Şimdi Ara

BluTV özel dizisi 'Çıplak' platformdan kaldırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Niye kapatayım izlemek istiyorum?
  • Rachsuchtig kullanıcısına yanıt
    Gerek yok her şeyi göstermeye. Para veriyoruz diye pipi görmek zorunda değiliz.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Sinema ile ücretli platform dizisini bir tutmazdım ben olsam. Platform açız parasını da verdik diyen açlarla dolu. Millet aç aç.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: salem33

    Gerek yok her şeyi göstermeye. Para veriyoruz diye pipi görmek zorunda değiliz.

    Izlemezsin olur biter. Kimse sana zorla git 'Çıplak' filmini izle demiyor

  • Rachsuchtig kullanıcısına yanıt
    Yanlış bakış açısı
  • salem33 S kullanıcısına yanıt
    Neden
  • Rachsuchtig kullanıcısına yanıt
    Beğenmiyorsan ülkeden git demek gibi çünkü. Parasını ödemişim izlemek istiyorum ve her platform eleştiri kaldırabilmeki. Zaten onlar da kilit uygulamasını duyurdu. Yeni fark etmişler de dizi kaç aydır yayında değilmiş gibi. Neyse.. sadece burada değil haberlerde bile önceden şiddeti, trafik kazalarını vs açık açık göstermezlerdi çocuklar vs etkilenmesin diye. Ya liyakatsiz kadro sebebiyle ya da bilinçli yapılıyor yaşınız belki tutmuyordur belki bilemiyorum çok fark var artık. Rahatsız oluyorsak var bir sebebi. İlk defa film izlemiyoruz. Pornoya erotizm muamelesi yapamayız.
  • salem33 S kullanıcısına yanıt
    Yaho çocuk diyorsunuz da bu TV değil işte. Bu film çocuk varken izlenecek bir film de değil. İnternet öyle çocuğun eline kontrolsüz verilecek bir sey de değil.
    TV olsa anlarım dediğinizi
  • Rachsuchtig kullanıcısına yanıt
    Tamam da artık tv izlenmiyor eskisi gibi. Platform izleme youtube vs çok arttı. Sadece tv ile değerlendirilmemesi gerekiyor reytinglerin bile. Zaten sorun da burada başlıyor. Tv kanallarında bir şey kalmadı artık. Hele pandemiden sonra reklam arası dizi oldu. Platformlarda geze geze bir hal olduk. Platformlar tv yerini aldı bizde. Bu değişim hızlı oldu. Paralı diye ulaşılmaz değil eskisi gibi. Zaten onların da amacı buydu. Ama yeterince kontrollü olamadılar. 18+ yazmakla kurtulamazlar dediğim oydu. Belki aynı filmin alternatif kesintili halini de koymalılar çocukla izlenebilir halini. Sansüre bayılmıyorum da diken üstünde de izlemek istemiyorum bazıları çok abartılı sırf paralı beğenmeyen izlemesin diye. Kullanılabilirliğine sekte vuruyor bu durum.
  • devamı gelmeyecek bunun değil mi ?

  • arkadaşlar...rütük erotizime karşı bence...tahminim yapım sevişme sahneleri yüzünden gösterilemeyecek mağalesef... 

  • 2.sezon fragmanı


  • türkiye'de tv sinema işi bitti öldü, son netflix var zaten ona da sansür gelirse bırakırız izlemeyiz artık yapacak bir şey kalmadı, her şeyi sansürleye sansürleye bir yere varacaklarını sanıyorlar ama en sonunda ne olacağını göreceğiz.


    tv de erotik p..n vs yayınlar komple yasak gece ikide bile verilemez, şiddet içerikleri aynı şekilde, ne testere ne teksas katliamı filmini isterseniz gece 3 te bile adam gibi izleyemezsiniz.


    tvdeki platformların bile için boşalttılar digitürk d-smart filbox vs her halta aboneydim maçlar için bir tek digitürk kaldı sinema içeriği sansür geldikçe kapattırdım platformları.


    rtük tvleri özgürleştirmedikçe, bu ülkede adam gibi kimse film, dizi falan izleyemez, ne de özgürce sinema filmi yada dizi film çekilebilir.


    yasakçı ve ben merkezci zihniyet bu ülkeye ne getirdiyse aynı devam ediyor işte. ben rahatsızım kalksın ben rahatsızım olmasın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecem1903 -- 24 Eylül 2021; 14:6:47 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.