Şimdi Ara

BMW 1 serisi SEDAN model çıkaracakmış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
11.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Albea ya benzettiniz ya bunu helal valla :) azcık benziyo ama ne yalan söliyim. sanki hb daha karizma.

kedinin uzanma problemi oldugunu duymayan yok heralde

1.6 motor azgelmiş, ekonomi için 1.3mj ye binen de var 1.4e lpg taktıranda. ne var şimdi 2.0 benzinli araba olsa hep tam gaz dolaşçak ortalıkta. (binerse)
  • bence BMW yavaş yavaş araçlarının tiplerini kötüye doru götürüyo eğer bu resimdeki gerçekse hiç olmamış oyuncak gibi duruyo hem bide yni 3 serisi var oda buna benziyo onun arkasını sölemeye gerek yok zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: trapezoid

bence 58.000 YTL ye Bomboş bir BMW alacagıma ondan daha guclu motorlu, cok daha donanımlı ve hatta bir üst segment baska çok kaliteli bir arac almayı yeglerim..Bence mantıklı olan bu ama Turkıye'de araba bir prestij meselesi oldugu ıcın BMW'm olsun Bomboş olsun kliması bile olmasın ama BMW olsun dıyenler tabıkı cıkacaktır.

bu arada usttekı arkadasım, bmw 1 serisinin yuzde 50:50 agırlık tan baska yol tutus namına bir artısı oldugunu sanmıyorum..Motor desen 1.6 hıcbır motordan cacık olmaz ki BMW 1 serisinin kasası da cok agır..1 serisi tartısmasına girmeyecegim ama devir artık en iyi kaliteyi en ucuza alma devri..ama sen BMW dir en iyisini o yapar dersen bsy dıyemem para da sende zevk de sende ..

50:50 DEN BAŞKA YOL TUTUŞ ARTISI OLACAĞINI SANMIYORUM?

Pes be... Daha ne olsun..

Yüzde 50 50 olmasa ne olacak? Hayatında hiç BMW ye bindin mi? İstersen 1970 model bir BMW ye bin hiç fark etmez... Farkını anlarsın...

O alet 1280 kilo... Ağırlığı normal...

0-100 10.8 sn. ama 0-100 performans olarak birşey ifade etmez, motor inanılmaz iyi devirleniyor, en iyi 1.6 motor bu diyebiliriz... Zaten 1.6 alan adam performans aramaz neyse...

Fiyatı pahalı o başka ama bunu alacak adam bakar a3 , a3 ün 1.6 sı GOlfün 10 yıllık motorunu kullanıyor, bir diğeri FSi kullanıyor, BMW tercih edilir...

Her yönüyle A3 ten üstün... Performans, yol tutuş, konfor, bana göre tasarım...

Sonra arkadan çekişli olması maliyet artıran bir başka unsur...

Her yönüyle üstün...

Bu araç Türkyiede çok zenginlerin çocuklarına alacaklaı araba olmaktan öteye geçemez ama... Fiyatları dediğiniz gibi gerçekten yükske...

Şimdi güçlü bir 1.20 almak istiyorsun 80 milyar...

80 milyara alınacak çook araç var...

• bu arabaya 58000 YTL vereceğime az daha kor gider honda accord yada 407 alırım arabanın görünüşü bi kere süper motor açısından da BMW den aşağı kalır yanları yok zaten bu arbaya bu para verilmez
  • Türkiye'de BMW ve Mercedes'e inanılmaz kar koyuyorlar.

Fiyatları dengesiz hakikaten.

Avrupa'da uçurum bu kadar derin değil.

Ama sonuçta BMW 1 serisi premium araba, paranın önemli kısmını ambleme ödüyorsun.

Buradaki arkadaşlardan biri 118i otomatik aldı. 129 hp araç, son derece sessiz güzel bir araba.

Bana göre eksileri, BMW'den daha kaliteli plastik malzemeden üretilmiş bir iç mekan beklerdim.

İkincisi, içi hakikaten dar.

Bu arada BMW-Mercedes'e alışmış adam başka arabaya çok zor biner onu da söyleyeyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oligarşi

quote:

Orjinalden alıntı: alysentr

quote:

Orjinalden alıntı: oligarşi

Focusla aynı kefeye koymuyorsun heralde :)

Focusun full donanımlısıyla 1.16 nın kabak donanımlısı aynı fiyattır ...

benim aynı kefeye koyduğum felan yok..
    ayrıca verdiğim fiyatlar tüm modeller için opsiyonsuz idi..
    ayrıca ben burda bmw ye değil borusana bok attım..

bu kadar da kazık satılmaz diye.. fiyatlar bu düzeyde olsa focus golf astra yerine 1,16 ya binerdik demek istedim.. aynı kefeye koyuyo felan diye sallamayın hemen..

focusun ghia fiyatını vermişsin neyse...

