Şimdi Ara

Blur Video İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
22.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ben bu oyunu split screen oynayamıyorum.yani oynuyorum ama aynı klavye de oynayabiliyorum.ben de bi tane joystik var.ama o joystikle oynayamıyorum.joystik çalışıyor,eminim.çünkü sadece bluru oynayamıyorum.PES 2010'u joystikle oynayabiliyorum,yani joystik çalışıyor.acaba ben de mi sorun,yoksa oyunda mı?Bi bilgisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.(bunu da hemen buraya yazdım ama lütfen biri yardım etsin.şimdiden çok teşekkürler ediyorum......yardım eden herkese ve etmeyenlere.....sağolun..............(ne güzel yadım ben de be!).
  • ya ben bu oyunu split screen oynayamıyorum.yani oynuyorum ama aynı klavye de oynayabiliyorum.ben de bi tane joystik var.ama o joystikle oynayamıyorum.joystik çalışıyor,eminim.çünkü sadece bluru oynayamıyorum.PES 2010'u joystikle oynayabiliyorum,yani joystik çalışıyor.acaba ben de mi sorun,yoksa oyunda mı?Bi bilgisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.(bunu da hemen buraya yazdım ama lütfen biri yardım etsin.şimdiden çok teşekkürler ediyorum......yardım eden herkese ve etmeyenlere.....sağolun..............(ne güzel yazdım ben de be!).
  • ya yok mu hiç kimsee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee???????????????
  • arkadaşlar elimde ModNation Racers ve blurda var ikisi birbirine çok benziyor zaten..Ama blur kesin denemelisiniz oynanışı çok güzel grafikleri pek incelemedim çünkü oynarken çok zevk alıyorsunuz....
  • videoyu izleyemedim neden diye sorarsanız reklam izle izle bitmiyo ve reklamlar geç yükleniyo onun için oyun tanıdıtımlarını başka sitelerden izliyorum ör: GT
  • fizik efekleri split second gibi abartılmamış güzel oyun
  • elinize sağlık video güzel olmuş
  • tamam şimdi hatırladım the good the bad and ugly de böle bi şarkı vardı yanlışmı hatırlıyorum :D ?
  • hafif kilo mu aldın erdinçcim :)
  • LÜTFEN "HER ZAMAN" SADECE ERDİNÇ İYİKUL İNCELEME YAPSIN...
  • PSN ye kesin gelir bu oyun
  • teşekkürler güzel inceleme olmuş ama split secondı tercih ederim
  • Erdinç abinin oyun incelemeleri artık fenomen oldu. İnsan oyunu beğenmesede sırf videonun sonundaki ilginç komik görüntüler için izliyor.
  • İnceleme için teşekkürler...

Bende yaklaşık bir haftadır oynuyorum...Eğlenceli bir oyun...90 ların sonunda oynadığım Rollcage'in kopyası olmuş...Tek fark gerçek arabalar ve gerçek mekanlar kullanılmış...

Rollcage;

[sizer=red]Blur Video İnceleme

Fakat geçen gün oynarken cihaz birden dondu...Görüntü ve ses takıldı...Padi kapatıp tekrar bağlanmayı denedim, bağlandı fakat bir türlü çözülmedi...Mecburen düğmeden kapatmak zorunda kaldım...Cihaz Elite ve daha 18 mayısta aldım...Haliyle biraz ürküttü...Bu oyunda başka donma yaşayan varmı yoksa tek benmiyim?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 14 Haziran 2010; 14:58:29 >

• Bence Wipeout' un kopyası gibi duruyor. Kimse hatırlamıyor mu Wipeout u?
  • elinize sağlık inceleme güzel olmuş.Yalnız bence yazın alınması gereken oyunlarında bir incelemesi yapılmalı çünkü çoğu arkadaşlarımız okulu bitince ailesinden karne hediyesi olarak ne alıcam diye düşünüyor bence BSC bununla alakalı bir video inceleme veye inceleme yapılırsa çok güzel olur.Hepinize iyi oyunlar
  • oynadım oyunu bi müddet sonra sıktı beni, incelme için teşekkürler..
  • Süper inceleme. Oyunun tek kişilik senaryosu kötü ama Multiplayer hoşuma gitti..
  • Güzel olmuş bu inceleme çok işime yaradı teşekkürler..
  • Blur ruhsuz 1 yarış oyunu oyundaki tek + lisanslı araç kullanmaları ,bazen oynuyorum hane indirip kurduk ziyan olmasın ,Split/Second'da aksiyon ve adrenalin tavan yaptıgı yerler oluyor özellikle online kısımda ,finish çizgisinden geçene kadar liderin kim olacagı belli olmuyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.