Şimdi Ara

Bluetooth Hoparlör Fırsatları! (237. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.480
Cevap
393
Favori
1.372.978
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet kesinlikle öyle görünüyor. Bir de bu tarz iyi yorum alan Dadocool un hoparlörü var ancak ses olarak Xiaomi den iyi olabileceğini sanmıyorum onun da Belki onu da alıp denerim sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Evet kesinlikle öyle görünüyor. Bir de bu tarz iyi yorum alan Dadocool un hoparlörü var ancak ses olarak Xiaomi den iyi olabileceğini sanmıyorum onun da Belki onu da alıp denerim sonra

Xiaomi ile yakin fiyatti diye hatırlıyorum hocam onuda, hal böyle olunca pek gerek yok bizim için, tabi sizin karşılastirmaniza hayır demeyiz ama Gereksiz de masraf etmeyin bence Malum ara ara iyi hoparlör buluyorsunuz, onlar için kaynak birakmaniz daha mantikli bence

• freefalcon hocam öncelikle böyle bir konu için teşekkür ederim. başlığın bütün sayfalarında radyo ile ilgili kısımları aratıp hepsini okudum :) önerdiğiniz ve benim dikkatimi çeken radyolu, usb bellekten müzik çalabilen bluetooth hoparlörleri sıralıyorum.

1 rolton E500
    tipi ve malzeme kalitesinin çok hoşuma gittiğini söyleyemem :)
    2 sardine A10
    3 sardine SDY019
    sizde SDY019 olduğunu okudum. ama A10 olduğunu okumadım. eskiden SDY019 önermişiniz. şimdi ise A10 öneriyorsunuz. sebebi nedir. yada ben karıştırmış ta olabilirim :)
    4 Edifier MP19 bunda buletooth olmadığını bir arkadaş hatırlatmıştı ve siz evet sonradan gördüm demişiniz ama ondan sonra bu ürünle ilgili bir yorumunuzu görmedim. atlamışta olabilirim :)
    5 TOPROAD un aşağıdaki ürünü dikkatimi çekti küçük ve güzel duruyor.
    aliexpress.com
    US $18.98 53% OFF|TOPROAD HIFI Bluetooth Speaker Portable Wireless Super Bass Dual Speakers Soundbar with Mic TF FM Radio USB Sound Box-in Portable Speakers from Consumer Electronics on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/HIFI-Bluetooth-Speaker-Portable-Wireless-Super-Bass-Dual-Speakers-Soundbar-with-Mic-TF-FM-Radio-USB/32783636854.html

6 avantree sp850.

alet çok kötü göründü gözüme ama beğendiğim şey karttan müzik çalarken sanatçı ve çalan parçanın ismini göstermesi.

istediğim güzel ses veren radyo ve mp3 çalarken de parça/radyo ismini gösteren bir bluetooth hoparlör.
    çok mu şey istiyorum :)
    fiyat olarak değecek bir ürüne 40-50 dolarlara kadar çıkabilirim.
    önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: m.hüseyin

Tronsmart element mega'nın içini açmışlar. Bu aralar forumda popülerdi belki içini merak eden vardır

(Rusça)

ExpresSLYyoutube
    🔨 Разбор Tronsmart Element MEGA 🔊 Что внутри блютуз колонки? 🔎 Тронсмарт элемент мега обзор
    https://www.youtube.com/watch?v=kQQfifRQUUE

• freefalcon kullanıcısına yanıt
    Şuan 38 tlye gelen dodocool loudspeaker bunlardan daha ufak değil mi? Bende var ve ondan daha küçük gibi gelmediler bana, sen de varsa karşılaştırmıssındır illaki bunlar küçüktür, ama yoksa edinmeni tavsiye ederim boyutuna göre harika işler çıkarıyor, bass boyuta göre çok iyi, netlik de çok güzel hoparlörün, avuç içinde sık görünmüyor hoparlörü o boyutta küçük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zimilanga -- 18 Mart 2018; 2:20:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alptimucinbalta

freefalcon hocam öncelikle böyle bir konu için teşekkür ederim. başlığın bütün sayfalarında radyo ile ilgili kısımları aratıp hepsini okudum :) önerdiğiniz ve benim dikkatimi çeken radyolu, usb bellekten müzik çalabilen bluetooth hoparlörleri sıralıyorum.

