Şimdi Ara

Bluetooth performansı etkiler mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, laptop'umda bluetooth kulaklık kullanıyorum. Fakat oyunlarda bluetooth açıkken gözle görülür bir performans düşüklüğü oluyor. Bu normal midir yoksa yazılımsal veya donanımsal bir sorundan mı kaynaklanıyor ? İşletim sistemi olarak Win10 kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBrain -- 30 Aralık 2017; 21:20:23 >

• Bluetooth gorev yöneticisinde cpu, HDD ne kadar kullanıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • golkipir G kullanıcısına yanıt
    Bluetooth ile ilgili sadece çalışan bunlar gözüküyor.

Bluetooth performansı etkiler mi ?
  • Burada sorun görünmüyor. Bluetooth driverini güncellemeyi deneyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • golkipir G kullanıcısına yanıt
    Ek olarak bluetooth açılırken yada cihaz bağlanırken internet bağlantısı yavaşlıyor, siteler falan açılmıyor. Acer marka laptop kullanıyorum windows 10 güncellemeyi windows update üzerinden yaptı , acer'ın kendi sitesinde de 2015'den kalma driver. Güncel driver'a nasıl erişebilirim ? Bu bluethootların bir marka modeli falan oluyor mu ? Cevaplarınız için de teşekkür ederim :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBrain -- 30 Aralık 2017; 23:1:39 >
  • TheBrain kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarımda sağ tıklayıp özelliklere girin. Açılan sayfada solda aygıt yöneticisine girin. Orada sizdeki Bluetooth driveri hakkındaki bilgilere bakabilirsiniz

Veya driverbooster tarzı programlar ile güncelleme yapılabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bluetooth ile net frekansları çakışıyor benim eski kulaklığımda da aynı sorun vardı kablolu kullanırdım hep kulaklığımı değiştirdim yeni kulaklıkla sorun olmuyor artık bende
    driverla çözülecek bi sorun değil bu direk donanımla alakalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balistik16

bluetooth ile net frekansları çakışıyor benim eski kulaklığımda da aynı sorun vardı kablolu kullanırdım hep kulaklığımı değiştirdim yeni kulaklıkla sorun olmuyor artık bende
    driverla çözülecek bi sorun değil bu direk donanımla alakalı

siz genede bir drivleri kontrol edin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.