Şimdi Ara

Bluetooth sorunu lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar cep telefonundan bilgisayara bluetoot yoluyla birşey gönderemiyorum başarısız diyor ama bilgissayardan cep telefonuna göndere biliyorum bluetoot simgesine tıkadığımda aygıt bağlantısına izinver aktif değil bu sorunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olabilirmisiniz windows 8 işetim sistemi yüklü makinamda

• quote:

Orijinalden alıntı: emrex012

arkadaşlar cep telefonundan bilgisayara bluetoot yoluyla birşey gönderemiyorum başarısız diyor ama bilgissayardan cep telefonuna göndere biliyorum bluetoot simgesine tıkadığımda aygıt bağlantısına izinver aktif değil bu sorunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olabilirmisiniz windows 8 işetim sistemi yüklü makinamda

Şu noktaya dikkat et.
    Cepten dosyayı gönderdikten sonra Bluetooth simgesine tıkla.

• quote:

Orijinalden alıntı: srdrerkoc

quote:

Orijinalden alıntı: emrex012

arkadaşlar cep telefonundan bilgisayara bluetoot yoluyla birşey gönderemiyorum başarısız diyor ama bilgissayardan cep telefonuna göndere biliyorum bluetoot simgesine tıkadığımda aygıt bağlantısına izinver aktif değil bu sorunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olabilirmisiniz windows 8 işetim sistemi yüklü makinamda

Şu noktaya dikkat et.
    Cepten dosyayı gönderdikten sonra Bluetooth simgesine tıkla.

Yok hocam olmuyor direk başarısız bağlantı diyor sanki birşey engelliyor gibi bilgisayardan ama anlamadım sorunu

• yardımcı olabilecek kimse yokmu ?
  • Kullandığın bilgisayarın modelini yazarsan yardım ederim.

Model önemli çünkü bilgisayarın daki Bluetooth driver özelliğini çalışmıyor olabilir ve yeniden yükleme yapman gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zarinca

Kullandığın bilgisayarın modelini yazarsan yardım ederim.

Model önemli çünkü bilgisayarın daki Bluetooth driver özelliğini çalışmıyor olabilir ve yeniden yükleme yapman gerekir.

Lenovo z500 hocam son driverinı yükledim indirip yine olmadı normalde böyle bir sorun yoktu birden oldu
  • Lenovo z500 yüklü driveri ekle kaldırdan yada Your Unin-staller programı ile kaldır ve bilgisayarını kapatıp aç.

Aşağıda ki linkten hangi işletim sistemini kullanıyorsan ve 32 bit yada 64 bit özelliğinide dikkate alarak indir ve tekrar kur.

http://support.lenovo.com/en_US/downloads/detail.page?&DocID=DS032587
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    wireless sorunu lüfen yardım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sorun hala devam ediyorsa ilgileneyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

sorun hala devam ediyorsa ilgileneyim ?

evet haala devam ediyor hocam yapıyorum aynı .s
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.