1 rolton E500
    tipi ve malzeme kalitesinin çok hoşuma gittiğini söyleyemem :)
    2 sardine A10
    3 sardine SDY019
    sizde SDY019 olduğunu okudum. ama A10 olduğunu okumadım. eskiden SDY019 önermişiniz. şimdi ise A10 öneriyorsunuz. sebebi nedir. yada ben karıştırmış ta olabilirim :)
    4 Edifier MP19 bunda buletooth olmadığını bir arkadaş hatırlatmıştı ve siz evet sonradan gördüm demişiniz ama ondan sonra bu ürünle ilgili bir yorumunuzu görmedim. atlamışta olabilirim :)
    5 TOPROAD un aşağıdaki ürünü dikkatimi çekti küçük ve güzel duruyor.
    aliexpress.com
    US $22.74 53% OFF|TOPROAD HIFI Bluetooth Speaker Portable Wireless Super Bass Dual Speakers Soundbar with Mic TF FM Radio USB Sound Box|speaker soundbar|hifi bluetooth speakerbluetooth speaker - AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/HIFI-Bluetooth-Speaker-Portable-Wireless-Super-Bass-Dual-Speakers-Soundbar-with-Mic-TF-FM-Radio-USB/32783636854.html

6 avantree sp850.
    www.avantree.com
    Search results for: 'sp850 bluetooth speaker with fm radio'
    http://www.avantree.com/sp850-avantree.html

alet çok kötü göründü gözüme ama beğendiğim şey karttan müzik çalarken sanatçı ve çalan parçanın ismini göstermesi.

istediğim güzel ses veren radyo ve mp3 çalarken de parça/radyo ismini gösteren bir bluetooth hoparlör.
    çok mu şey istiyorum :)
    fiyat olarak değecek bir ürüne 40-50 dolarlara kadar çıkabilirim.
    önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Ben de teşekkür ederim önce araştırıp sonra soru sorduğunuz için

En iyisi Sardine A10 ancak ben onu kullanmadım. Neden en iyisi diyorsun dersen de onunla aynı hoparlör donanımına sahip olan Sardine F6 modelini kullanıyorum. A10 un farkı ekstra ekran,saat,alarm vb özelliklere sahip olması. 12 watt olmasına rağmen 20 watt lık hoparlörler kadar yüksek sesi var. Bir JBL olmasa da gayet yeterli kalitede bir sese sahip. Özellikle radyo olarak bu kadar güçlü sese sahip bir bluetooth hoparlör yok sanırım başka.

SDY019 A10 dan daha zayıf donanıma sahip fakat onun efsane olma sebebi 11 dolar gibi inanılmaz bir fiyata satılmasıydı

• zimilanga Z kullanıcısına yanıt
    İlla onu da aldıracaksın bana

Xiaomi de kot cebine girecek kadar küçük ama hangisi daha küçük bilmiyorum.

Son seste bozulma oluyor mu Dodocool da?

Bluetooth Hoparlör Fırsatları!

• zimilanga Z kullanıcısına yanıt

Puanların kuponlarla değiştirildiği yerde 3 dolar alt limitli 1 dolar kupon var. 8.84 dolar a geliyor. Bana da xiaomi den daha küçükmüş gibi geldi.

• quote:

bu daha küçük galiba :) al tabi al sırf çok minyatür oluşu ve ona rağmen çıkan ses için alınır. muhteşem mi ? belki herkes için değil,yalnız sesi tok, ben sürekli çantamda taşıyorum,üstelik metal kasa, son seste de dinliyorum rahatsız edici bir durum yok 8-9 dolar civarı fiyatı

alırsanız ve xiaomi bariz iyi derseniz ben de xiaomi yi alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zimilanga -- 18 Mart 2018; 14:8:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zimilanga

quote:

bu daha küçük galiba :) al tabi al sırf çok minyatür oluşu ve ona rağmen çıkan ses için alınır. muhteşem mi ? belki herkes için değil,yalnız sesi tok, ben sürekli çantamda taşıyorum,üstelik metal kasa, son seste de dinliyorum rahatsız edici bir durum yok 8-9 dolar civarı fiyatı

alırsanız ve xiaomi bariz iyi derseniz ben de xiaomi yi alacağım

Evet daha küçükmüş onu da alayım bari

• Arkadaşlar bende mifa a10 var ama bağlandığı zaman ses arada komple gidiyor sonra bazen geliyor neden olabilir temassızlıkmı var acaba içinde

