Şimdi Ara

BMW 1 SERİSİ F20 (201. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
43.790
Cevap
304
Favori
2.925.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kratostol

arkadaşlar ben geri görüş kamerası ve m paket ile satın almak istiyorum bu durumda comfort paketi de basic paketi de elesem mi acaba? sizce çok gerekli şeyler mi bunlar;

COMFORT
    002 431 ELEKTROKROM ÝÇ AYNA
    002 507 PARK MESAFE KONTROL/ARKA
    002 534 OTOMATÝK KLÝMA
    002 563 ÝÇ AYDINLATMA PAKETÝ
    002 912 912

elektrokro iç ayna ne ? elektrokrom olmazsa ne olur ? iç aydınlatma paketi sanırım sadece ayak bölümüyle ilgili yani kapıları açınca dışardan kapı açma yerlerindeki ışıklandırma değil di mi ? siteden okuduğum kadarıyla o değil. o zaten standarttır inş ? klima da varsın manuel olsun ya da onu tek başına ekleteyim ne dersiniz ?

BASIC
    001 249 ÇOK FONKSÝYONLU DÝREKSÝYON
    001 520 ÖN SÝS FARLARI
    001 521 YAGMUR SEZÝCÝSÝ
    001 5DC KATLANIR ARKA KOLT.BASLIKLARI
    001 7R3 7R3

m pakette çok fonksiyonlu tuşlara sahip m deri direksiyon diyor bi daha basicle bunu neden alayım öyle değil mi ? buradan sadece ön sis farlarını tek başına ekletemez miyim ? yağmur sezici zaten gereksiz bugüne kadar hiççbir arabada stabil çalıştığını görmedim. arka koltuk başları da varsın katlanmasın

431 kendiliğinden kararan iç dikiz aynası demek.. almazsanız kararmıyor :) Bence olmazsa olmaz bir donanım değil, akşamları aynaları gece moduna kendiniz alabilirsiniz (çoğu kişi bilmez bunu, aynaların altında bir mandal olur onu itince karartılmış açıya geçer)..

563 iç aydınlatma paketi kapı kollarındaki aydınlatmayı + ayak bölgesi aydınlatmasını + Tavandaki turuncu renk ambians aydınlatmasını birlikte getiriyor ne yazık ki :) kapı kolu aydınaltması standart gelmiyor yani.. nerede okudunuz merak ettim :)

Eğer geri görüşlü m paket düşünüyorsanız ben olsam comfort almam ve sadece otomatik klima ile iç aydınlatma ekletirim. otomatik klima gerçekten çok kullanışlı ve kapı kolu aydınaltması olmazsa olmaz :) Comfort paket vergi hariç 1150 euro. bu ikisinin vergi hariç 1150 euro tutacağını sanmıyorum... İç aydınlatma 237 euro, otomatik klima da 500 civarı olsa 750 euro filandır.. vergiler dahil 1600 TL filan kara geçersiniz..

Basic donanıma gelince de m sport pakette spor deri direksiyon ve ön sis farları zaten geliyor.. Basic donanımı çıkartıp sadece yağmu sezici alabilirsiniz. heralde 180 euro civarıdır..

Ben bunu da daha önce yazmıştım, m sport alacaklar basic almasın diye.. siz forumu pek okumamışsınız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: us_skywalker

quote:

Orijinalden alıntı: us_skywalker

2000 km'yi geçmiş arkadaşlardan 1.16i Istanbul şehir içi yakıt tüketim değerlerini rica etsem alabilir miyim? Lütfen en düşük tutturduğunuz değeri yazmayın ,alıp 10 gün sonra satmak zorunda kalmayayım.9 litreye kadar toleransım var ama 12 falan yakarsa ben yılda 20bin kmden fazla kullanıyorum.

yok mu cevap verecek arkadaş?

eski kasa 1 serisi olarak istanbuldaki 1.5 senelik ortalamam 9.5 litre.. Yeni kasanın bundan daha fazla yakacağını pek sanmıyorum :) Bu arada sakin bir sürücü olduğumu söylememe gerek yok sanırım..

Forumdaki arkadaşlar sport mod ile 11-12'li değerleri bulduğunu söylemişti yeni kasa için.. 7.5-8 civarı da normal kullanım.

