Şimdi Ara

bluetooth kullanıcılarına bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bluetooth kullanıcısı arkadaslar cevap verirlerse sevinirim. bu bluetooth kulaklıkla telefon arasına bir engel girdiginde sizinki de çekmiyormu? mesela bende telefonu cantaya koyarsam yada arka cebime koyarsam bluetooth baglantısı kesiliyor. sizinki de bu sekilde mi? yoksa bu benim kullandıgım kulaklıktan mı kaynaklanıyor? kulaklık illa telefonu direk gorunce anca cekiyor. marka jabra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 12 Ocak 2012; 13:24:25 >

• telefonum iphone 4, kulaklık jabra. telefonla cihaz arasına engel girdimi direk kesiliyor. arka cebime koyamıyorum. cantama koyamıyorum. telefonu bir yere bırakıp arkamı bile dönemiyorum. bu yüzden bluetotth kullanamıyorum.

mesela siz telefonu arka cebinize koydugunuzda rahat konusabiliyormusnuz kulaklı ile?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 19 Ocak 2012; 10:50:05 >
    Sınırlı adsl hakkında bir soru
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.