• arkadaşlar merhaba,

haftada sadece birkaç kez müzik dinliyorum. bundan dolayı çok fazla para vermek istemiyorum açıkçası... bu nedenle az ve temiz kullanılmış 2. el bir fiyat-performans ürünü almak istiyorum. mifa a10 olabilir.

sıfırı ali'de 100tlye alınabiliyor, 2. el fiyatına satmak isteyen varsa bana ulaşabilir.

ps. elimde sıfır mi band 2 var bununla da takas olabilir.
  • BİM den xiaomi mdz-26-db alanlar, tam dolu halde 2 saat müzik dinleyebildim bluetooth ile sizdede aynı mı durum? 8 saat olması gerekmiyor muydu
  • Arkadaşlar Mifa A10 almak istiyorum, en ucuz alabileceğim yer neresi olabilir? Ayrıca bu fiyatlarda daha iyisi var mıdır? Genelde elektronik dinlerim daha sonra pop, R/B vs gider ama şarkıların detaylarına da duymak istiyorum , dengeli ses istiyorum, Taotronics'i o yüzden eledim. Boğuk bir ses istemiyorum. Bağlantıyı telefonla veya PC ile yapıcam. Telefonda Tidal ve Spotify servislerini kullanıyorum. İyi günler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabala

Almanya amazondan 05 mart 2018 tarihinde aldığım sony xb20 (siyah) hoparlörümü satıyorum.
    Yine amazon.com dan 24 ocak 2018 tarihinde aldığım pulse x hoparlörümü de satıyorum.

sony XB20 231 TL ye aldım 210 TL ye satıyorum.
    pulse X 148 TL ye aldım 120 TL ye satıyorum.

Ürünler birkaç kez kullanıldı tertemizler. Almak isteyenler PM den yazabilirler. Ankara Ulus dayım
  • Clavinetjunkie ye aldırdığım hoparlörü incelemiş, ben fiyatına göre baya beğendim, sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ürünün gelmesini

www.amazon.com
    Sorry! Something went wrong!
    https://www.amazon.com/gp/product/B075S2D9Z9

• merhaba,

aşağıdaki hoparlör hakkında bilgisi olan var mı?

aliexpress.com
    US $20.98 20% OFF|Tüketici Elektroniği'ten Taşınabilir Hoparlörler'de M & J Kablosuz En Iyi bluetooth hoparlör Su Geçirmez Taşınabilir Açık Mini Sütun Kutusu Hoparlör Hoparlör Tasarımı iPhone Xiaomi AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/Jiabosi-Wireless-Best-Bluetooth-Speaker-Waterproof-Portable-Outdoor-Mini-Column-Box-Loudspeaker-Speaker-Design-for-iPhone/32685280252.html?

• La Alegria kullanıcısına yanıt
    30 $ diye biliyorum ama satıcıya mesaj atarsan üstüne 10-15$ yazabilirler sıkıntı çıkmıyor yani

• arma33 A kullanıcısına yanıt
    bu hopörlorden aldım gayet iyi..

md-44bt

• quote:

Clavinetjunkie ye aldırdığım hoparlörü incelemiş, ben fiyatına göre baya beğendim, sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ürünün gelmesini

https://www.amazon.com/gp/product/B075S2D9Z9

Hayirli olsun hocam o zaman

Hocam Bu arada Malum AliExpress indirimleri de baslayacakda, acaba Rock Firmasinin uygun fiyatli Qc 3.0 destekli Powerbaki var miydi tavsiye ettiginiz. Bu arada 10 dolara aldigimiz Powerbank halen gelmedi umarim gümrükten geri dönmemiştir

• 
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.