• quote:

Orijinalden alıntı: messi49

Öncelikle iyi günler.Dün az dolaşmaya çıktık.Malum orucuz zaman geçsin diye bir istinye borusanın ordaydık uğradık.Araba alma gibi bir niyetimiz şuanlık yok en az 2 yıl.2009 Model bmw 116i var daha 12500 civarlarında genç kız :) Babamın arabası kendisi de çok kullanmıyor artık emekli.Bize çok dokunmasa bile şehir içi 10.5 yakıyor.Gerçekten çok fazla.Bide Sakat raporu var abimin arabayı onla aldık.Baktığımızda ilk 118iyi dikkatim çekti jant,renk gerçekten çok iyiydi.Baya bir donanım olmalı ki 40.000 €'du fiyatı.Ama koltuklar bizimkilerden değişik,daha sportif.Baya ufak geldi bize içi.Ama ön konsol gerçekten çok iyi.Dayım bmw 320d aldı içi onla aynı.Bmw 118i değilde d olsa 170 bg ile gerçekten alıncak araba.Mesela ben 118i alsam paketim böyle olurdu.Sport Line paketi : Spor Deri Direksiyon,16 icch sport jantlar,Spor ön koltuklar,Orta kol dayama,Spor iç kaplamalar 2.424 € ve Technology : Xenon farlar,Far yıkma sistemi,Bluetooth ve Usb arayüzü,Geliştirilmiş Gösterge Paneli 1.700..37640 €'ya geliyor ve bence iyi fiyat.Hele bize raporla tem emin değilim ya 28 bin € civarına veya 23 bin € civarına geliyor.Eğer 23 bin € ise bence sakat raporlarına göre makul fiyat.37640 ise zorlanıp alınabilir sonuçta gerçekten iyi para.Veya yine iyi donanımlı 316i 45-47 bin avroya alınabilir.Bide şunu sormak istiyorum SAKAT RAPORLU ARABA FİYATI NASIL HESAPLANIYOR ? BİLEN BİRİ YARDIMCI OLSUN LÜTFEN.Bide şunuda belirteyim X3 gerçekten de güzel bir araç.Çok beğeniyorum.Donanımlısı orda 91 bin avro idi.Heralde Full'dur.Orta donanımlı mesela şuanki fiyatı 80 bin avro olan X3 vergiler bu kadar fazla olmayıp 60-65 bin avro gibi alınsaydı alınabilirdi ve çok tercih edilirdi bence.

sanırım deep sea blue (gece mavisi) ve 379 jantlı 5 kapı 1.18 aracı diyorsunuz.. Aynı araçtan sipariş verdim, 1.16 sadece.. :) sadece jant ve renk farkı için 6bin tl fazla vermek zorunda kaldım ama kıydım paraya.. her yerde beyaz var..

• quote:

şu asalete bak

BMW 1 SERİSİ F20

bu araç opsiyonel 18" jantı ile alınmış m sport paket arkadaşlar.. gözden kaçmasın :) ilk gelenlerden muhtemelen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

şu janta bakar mısınız sanat eseri resmen. bu jant sunuluyor mu ki opsiyonel olarak;

BMW 1 SERİSİ F20

m sport pakette opsiyonel olarak gözüküyor.
    Kodu:386

yeni 1 serisine ait orjinal bir jant değil bu.. arkadaşın bahsettiği m sport paketin opsiyonel 18 inclik 386 jantı da sizin fotoğraftaki değil, aşağıda koyduğumdur.. Lütfen yanlış bilgi vermeyelim:

BMW 1 SERİSİ F20

BMW 1 SERİSİ F20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi finecenker -- 23 Temmuz 2012; 20:22:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur NET

quote:

Orijinalden alıntı: kayanka

quote:

Orijinalden alıntı: hakanislerrr

Arkadaslar tescili borusana birakmasak ta muameleciye halettirsek ne kadar karimiz olur yaklasik var mi bilen ?

Ben özel plaka aldığım için kendim uğraştım ve bu işten yaklaşık 1500 euro karım oldu.

Zaman ve imkanınız varsa kendiniz koşturun,hem hızlı oluyor hem de baya kara geçiyorsunuz onun yerine 1-2 donanım daha eklersiniz.
    Millete para kaptırmanın lüzumu yok..

1500 Euro abartı olmuş,

Teklifte 1200 TL civarı görünüyor masraflar zaten :) Kendiniz yaparsanız sizin de yapacağınız masraf 800-900 lira.

teklif önümde, vergiler dahil 1.141,85 tl görünüyor tescil masrafı.. Kaynak borusan istinye.. Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: finecenker

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar tescili borusana birakmasak ta muameleciye halettirsek ne kadar karimiz olur yaklasik var mi bilen ?

Ben özel plaka aldığım için kendim uğraştım ve bu işten yaklaşık 1500 euro karım oldu.

Zaman ve imkanınız varsa kendiniz koşturun,hem hızlı oluyor hem de baya kara geçiyorsunuz onun yerine 1-2 donanım daha eklersiniz.

1500 Euro abartı olmuş,

Teklifte 1200 TL civarı görünüyor masraflar zaten :) Kendiniz yaparsanız sizin de yapacağınız masraf 800-900 lira.

teklif önümde, vergiler dahil 1.141,85 tl görünüyor tescil masrafı.. Kaynak borusan istinye.. Saygılar.

Ankara teklifinde 1166 TL yazıyor, garip..

