Şimdi Ara

Bluetooth kulaklık tavsiye (Jabra Clipper ve Sony SBH20 ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
34.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Serkan Sarı


    quote:

    Orijinalden alıntı: ismet8018

    hocam mikrofon problemini düzeltebildiniz mi? aynı sıkıntı benim cihazda da var merak ettim.

    hocam muzik olarak isimi goruyor. arkadasta note 3 var.denedi bir gun boyunca.sikinti yok. ben baska bir telde denedim.fena degil.zannedrrsem benim telde sikinti.format atacagim bakalim hocam.

    müzik olarak,malzeme kalitesi,estetiklik,küçük olması harika fakat karşı tarafa sesimin bir bidonun içinden konuşuyormuş gibi gitmesi rahatsızlık verici. .belki de çoğu bluetooth kulaklıklarda aynı problem vardır.benim tel note 2 ama gene de problem var.neyse artık ev sinema ses sistemiyle telefon arasında kablosus ses aktarımını sağlıyor ve kaliteli bi performans .artık bununla avunucam




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismet8018

    quote:

    Orijinalden alıntı: adf__

    Tekrardan merhaba
    Kimse yazmayınca bu konuda olanları yazayım belki birinin işine yarar dedim

    İki kulaklık arasında kalmıştım gidip vatandan kampanyadan 93 liraya jabra aldım ama memnun kalmadım iade ettim. Cihaz kendisi klipsli ama gömlek hariç başka yere takılmıyor. Ses kalitesi düşük. İki telefonla eşleşmiyormuş. Ardından hepsiburadadan 90 tlye sony aldım ses kalitesi jabeaya göre süper, cihazın altında metal klipd var her giysinize uyuyor. Sorunsuz iki cihazla eşleşiyor.
    İki cihaz modunu kolay bulmadım onun için bilmeyenlere paylaşayım :)
    Açar açmaz ses açma tuşuna basılı tutuyorsunuz ve iki defa sinyal sesi duyunca bırakıyorsunuz ve cihazlardan eşleş diyorsunuz.


    hocam konu biraz geçmişte kalmış ama bi sorayım dedim.bende jabra clipper var .müzik dinleme konusunda idare ediyor.kaliteli sağlam bi ürün fakat iş telefonla konuşmaya gelince bozuluyor.karşı taraf sesimin boğuk kalın hırıltılı geldiğini söylüyor.telefonum note 2.cihazda standart çok yaygın kullanılan bi mikrofon var fakat gene de böyle bir şikayet var.siz bu kullandığınız sony de böyle bir şikayet aldınız mı.sonuçta sony yeni bir ürün. jabra ise 2010 yılından kalma.acaba sony de gelişmiş mikrafon alıcısı mı kullanıldı ki?
     Bluetooth kulaklık tavsiye (Jabra Clipper ve Sony SBH20 )

    Bende biraz geç cevap verdim kusura bakmayın ben jabrayı 15 gün kullandım görüşme kalitesinden hiç memnun değildim ama bunda bir sorun yaşamadım. Gelen ses gayet iyi giden sestende şikayet duymadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar bende jabra easygo aldım müzik çalıyor ama sesler berrak değil dahada önemlisi önceki modelim samsung un alt modeliydi ama bundan daha iyi kapsama alanına sahipti bu 3 metre bile uzaklaşmaya izin vermiyor kesiliyor hemen keşke almasaydım..
  • Merhaba

    arkadaşlar şu sbh50 yi kullananlar bir yorum yapabilirlermi kronik sorunu varmı cihazın ?
    lumia da kullanıcam .sıtesınde akıllı telefon ve tablerlerle çalıştığı yazmış kullanan arkadaşlardan tecrübelerını yazarlarsa sevinirim

    birde nokia BH-221 e kafam takıldı. .ikisinden birini alıcam fakat hangisi olduğuna karar veremedim.

    her iki cihazla ilgili bir iki olumsuz yorum okudum.youtube da bh-221 ile ilgili video lar izledim.sbh50 ninde olumsuz bir iki yorumunu okudum uyumsuzlukla ilgili

    fikir tavsiye ,bi akıl verirseniz sevinirim
  • Birde bluetoth kulaklık alırken dikkat etmeniz gereken önemli hususlardan biride bluetoth sürümüdür. Mw600 kullanıyorum pc ve telefon ile eşleştirdim. Pcden dinlerken sesi sonuna kadar açınca distortion yapmıyor ama telefonda yapıyor ki ses çıkışı çok yüksek değil telefonun.
  • arkadaşlar bu bluetooth bir harika müzik dinleme özelliği ve 4.0 bluetoot jenerasyonu kablolara boğulmaya son fiyatıda makül 10 m berak bir sestonu harika
     Bluetooth kulaklık tavsiye (Jabra Clipper ve Sony SBH20 )
  • Ben de sony bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum. Hangisini önerirsiniz? 50 60 dolar gibi bir bütçe ayırabilirim muhtemelen.
  • Şarjı en uzun giden model hangisi. Hatta telefon çalınca kulaklık düğmesine basınca kulaklık aktif olsun ki kulaklık şarj bitirmesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elimde sbh50 ve jabra clipper var ikiside stabildir ve sorunsuz çalışmaktadır sbh50 cihazımı cok kısa bir süre için hem samsung s5 cihazımda hemde ipod touch 5. nesil cihazımda cok güzel ve stabil şekilde kullandım ipod la müzik dinlerken telefonunuz çaldığında cevap verebiliyorsunuz örnek olarak cift cihaz desteği elimde satılık sbh50 ve liveview smart watch vardır temiz bir mw1 e vermeyi düşünüyorum iyi forumlar
  • Arkadaşlar kablosuz Bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum 100-130 tl civarı bütçem var. Marka olarak jabra nasıl. Özellikle öğrenmek istediğim konu bu cihaz kulakta iken direk telefondan açabiliyormuyuz. Arıcılık yaptığım için elimle kulaktaki cihazı açamıyorum. oyüzden telefondan açılabilirmi?
  • açık olduğu taktirde sbh50 yi aktif hale getirebilirsin android uygulaması+nfc ile bağlantı özelliği var itina ile satabilirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pritt68

