olsun arkadaşınıza alırsa.
  • 85 bin lira verecek olsam 116i ya da üstüne gerekirse biraz kredi alıp 118i tercih ederdim. İstanbul dışında oturuyorsanız bu aracın dizeli değil benzinlisi ve 170 bg olanı (118i) alınır. Çok da büyük keyif arabasıdır.

Asus X550JK-XO012D 15.6" LED 768p HD | Intel® Core™ i5-4200H Dual-Core CPU 2.8 GHz up to 3.4 GHz | NVIDIA® GeForce® GTX850M 2 GB DDR3 GPU | 500 GB 5400 RPM HDD | 8 GB 1600 MHz DDR3L RAM | Super-Multi DVD | 3 in 1 Card Reader | Bluetooth 4.0 HS | Windows 8.1 Pro |
  • quote:

Orijinalden alıntı: EaglesWing

85 bin lira verecek olsam 116i ya da üstüne gerekirse biraz kredi alıp 118i tercih ederdim. İstanbul dışında oturuyorsanız bu aracın dizeli değil benzinlisi ve 170 bg olanı (118i) alınır. Çok da büyük keyif arabasıdır.

Bana kalsa dün incelediğim volvo dizel v40 otomatik alırdım.
    Önceki aracı 1.4tsi A3 olunca benzinden dili yanmış,illa ki dizel olsun diyordu.Bu modelin dizel verileri oldukça güzelmiş.Fethiye'deyiz ve malum yaz aylarında buralar İstanbul'dan da beter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BH0613

o paraya bu sınıfta araba almak pek akıl karı degıl ustelık bır ogretmen ıcın bence 0km dızel otomotık superb lere veya daha dusuk fıyata octavıalara bakın

Önceki aracı da audi 1.4 tsi dgs'ydi ve dsg sorunlarından dolayı aracını satmıştı.Bu yüzden bir daha vw grubuna ve sedan modellere sıcak bakmıyor.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.