Tabii ki yüksek...Dediğin doğru Türkiyede çok yüksek...

Ayrıca Yukarıda birisi BMW nin yüzkarası 1 demiş..

Saçamalamış...

Araçlara binmeden kullanmadan yorum okumadan burada atıp tutmayın

Herhangi söyleyeceğiniz kompakt araçtan yol tutuş olsun, sürüş keyfi olsun her türlü BMW üstündür... Gidin sitesine biraz teknolojilerini okuyun da öğrenin... Burada PUNTO yu mükemmel araba yapanlar kalkıp lütfen burada BMW ye .ok atmasın...

Motordan da anlamıyor

kullandık da konuşuyoz
    ama eminim sen kullanmayı bırak içine bile oturmamışsın çünki içine bile otursan bana hak verirdin.

ne dersen de o paraya o araba çok az.
    motor için söyledikleriminde arkasındayım
    bırak diğer 1600 leri fiat uno bile yer onu kalkışta.

onun için başkalarına "saçmalamış" gibi tabirler kullanmadan önce biraz düşün ,araştır, kullan sonra yorum yap ki bildiğimm kadarıyla bmw test sürüşü yaptırma konusunda hassas bir firma .

not: o araba 0-100 e 12 saniyeden önce çıkamaz boşver fabrika verisini hepsi hikaye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okyaypay -- 7 Temmuz 2006; 19:59:51 >

• tabi canım

reno clio kalkışta rahat yer uno bitirir yol tutuşu zaten berbat bi bmw zaten 7 serisi bile çok berbat bunların
    çok güvensiz yuro ncaptan 1 yldız almış clio bundan güvenli

ya arkadaşım bilmem farkındamısın bmw yle uno yu karşılaştırıyosun
    fiatın en iyi modeliyle bmw 1 i karşılaştırsan bile sonuç belli

BMW 1 serisi SEDAN model çıkaracakmış

görende bmw ye binmedik sancak
    ya binmeyi bırak yolda gidişine bak anlarsın hangisinin yiyceğini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanerkam -- 7 Temmuz 2006; 20:46:18 >

• şimdi sen okuduğundan benim bmw ile uno yu karşılaştırdığım sonucunu mu çıkardın .
    o zamaaaaannn alkışlıyorum seni ve bravo diyorum çok NET anlamışsın .

peki o zaman haklısın ne tartışayım ben senle

bmw 1 adı üzerinde 1 numara kayıtsız şartsız alınacak araba yaşasın bmw .
  • Onu bunu bilemem Avrupa fiyatına bakarsan TARTIŞMMASIZ HER YÖNÜYLE EN İYİ KOMPAKT ARAÇ BMW dir...

TÜM TESTLER BUNU SÖYLER:..

Borusanın suçunu BMW ye maletmeyin...

Böyle bir araç alacak olsam ikinci el siyah BMW 1 alır paşa paşa binerdim...
  • Valla ben bu 1 serisini sürmedim ama içini falan baya bi inceleme fırsatım oldu. Bir kere bu arabayı bir ailenin satın alıp kullanması imkansız neden derseniz arka taraf yukarıda karşılaştırdığınız uno dan ya biraz daha küçük yada aynı boyutta, arkadan itişten dolayı, hatta önü de oldukça dar beni çok sıktı içine bindiğimde. Ama sürüş özellikleri bakımından bu sınıfta 1 numara adı gibi 1.bmw 1 2. focus A3'ü falan karıştırmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: coxyc

Valla ben bu 1 serisini sürmedim ama içini falan baya bi inceleme fırsatım oldu. Bir kere bu arabayı bir ailenin satın alıp kullanması imkansız neden derseniz arka taraf yukarıda karşılaştırdığınız uno dan ya biraz daha küçük yada aynı boyutta, arkadan itişten dolayı, hatta önü de oldukça dar beni çok sıktı içine bindiğimde. Ama sürüş özellikleri bakımından bu sınıfta 1 numara adı gibi 1.bmw 1 2. focus A3'ü falan karıştırmayın

şimdi sanada unoyla bmw yi karşılaştırdın derler dikkatli konuş :)
    bu arada bmw iç hacim konusunda bence b segment c falan değil bmw nin c segmenti 3 serisidir.

artıııı

sürüş özellikleri iyi olsa ne olur kötü olsa ne olur unodan yavaş araba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okyaypay -- 7 Temmuz 2006; 21:07:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: coxyc

Valla ben bu 1 serisini sürmedim ama içini falan baya bi inceleme fırsatım oldu. Bir kere bu arabayı bir ailenin satın alıp kullanması imkansız neden derseniz arka taraf yukarıda karşılaştırdığınız uno dan ya biraz daha küçük yada aynı boyutta, arkadan itişten dolayı, hatta önü de oldukça dar beni çok sıktı içine bindiğimde. Ama sürüş özellikleri bakımından bu sınıfta 1 numara adı gibi 1.bmw 1 2. focus A3'ü falan karıştırmayın

Bu gerçekçi yorum olmuş işte...