    Arkadaşlar kablosuz Bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum 100-130 tl civarı bütçem var. Marka olarak jabra nasıl. Özellikle öğrenmek istediğim konu bu cihaz kulakta iken direk telefondan açabiliyormuyuz. Arıcılık yaptığım için elimle kulaktaki cihazı açamıyorum. oyüzden telefondan açılabilirmi?

    Hem telefondan hemde cihazdan acabilirsiniz hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar, birkaç aylık iphone kullanıcısıyım. mâlum iphone ların bluetoothu biraz kısıtlı kullanılıyor. acaba bluetooth kulaklıklarda sıkıntı yaşadığı model var mı, özellikle de bu sony sbh20 için soruyorum. bu kulaklığı iphone ile kullanabiliyor muyuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skboga -- 20 Mart 2015; 14:16:13 >
  • Bluetooth Kulaklık Alternatifi: LG Tone Pro(HBS750) böyle bir konum var. Aslında bence bu da iyi. Sizin yorumlarınız nedir?
  • arkadaşlar merhaba sony sbh 20 yi dizüstü bilgisayar ile eşleştiren var mı ? ayrıca iphone kablolu kulaklık la kullanan var mı ?
  • Bilgilendirme için teşekkürler hocam.. ben de kulaklık bakıyordum faydalı oldu..
  • SONY sbh20 az evvel aldım. Almadan evvel şüpheler içindeydim. Sony den kötü ses çıkmaz ama eski kalitesi varmıdır derken Sony mağazasından 159 tl. ye aldım. Mağazada açtım satıcı direk samsung S4 un arkasına değdirdi NFC özelliği varmış direk bağlandı. Kulaklığı taktım direk Oha oldum. Muhteşem... SES eski kalite ne kelime master yapmış SONY. Basslar bomba tizler neredeyse kulak deler. Telefon görüşme muhteşeme yakın. Verdiğim paranın her kuruşuna değdi. Şiddetle tavsiye ederim. Müzik zevkim yeniden yazıldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony SBH20

    Ben de taze kullanıcıyım. Biraz önce teslim aldım, farklı kulaklıklar ile de test ettim çok başarılı bi ürün. Ürünle gelen kulaklık, Xperia Z2 ile gelen MDRNC31M gürültü engelleyici kulaklık ve Sennheiser CX150 ile test ettim. Bass-tiz dengesi en başarılı MDRNC31M oldu. Ürünle gelen kulaklık en son seste çok az çatlatıyor sesi, Sennheiser'de ise çatlama yok, tizz bass'a göre daha baskın ve berrak.

    Kesinlikle tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nétwork

    Sony SBH20

    Ben de taze kullanıcıyım. Biraz önce teslim aldım, farklı kulaklıklar ile de test ettim çok başarılı bi ürün. Ürünle gelen kulaklık, Xperia Z2 ile gelen MDRNC31M gürültü engelleyici kulaklık ve Sennheiser CX150 ile test ettim. Bass-tiz dengesi en başarılı MDRNC31M oldu. Ürünle gelen kulaklık en son seste çok az çatlatıyor sesi, Sennheiser'de ise çatlama yok, tizz bass'a göre daha baskın ve berrak.

    Kesinlikle tavsiye ederim.

    Arkadaşım merhaba.SBH-20 bugun bende sipariş verdim.N11 indiriminden yararlanarak,lg g3 ile gelen kulaklıgım 10 ay dayanabildi..Bundan önceleri philipsin oneil serisi kalın ipli kulakları da dahil bir sürü kulaklık kullandım hepsinde de zamanla tek taraftan ses gelmeme sorunu ortaya cıktı..Bunun sebebi telefon cebimde iken kablonun jak yerinin eğilip bükülmesi sonucu zamanla kopmalar.. Bluetooth kulaklık yakaya takıldıgı için bu sorundan kurtuluyor oldugum için daha uzun ömürlü olur diye düşünerek aldım..Merak ettiğim müzik için yeterlimi ve telefonun Bluetooth devamlı acık olacagından ne kadar şarj sömürür.Hiçbir yerde bununla ilgili bilgi bulamadım.günde 3 saat telefonun Bluetooth açık kalsa çok fazla şarj gider mi?




  • kalpsiz23 K kullanıcısına yanıt
    Mutlaka şarja etkisi olumsuz olarak var fakat son bluetooth revizyonlarında sarfiyat daha az durumda. Henüz saatlerce test etmediğim için yorum yapamıyorum maalesef ama saatte %10 gitse benim için ortalama bi istatistik olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.