Şimdi Ara

Bluetooth Speaker Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kütahya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MErhaba arkadaşlar. Ben ingilizce öğretmeniyim. Çocuklara bir şeyler dinletmem gerekiyor bazen. Bluetooth speaker arıyorum. (Maks 200tl)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• JBL Go tavsiye ederim hocam. Sınıfın tamamı rahatlıkla dinler. Boyuna aldanmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gobl1n kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim ancak okulda kullanmadığım zamanlar kendim için de kullanacağım. Amazon'dan 60 dolara şunu sipariş ettim. Ne dersiniz?

https://www.amazon.com/gp/product/B0107WH8Q4/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
  • Dinlemeden bilemem, ama incelemerde 4,5 puan almış. Her ürüne nasip olmuyor. Bence iyi çıkacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende uzun zamandır arıyordum, büyük tesadüf olmuş bu üründen ben de aldım, inanılmaz bir performansı var. Şaşırdım evimde LG1000 watt'lık sistem var üşeniyorum açmaya bunu kullanıyorum, müthiş tok ses, basslar. Düşünen arkadaşlara hiç çekinmeden tavsiye ederim.
  • forumlar34 kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın. Ben ingilizce öğretmeniyim. Çocuklar yabancı dil duysunlar / bazen şarkı dinlesinler diye aldım. Tıkır tıkır çalışıyor. Daha aksadığını görmedim. Spotify kullanıyorsanız ekolayzır ayarlarından "Küçük Hoparlör" seçerseniz daha iyi ses alıyorsunuz :)Parasına değiyor gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67D801F0 -- 25 Nisan 2017; 22:19:2 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bluetooth hoparlör tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Bluetooth Hoparlör Önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.