Şimdi Ara

Bluetooth Kulaklık PC ye bağlanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kendime Redmi Airdots aldım ama PC ye bağlanabiliyor mu bilmiyorum. Kendime bir kablolu kulaklık mı almalıyım yoksa Bluetooth kulaklığı kulanabilir miyim?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Bağlanır.
  • Bağlayabilirsin ancak çok kaliteli bir bağlantı olmayacağını söylemek lazım. Genelde bluetooth kulaklıklar tablet veya telefon için üretilir. Bluetooth profil uyumu codecler vs sorun oluyor pc ile bağlantı yapıldığında
    Bluetooth Kulaklık PC ye bağlanır mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu durum bağlantı sağlanacak cihazların kalitelerine göre değişir.
    Kulaklığın desteklediği bluetooth sürümü/versiyonu, desteklediği kablosuz bağlantı profilleri (aptX gibi), bilgisayarın içerisinde yer alan bluetooth adaptörlerinin kaliteleri bluetooth bağlantı kalitesini doğrudan etkiler.
    Bluetooth kulaklıkların kutularında yer alan "made for ios", "made for android" gibi ifadeler söz konusu kulaklığın mobil cihazlar için üretildiğini bildiriyor evet ama bu ifade kulaklığın bilgisayara bağlanmayacağı anlamına gelmez. Bilgisayarlar genelde bütün bluetooth ses ve bağlantı profillerini destekler. Eğer bluetooth adaptör sürücüsü eksiksiz ve son versiyon yüklendiyse sorun çıkmayacaktır. Mobilde ise çoğu kulaklık herhangi bir yazılıma ihtiyaç duymadan direkt olarak bağlanacak şekilde üretilmiştir, fakat bazı kulaklıklar sahip olduğu aktif gürültü engelleme, transparan duyma, ve Equalizer gibi özellikleri kontrol edebilmek için uygulamaya ihtiyaç duyabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.