arkadaşlar cep telefonundan bilgisayara bluetoot yoluyla birşey gönderemiyorum başarısız diyor ama bilgissayardan cep telefonuna göndere biliyorum bluetoot simgesine tıkadığımda aygıt bağlantısına izinver aktif değil bu sorunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olabilirmisiniz windows 8 işetim sistemi yüklü makinamda
quote:
Orijinalden alıntı: emrex012
arkadaşlar cep telefonundan bilgisayara bluetoot yoluyla birşey gönderemiyorum başarısız diyor ama bilgissayardan cep telefonuna göndere biliyorum bluetoot simgesine tıkadığımda aygıt bağlantısına izinver aktif değil bu sorunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olabilirmisiniz windows 8 işetim sistemi yüklü makinamda
Şu noktaya dikkat et. Cepten dosyayı gönderdikten sonra Bluetooth simgesine tıkla.
quote:
Orijinalden alıntı: srdrerkoc
quote:
Orijinalden alıntı: emrex012
Şu noktaya dikkat et. Cepten dosyayı gönderdikten sonra Bluetooth simgesine tıkla.
Yok hocam olmuyor direk başarısız bağlantı diyor sanki birşey engelliyor gibi bilgisayardan ama anlamadım sorunu
yardımcı olabilecek kimse yokmu ?
Kullandığın bilgisayarın modelini yazarsan yardım ederim.
Model önemli çünkü bilgisayarın daki Bluetooth driver özelliğini çalışmıyor olabilir ve yeniden yükleme yapman gerekir.
quote:
Orijinalden alıntı: zarinca
Kullandığın bilgisayarın modelini yazarsan yardım ederim.
Model önemli çünkü bilgisayarın daki Bluetooth driver özelliğini çalışmıyor olabilir ve yeniden yükleme yapman gerekir.
Lenovo z500 hocam son driverinı yükledim indirip yine olmadı normalde böyle bir sorun yoktu birden oldu
Lenovo z500 yüklü driveri ekle kaldırdan yada Your Unin-staller programı ile kaldır ve bilgisayarını kapatıp aç.
Aşağıda ki linkten hangi işletim sistemini kullanıyorsan ve 32 bit yada 64 bit özelliğinide dikkate alarak indir ve tekrar kur.