Şimdi Ara

Blyss klima

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
24.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Koçtaşta Blyss klima gördüm (duvar tipi) fiyatı uygun gibi geldi

bu ürün nedir necidir, ne malıdır, kaliteli midir dandik midir? gree gibi fırsat ürünü olabilirmi?

koçtaşın kendi ürünü felanmıdır

yardımcı olabilirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: seckinty

Arkadaşlar Koçtaşta Blyss klima gördüm (duvar tipi) fiyatı uygun gibi geldi

bu ürün nedir necidir, ne malıdır, kaliteli midir dandik midir? gree gibi fırsat ürünü olabilirmi?

koçtaşın kendi ürünü felanmıdır

yardımcı olabilirmisiniz?

Blyss
    vestelin koctaş a özel üretilen bir cihazdır cok fazla verım beklemeyın...alt sınıf bi ürün..
  • Vestelse yanından geçmem

teşekkürler
  • Vestel-Regal-Seg-Blyss
  • quote:

Orijinalden alıntı: klima5505

Vestel-Regal-Seg-Blyss

nexon
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyin_inan

quote:

Orijinalden alıntı: klima5505

Vestel-Regal-Seg-Blyss

nexon

+nexon
  • vestele hayır diyorsunuzda bu akşam boğazdan geçerken yalılara baktım %70 vestel :)
    bu arada ben vestelci değilim gree ciyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbederxl -- 31 Ağustos 2012; 19:30:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BOSCH İNVERTER KLİMA
    17 yıl önce açıldı
    Airfel klima
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: derbederxl

vestele hayır diyorsunuzda bu akşam boğazdan geçerken yalılara baktım %70 vestel :)
    bu arada ben vestelci değilim gree ciyim :)

nedense çok rağbet görüyor hocam :) ama alanlar bin pişmandır eminim.
  • şu anda koçtaşta blyss 18000 btu 1099 TL + free kargo + free montaj

ama işin içinde vestel var işte :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redboxer82 -- 9 Eylül 2012; 14:07:34 >
  • Hastanede 9000 btu vestel var. 2 yıldır sorunsuz çalışıyor. Oldukça sessiz. Kendi evimde beko var. Sorunsuz ancak vestele göre daha sesli çalışıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakın arkadaşlar şu anda yazlıkta arçelik 900 btu bir klimakullanıyorum.arçrliğin servis agı ve çabuklugu iyi,ancak becerileri çok iyi değil.izmir de 2001 yılında algım vestel yan urunu olan regal 12000 btu klimayı halen kullanmaktayım.bir defa arıza yaptı kapasitormu nedir o degişti. 35.00 tl civarı bir parça.
    yukarıda adı geçen klimayı bilmem ama her vestel urunu için kötu diyemeyız.keşke yazlıga regal klima alsaydım.
  • Şimdi bu konuda yorum yapmak için iç aksamını bilmek lazım söküp parçalara ayırıp kalitesini kontrol ettiyseniz konuşun bizde dinleyelim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel enerji verimliliği anlamında her zaman yolda kalır.
    On off klimalarda bir nebze durumu kurtarsa da, konu inverter klima olunca yerli ürünler yolda kalacaktır.
    Bknz lg televizyon vs vestel televizyon.

Iyi forumlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bana bu klimanın kumandası gerekmekte kayb oldu gitti alet de öylece duruyor.nasıl çalıştırıcaz bunu bi el atın.

• quote:

Orijinalden alıntı: sirincem

arkadaşlar bana bu klimanın kumandası gerekmekte kayb oldu gitti alet de öylece duruyor.nasıl çalıştırıcaz bunu bi el atın.

Merhaba. Blyss klimalar Vestel üretimidir.

Vestel servislerine sormanızı tavsiye ederim. Blyss olarak bulunamasa bile (markanın ismen farklı olması sizin için önemli değilse) Vestel marka kumanda verebilirler.

Saygılarımla...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.