Bildirim
Bluetooth Speaker Arıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
JBL Go tavsiye ederim hocam. Sınıfın tamamı rahatlıkla dinler. Boyuna aldanmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevabınız için teşekkür ederim ancak okulda kullanmadığım zamanlar kendim için de kullanacağım. Amazon'dan 60 dolara şunu sipariş ettim. Ne dersiniz?
https://www.amazon.com/gp/product/B0107WH8Q4/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Dinlemeden bilemem, ama incelemerde 4,5 puan almış. Her ürüne nasip olmuyor. Bence iyi çıkacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende uzun zamandır arıyordum, büyük tesadüf olmuş bu üründen ben de aldım, inanılmaz bir performansı var. Şaşırdım evimde LG1000 watt'lık sistem var üşeniyorum açmaya bunu kullanıyorum, müthiş tok ses, basslar. Düşünen arkadaşlara hiç çekinmeden tavsiye ederim. -
Güle güle kullanın. Ben ingilizce öğretmeniyim. Çocuklar yabancı dil duysunlar / bazen şarkı dinlesinler diye aldım. Tıkır tıkır çalışıyor. Daha aksadığını görmedim. Spotify kullanıyorsanız ekolayzır ayarlarından "Küçük Hoparlör" seçerseniz daha iyi ses alıyorsunuz :)Parasına değiyor gerçekten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67D801F0 -- 25 Nisan 2017; 22:19:2 >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X