Şimdi Ara

Bluetooth Kulaklık yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar SonyEricsson HBH-GV435 Bluetooth Kulaklık kullanan varmı aramızda.VArsa sormak istediğim bişey var acaba bu kulaklık MSN VE SKYPE'de kullanılabiliyormu kısaca Windows uyumlumudur.Bu soruyu Genpa,Hepsiburada ve piyasadaki birçok satıcıya sordum fakat hiçbiri bilgilei olmadığını söylüyor.Varsa kullananlar soruma cevap verebilirseniz sevinirim.Yada bu marka ve model dışında bir cihazı kullanıpta uyumlu olan varsa onları da söyleyebilirsiniz.Şimdided cevaplarınız için TEŞEKKÜRLER.yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makhan -- 21 Nisan 2007; 14:08:22 >

• Kullanan ve de deneyen yok galiba....
  • yukarı
  • Bluetooth kulaklık kullanıpta hiç deneyen yok mu arkadaşlar marka ve model farketmez.
  • dostum sanırsam olmaz çünkü pc ne taktığın bluetooth aparatı veri alışverişine yarıyor.hani kulaklık ile pc arasında bir bağlantı kursan bile windows senden driver istiyecektir büyük ihtimalle kulaklık olarak kullanman için eğer böyle bir kullanım olanağın olsaydı ztn kulaklıkla beraber driver cd si verirlerdi diye düşünüyorum.eğer denediysen benide bilgilendirirsen sevinirim.birde senin kulaklığın şarjı kaç saat gidio ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bluetooth kulaklık
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi şöyle olabilir diye düşünüyorum BlueSoleil programının kulaklık bağlantı modu da var onun üzerinden olabilirmi acaba diye düşünüyorum.

Birde sormuşsun kulaklığın şarjı nekadar gidiyor diye ben şu anda bir bluetooth kulaklık kullanmıyorum zaten kullanıyor olsam bu soruyu sormaz direk deneme yoluna giderdim.Ha söylediklerine göre sen bluetooth kulaklık kullanıyorsun galiba.Eğer kullanıyorsan bahsettiğim Blue Soleil programıyla denersen beni de bilgilendirirsen sevinirim.
  • @Dj_Gençkan henüz denemedin galiba
  • ben gv-435 kullanıyorum kardeşim fakat telefon ile konuşmaktan fırsat bulamadım desem...
    hbh-600 varken arkadaşım msn de kullanıyordu.
    bluetooth 2.0 destekli bir kulaklık olan 435 kesinlikle msn de kullanılabilir.
    bilgisayarına eşleştirip mikrofon kulaklık olarak kullanıma izin vermen gerekiyor bilgisayarından.

pil süresine gelince inanılmaz uzun gidiyor şarjı. zaten pilden oluşuyor alet tamamen. 2 defa tel şarj ediyorum onun bir şarjında
  • Ben de GV-435 almak istiyorum o da bluetooth 2.0 destekli bir cihaz yani olur diyorsun öyle mi.Zaten BlueSoleil programının tanımayacağını zannetmiyorum ama yine de kullanmadan emin olamadım.Eğer denersen burada paylaşırsan sevinirim.
  • hala derdime derman yok.
  • @ ilovemymobile
    denemedin mi hala?
  • pardon ya kusra bakma cvp geç oldu. bende konuşmaktan fırsat bulamadım zaten şöyle bir sorun var bluetooth adaptörümü bulamıyorum pc ye bağlamada sorun yaşıyorum.ama yukarıda arkadaş cevabı vermiş yapabilrsin diyor.bu arada benim kulaklığın şarjı bir gün gidiyor.deli olacam ya günde 2 saat kadar konuşuyorum bilgisi olan varmı ? normalmidir?
  • şarjı tamamen boşalsın daha sonra 12 saat boyunca şarj edip o şekilde bi dene istersen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.