Şimdi Ara

BMW 1 SERİSİ F20 (803. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
43.790
Cevap
304
Favori
2.924.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 801802803804805
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet kardeşim, 3yıl garantisi oldu, her işte bir hayır vardır, öyle bakmak lazım ;)
  • Ben de 1.16d bekliyorum pazartesi günü teslim edilecekti ama yok plaka yetişmedi Salı teslim dediler olmadı, Çarşamba dediler olmadı Perşembe yani yarın dediler. İzmirdeyim Borusan oto Bodrum şubesinden aldım özgörkeyden teslim edeceklerdi. Fena halde can sıkıcı bir şey bu gecikmeler. Borusan Otomotive bugün gündüz yazdım ama dönmediler. Bence ithalatçı Borusan otomotiv ise Borusan oto adıyla bayilik yapılmaması lazım. Bu durum diğer satıcılar açısından haksız rekabete yol Açıyor. Ben Borusan oto daha Güvenilir olur diye onları tercih ettim ama keşke kosifleri veya başka bir bayiyi tercih etseydim. Yeni araba alma keyfimi rezil ettiler gerçekten. Yarın Almanyaya da bu konudaki şikayetimi ileteceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok ilginc bir olay... Sifir bir arabada tuketici haklarini ogrendigimiz iyi oldu... Aslinda haklarimizi saticilar her zaman acik ve net bir sekilde bildirmesi gerekir... Allah tan boyle kullanici forumlari varda olaylar hakkinda hepimiz aydinlaniyoruz... Forum kesinlikle cok faydali...
  • karafaki34 K kullanıcısına yanıt
    Hocam o tamamen satış kotası ile alakalı.Eğer o ayki kota dolduysa ay sonuda geldiyse satışı diğer aya yansıtmak için her araba satıcısının yaptığı taktik.Yok plaka çıkmadı yok vergileri karıştı cart oldu curt oldu...iyi günlerde kullanın aracınızı.bende kısmetse fiyatta değişmezse kasımda alacağım.
  • erdknt E kullanıcısına yanıt
    merhaba
    Evet benim araç bu model aralık 2013 de almıştım fiyatı 90 bin tl ye denk olması lazım yanlış hatırlamıyorsam ,gerçekten dolu araç büyük ekran nbt en önemli artısı , tek eksiği katlanır ayna yok bu fiyattaki bir arabanın aynalarını elimle bükmem tuhaf geliyor servise sordum katlanır ayna takılabilir mi diye fiyat bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

Aracının direksiyonundan bazen gıcırtı sesi gelenlere bilgi vermiş olayım.

2012 model F20 116i aracımda bu sorun vardı. Periyodik bakım için Kosifler Bostancı'ya gittiğimde önce 110 TL ücret istediler, ancak Borusan'a şikayette bulunacağımı söyleyince ücretsiz yapmayı kabul ettiler.

Sebebini ise gayet iyi biliyorlar. Direksiyonun içindeki bir milde veya rulmanda toz birikiyormuş anladığım kadarıyla. Gıcırtı sesi bayağı sinir bozucuydu ve genelde sıcak havalarda yapıyordu, kurtulmuş oldum.

2012 F20 118i aracımda gıcırtı sesi, dururken veya giderken direksiyonu sola çevirirken geliyor. Daha önce bakım da göstermiştim. yağlarız geçer dediler. Ama aynı ses devam ediyor.
    Umarım büyük sorunlara işaret etmiyordur.
    Bilgi için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: RFKGRSN

quote:

Orijinalden alıntı: signore

Aracının direksiyonundan bazen gıcırtı sesi gelenlere bilgi vermiş olayım.

2012 model F20 116i aracımda bu sorun vardı. Periyodik bakım için Kosifler Bostancı'ya gittiğimde önce 110 TL ücret istediler, ancak Borusan'a şikayette bulunacağımı söyleyince ücretsiz yapmayı kabul ettiler.