• dış kapı kollarının altındaki ışıklandırmalar hangi paketle gelıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: WHITE_

dış kapı kollarının altındaki ışıklandırmalar hangi paketle gelıyo

bildiğim kadarıyla;

COMFORT 1.150,00
    002 431 ELEKTROKROM ÝÇ AYNA
    002 507 PARK MESAFE KONTROL/ARKA
    002 534 OTOMATÝK KLÝMA
    002 563 ÝÇ AYDINLATMA PAKETÝ
    002 912 912

Bu arada 116. mesajımmış bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur NET -- 23 Temmuz 2012; 21:24:44 >

• Arkadaşlar bilmiyorum fark eden oldu mu fakat hiçbir donanım listesinde yazmayan bir özelliğini keşfettim yeni kasa F20 nin.

ARACIN RADYO HAFIZA TUŞLARI (1,2,3,....,8) DOKUNMATİK !!! RADYO AÇIKKEN PARMAĞINIZI SADECE BU TUŞLARIN ÜZERİNDE TUTUN ve TEKRAR BMW SAHİBİ OLMANIN KEYFİNİ YAŞAYIN...

Gerçekten BMW kullanıcılarını şaşırtmayı çok seviyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

Arkadaşlar bilmiyorum fark eden oldu mu fakat hiçbir donanım listesinde yazmayan bir özelliğini keşfettim yeni kasa F20 nin.

ARACIN RADYO HAFIZA TUŞLARI (1,2,3,....,8) DOKUNMATİK !!! RADYO AÇIKKEN PARMAĞINIZI SADECE BU TUŞLARIN ÜZERİNDE TUTUN ve TEKRAR BMW SAHİBİ OLMANIN KEYFİNİ YAŞAYIN...

senelerdir böyle bu durum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bilmiyorum fark eden oldu mu fakat hiçbir donanım listesinde yazmayan bir özelliğini keşfettim yeni kasa F20 nin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 116i nin ikinci bakimi kac bin km de yapiliyor bilen var mi?

• quote:

Navi pronuz varsa bu tuşlara menü kısayolu atayabiliyorsunuz hatta. Kullanma kılavuzunda yazıyor hepsi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carretera

quote:

Navi pronuz varsa bu tuşlara menü kısayolu atayabiliyorsunuz hatta. Kullanma kılavuzunda yazıyor hepsi.

Evet, mesela 1 numara navigasyon gece-gündüz modu. 2 numara bölünmüş ekran-tam ekran gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar forumda daha çok yeniyim
    bende 2011 premium 1.16i araç var aracıma spor yay dusunuyoreum pıyasada degısık markalar ve ölculerde satılmakta mesela eibch önler 3.5cm arkalar2.5 gibi yada farklı bı markada önler 4.5 arkalar 3 cm gıbı sız ne onerırsınız bu konuda nelere dıkkat edılmelıdır araına bu uygulamayı yapan varmı lutfen bana yardımcı olun tesekkurler
  • İnternette Users Manual var mı acaba? Araç gelmeden okusaydım :)

Şurda Amerika versiyonu olan 1.28'inki var

www.bmwusa.com
    BMW Owner's Manuals - BMW USA
    http://www.bmwusa.com/standard/content/owner/dgh.aspx

derken şurda buldum :)

http://dl.dropbox.com/u/88435581/1%20Series%20(F20%2C%20E82%2C%20E88)_BMW%20Handbook%20-%201%20Series_0312.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur NET -- 23 Temmuz 2012; 23:23:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhat15

quote:

Orijinalden alıntı: sarsici

quote:

Orijinalden alıntı: Mickcasey

quote:

Orijinalden alıntı: sarsici

arkadaşlar bagaj için havuz aldım bugün teslim aldım resimleri paylaşmak isterim...

BMW 1 SERİSİ F20

BMW 1 SERİSİ F20

BMW 1 SERİSİ F20

Güzelmiş bagaj havuzunu kaça ve nerden aldınız acaba

79 tl sabirim hepsiburada dan aldim

sarsici, resimdeki yangın tüpü kılıfını borusandan aldın mı, hediye mi verdiler? :)
    Benim ki senin sünger koyduğun yerde duruyor, ara sıra sesini duyuyorum. Gidip alayım bende

Hediye sanirim ama işlevsel cidden cok ise yariyor saglam tutuyor tupu almadiysaniz mutlaka ugrayip isteyin

• quote:

quote:

Senelerdir derken?? Eski kasa 1 serisinde böyle bir durum yoktu?? F20de 2012 de çıktı bildiğim kadarıyla??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: finecenker

quote:

quote:

quote:

1500 Euro abartı olmuş,

Ankara teklifinde 1166 TL yazıyor, garip..

trafik sigortası ve muameleci masrafları ilden ile fark eder.

• 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.