Şimdi Ara

bluray bozuldu sanırım bu konu hakkında bir kaç sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ps3 gta oyununu okumuyor bluray bozuldu sanırım bu konu hakkında bir kaç sorum var.
    daha bir hafta olmadı. bu bozulma garanti kapsamında mı? yoksa para alırlar mı? kaç gün bekletirler ortalama? yeni ps3 mü verecekler yoksa blurayımı değiştirecekler? bu sitede bi arkadaş bluray lensi tozlanmış bu iş garanti kapsamına girmiyor denmiş. öyle olur mu bende de.

• PS3 garantili ise servise göster hocam... başka çare yok
  • gARANTİLİ İSE 2 yIL HAKKIN VAR DOSTUM GÖNÜL RAHATLIĞIYLAA GÖTÜR KONSOLU ALDIĞIN YERE
  • benim blu rayde son nefesini verdi lens ısmarladık yarın gelirse tkacam tamda 2k9 kargoda bana doğru yaklaşırken oldu ne şanssızım yav bu arada tüm bluray i bozulan kardeşlerime buradan kocaman selam ederim ah sony ah
  • quote:

Orjinalden alıntı: mistikv

benim blu rayde son nefesini verdi lens ısmarladık yarın gelirse tkacam tamda 2k9 kargoda bana doğru yaklaşırken oldu ne şanssızım yav bu arada tüm bluray i bozulan kardeşlerime buradan kocaman selam ederim ah sony ah

Özel mi aldın. Yani para mı verdin? Benim sorum kaç gün bekleyeceğim? Neden hemen blurayını değiştirmiyorlar veya yeni ürün vermiyorlar? Daha 1 hafta olmadı. Yarın bir hafta olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sawyer87

quote:

Orjinalden alıntı: mistikv

benim blu rayde son nefesini verdi lens ısmarladık yarın gelirse tkacam tamda 2k9 kargoda bana doğru yaklaşırken oldu ne şanssızım yav bu arada tüm bluray i bozulan kardeşlerime buradan kocaman selam ederim ah sony ah

Özel mi aldın. Yani para mı verdin? Benim sorum kaç gün bekleyeceğim? Neden hemen blurayını değiştirmiyorlar veya yeni ürün vermiyorlar? Daha 1 hafta olmadı. Yarın bir hafta olacak.

benim ps3 garantili değildi o yüzden parayla aldım yarın gelince takacam

• ps3'ü garantiye verdim. şu zamana kadar gta4'de yüzde 20 bitirmiştim. yeni ps3 verirlerse oyunda kaldığım yerden mi devam etmiş olacağım? yoksa baştan mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Kaç Sorum Olacak
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mantık olarak sadece lens değişeceği için hd'ye dokunmamaları lazım ama belli olmaz yani cihaz garantiye girdi diye yeni lensi taktıktan sonra kurcalayabilirler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.