Sebebini ise gayet iyi biliyorlar. Direksiyonun içindeki bir milde veya rulmanda toz birikiyormuş anladığım kadarıyla. Gıcırtı sesi bayağı sinir bozucuydu ve genelde sıcak havalarda yapıyordu, kurtulmuş oldum.

2012 F20 118i aracımda gıcırtı sesi, dururken veya giderken direksiyonu sola çevirirken geliyor. Daha önce bakım da göstermiştim. yağlarız geçer dediler. Ama aynı ses devam ediyor.
    Umarım büyük sorunlara işaret etmiyordur.
    Bilgi için teşekkürler.

Büyük bir sorun değil gibi.

Acaba sizde yağlama yapmalarına rağmen hiç mi geçmedi, yoksa geçti de kısa süre sonra tekrar mı etti ?

Benim aracımdaki sesi kaydetmiştim, videoyu yükledim.

http://tinypic.com/player.php?v=2ugo0ts%3E&s=8#.VC1PIBZNuQx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 2 Ekim 2014; 16:12:22 >

• PARİS OTO SHOW başlamış, BMW 1 serisinin makyajlı hali bu oto show da gösterilecekti, ama sitelerden incelediğim kadarıyla makyajlı kasa sergilenmemiş, inşallah kasım ayında İstanbul'daki oto showda görürürüz.

Fakat casus fotolardan görüldüğü kadarıyla ekteki yeni 2 serisi cabrio nun ön tarafı 1 serisinin yeni makyajlı ön tarafı olucak gibi

• JN008 J kullanıcısına yanıt
    Ortalama bu hız ile 13 lt gayet normal. Şehir içi 10 km sıkışık trafikte yol alıp,BMW binip birde çok yakıyor demek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar sabah otoparka girerken demir kapıya vurdum.Nerede yaptırabilirim bilgisi olan varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyperturk -- 3 Ekim 2014; 10:15:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hyperturk

Arkadaşlar sabah otoparka girerken demir kapıya vurdum.Nerede yaptırabilirim bilgisi olan varmı.

autokingde mini hasar bölümü yapıyor ücretsiz.. tabi kasko var olduğunu sayıyorum. diğer firma ise otozenit..

• Selamlar,

Bmw 1.16i F20 kasa aracım için yazılım ile bazı gizli özellikleri açtırmak istiyorum.
    Başakşehir'de bir arkadaş var sanırım sahibinden.com'da ilanları mevcut.
    Anadolu yakası özellikle kadıköy veya Ataşehir taraflarında bu işi yapabilen var mı?
    Yapılabilen şeyler:

"" Alıntıdır ""
    - Sport+ modunun kodlanması.
    - BMW Live özelliğinin kodlanması. ( Sadece 2012 ve 2013 üretim araçlarda çalışmaktadır.)
    - 2014 Araçlarında ECO PRO'da bulunan Sailing(Yelken) özelliğinin kodlanması.
    - Launch Control özelliğinin kodlanması.(1.16i,1.18i,3.16i ve 3.20i olan araçlar da çalışmamaktadır.)
    - Sport modunun düzenlenmesi(Sadece Spor şaşe veya sadece spor tahrik yada her ikisi seçilebilir.Resimde mevcut)
    - Gelişmiş gösterge panelinin gece beyaz olarak yanması.
    - Angel'larin park ayarinda gunduz fari seviyesinde yanmasi.
    - Gelişmiş gösterge panelinde Mperformance logosu
    - NBT Mperformance açılış animasyonu
    - Xenonların welcome light olarak yanması
    - Angellar ve sislerin welcome light ta yavaş yanıp ve sönmesi(Video'da var)
    - Sislerin welcome light olarak ayarlanması
    - Sislerin dönüş farı olarak ayarlanması
    - Geri vitese alınca kapı kollarındaki ledlerin yanması
    - Gösterge paneline ilave hız göstergesi
    - Kadrandaki hız sapmasının iptali (Arabanın gerçek hızını gösterir)
    - Aracınız eco proda başlamakta ise comfort seçeneğinde başlatılmasının kodlanması
    - Kapı açılınca cam açma ya da kapamanın durmasının iptali
    - Auto start stop'un default olarak kapatılması
    - Klimanın default olarak kapatılması

""Alıntıdır""

bilgisi olan veya yardımda bulunabilecek birileri varsa sevirim.