Yani sezarın hakkı sezara...

Zaten aileye hitap etmiyor ben de demiştim... Zengin ailenin çoğunun aracı olur bu...

Ya okyaypay beni uyuz ediorsun en iyi 1-2 1.6 motordan biri bundaki motor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oligarşi -- 7 Temmuz 2006; 21:08:16 >

• Valla uno yiyebilir de aslında, 1.4 enjeksiyonları 75 hp. ve 800 küsür kg. ağırlığa sahip Onu da kullanmıştım zamanında acayip iyi kalkar uno'lar.
  • ben 1.30d görmüştüm. Ne akla hizmet 1 serisine 3000 motor alıosun anlamış değilim geç 3 serisine...
  • biraz pahalı olsun artık BMW. ucuz olursa önüne gelen alır bu aracı o zaman hiçbir prestiji kalmaz.Adamlar markayı satıyorlar focusla astrayla rekabet edelim diyede bir iddiaları yok.. Öyle olsaydı daha rekabetçi bir fiyat koyarlardı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrvw -- 7 Temmuz 2006; 21:26:59 >
  • EDIT:DELETE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrvw -- 7 Temmuz 2006; 21:29:17 >
  • İyi de bu araba sadece bizim ülkede diğer modellere göre pahalı, diğer ülkelerde kompakt sınıfların fiyatları birbirine çok yakın. Peki o zaman avrupada fiyat olarak da bir farklılık olmadığına göre neden daha az satılıyor? Çünkü kompakt sınıf standartlarını karşılayabilen bir araba değil. Tamamen zevk için alınan, kişisel bir araba bu.
  • bmnw 1 kullandım bende.. motoru normal kompak 1.6 lar gibi pek fark yok..

ama yol tutuş mükemmel ötesi

arka tarafsa çok dar gerçekten..

ama nolursa olsun bütün kompakların babası bence.. ben tipini beğeniyorum valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslanerkam

tabi canım

reno clio kalkışta rahat yer uno bitirir yol tutuşu zaten berbat bi bmw zaten 7 serisi bile çok berbat bunların
    çok güvensiz yuro ncaptan 1 yldız almış clio bundan güvenli

ya arkadaşım bilmem farkındamısın bmw yle uno yu karşılaştırıyosun
    fiatın en iyi modeliyle bmw 1 i karşılaştırsan bile sonuç belli

görende bmw ye binmedik sancak
    ya binmeyi bırak yolda gidişine bak anlarsın hangisinin yiyceğini

daha ucuz bir araba kalkışta pahalı olandan çok daha seri olabilir,ne var bunda?(bkz.pejo 106)

• avrupalı malesef bazı konularda bizden akıllı
    araba konusunda :
    biz hava atmak için alırız onlar hava almak için alır
    biz gezmek için bineriz onlar gitmek için biner
    bizim için tipi onlar için içi :) kullanışlılığı önemlidir
    bizim için hızlı olsun onlar için sağlam olsun ekonomik olsun

daha uzaaar gider siz ekleyin gerisini

hiiiiiç bu konuda tartışmaya da girmeyeceğim çünki bu böyle kabul etsek te etmesekte.

bir tarihte autoshow dergisinin avrupa genelinde yaptığı bir anket aklıma geldi
    anket şu
    en çok sahip olmak istediğiniz araç:

bütün ülkelerde ekonomik kullanışlı ve aşırı pahalı olmayan modeller seçiliyor hatta bazılarında miniler
    Benim güzel ülkemde mercedes s class seçiliyor.

gösterişe şaa şaaaaya o kadar meyilliyizki ancak o kadar olur.
    adam bir telefon çıkarıyor daha kendisi ülkesinde satmadan önce türkiyede piyasaya sürüyor
    bizim dünya yaşam standartları üzerinde yaşayan ! insanlarımızda açlar gibi saldırıyor.
    adam bu arada kazanacağını kazanıyor bizim paralar daha dışarı

ülkecek hiç ihtiyacımız olan kadarını almasını bilmiyoruz hep etrafımızla bir sidik yarışı bakalım nereye kadar.
    şurada tartışılan konulara bakın mesela
    en basit örnek
    içi dar mış kullanışlı değilmiş önemli değil markası bmw ise tamamdır alınır
    bu halde bmw ülkemde teneke satsa satılır
    boş kaset çıkarsa en çok satan albüm olur bu böyle malesef böyle.

bu konuda daha çooook konuşulur aslında ya neyse lafı fazla da uzatmaya gerek yok isteyen anladığını anlar istemeyen (işine gelmeyen) anladığını anlamamazlıktan gelir ,olay budur.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.