• Bu tip hasarlar için boya işlemi uygulanırsa yaklaşık tamponun 1/3'ü boyanır.
    Bunun yerine oraya touch - up boyaları var. Bu boya uygulandıktan sonra pasta ve cila yapıldığında belli bir olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zetiman

Bu tip hasarlar için boya işlemi uygulanırsa yaklaşık tamponun 1/3'ü boyanır.
    Bunun yerine oraya touch - up boyaları var. Bu boya uygulandıktan sonra pasta ve cila yapıldığında belli bir olmaz.

@drhaktan pm attım

Ufak ezikte oluştu. 3 noktada çok can sıkıcı daha 300 km olmadı daha Opak beyaz maslak ta yaptırsam aynı gün verirler mi ? kaskoyu ellemek istemiyorum
  • quote:

Selamlar,

Bmw 1.16i F20 kasa aracım için yazılım ile bazı gizli özellikleri açtırmak istiyorum.
    Anadolu yakası özellikle kadıköy veya Ataşehir taraflarında bu işi yapabilen var mı?
    Yapılabilen şeyler:

"" Alıntıdır ""
    - BMW Live özelliğinin kodlanması. ( Sadece 2012 ve 2013 üretim araçlarda çalışmaktadır.)
    - Launch Control özelliğinin kodlanması.(1.16i,1.18i,3.16i ve 3.20i olan araçlar da çalışmamaktadır.)
    - Sport modunun düzenlenmesi(Sadece Spor şaşe veya sadece spor tahrik yada her ikisi seçilebilir.Resimde mevcut)
    - Aracınız eco proda başlamakta ise comfort seçeneğinde başlatılmasının kodlanması

""Alıntıdır""

Bmwarea da Bahadır isimli bir arkadaş var. Oradan bulursunuz. 150 tl idi sanırım fiyatı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hadi geçmiş olsun 2016 bmw 1 serisi önden çekişli oluyor. Kasada büyük değişiklere gidilmeyeceği var sayılırsa bu durum A serisine yarayacak gibi görünüyor.
  • major24 M kullanıcısına yanıt
    Efsane kasa f20 soylemlerine hazirlikli olalim o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bugün aracı teslim aldım.plazadan eve götürdüm ve bıraktım.15-20 km gibi sürüşüm oldu.araç gerçekten mükemmel.sürüş özellikleri ve dinamikleri çok çok iyi.virajlara sert girmeme rağmen oldukça stabil.yere yapışıyor
    sizlere birşey sormak istiyorum.yol bilgisayarında anlık tüketim verisi yokmu
  • selamlar arkadaşlar, uzun süredir okuyucu olarak takip ediyordum forumda başlığı. A3 ve 1 serisi arasında kaldım. bu ay almayı planlıyorum. Gönlüm 116 dan yana ama donanım meselesi beni düşündürüyor. sipariş verip beklemekte istemiyorum. istinye botusanla görüştüğümde tek paket getirdiklerini söylediler. Özellikle koltuklar hoşuma gitmiyor. Bu donanım konusunda farklı seçeneklerimiz olamıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersaydin

quote:

Selamlar,

Yapılabilen şeyler:

"" Alıntıdır ""

""Alıntıdır""

Bmwarea da Bahadır isimli bir arkadaş var. Oradan bulursunuz. 150 tl idi sanırım fiyatı.

Çok teşekkür ederim.
    Bahadır Bey'e ulaşmaya çalışacağım.

• 
Sayfa: önceki 801802803804805
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.