Şimdi Ara

Bluetooth Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende Packard Bell EasyNote TS11HR model laptop var.İlk aldığım zamanlarda Bluetooth'dan rahatça dosya aktarabiliyordum ama ne olduysa artık aktaramıyorum.Denetım Masası'ndan Aygıt kısmına girdiğimde uzun süre bekletiyor ama girmiyor.Ayrıca saatin yanında ki simgesine tıkladığım zamansa tepki yok Dosya Al ve Gönder seçeneğide işe yaramıyor.Aygıt Yöneticisinden kontrol ettiğim zaman sarı ünlem işareti var.Kısacası kullanamıyorum.Packard Bell'in sitesinden modele göre Bluetooth Driver'lerini indirdim ama yinede işe yaramadı.Yardım edebilirmisiniz.

• Bi fikri olan?
  • bır ay ugrasdım .. ve drıverın dogru oldugundan emınım .. ama olmadı yapamadım .. bu laptoplarda genel kronık bır sorun .. kımısı tak dıye kurup kullanıyor ben hem dell marka hem Packard Bell marka ıkı laptopda bu ısı cozemedım .. kanser olmamak ıcın vazgecdım ..umarım cozersın ..
  • Bende uğraş uğraş bir türlü beceremedim.Driverleri silip kuruyorum kendi sitesinden de indirdim ama bir türlü olmuyor.
  • arkadaşlar aynı sorun bendede oldu bu ccleaner denilen programı kullanırken ve bu programı kaldırdıktan sonra düzeldi ama bazen yine hata veriyor,mesela benim bilgisayarın markası hp bluetothla wirless düğmesi aynı(f12 tuşu) ve bluetooth aktif olmadığı zaman ışığı sarı yanıyor ama aktif olduğu yani çalıştığı zaman beyaz yanıyor,birde şunu söyleyeyim bununla alakalı driver yüklemeye çalışmıştım hp sitesinden(broadcom bluetooth software driver) diye olmamıştı bilgisayar hata vermişti dosyayı kuramamıştım,benim tahminim bluetooth çalışmama nedeni bluetooth sürücülerinin güncel olmaması,şimdi hem bluetooth aktif hale getirmeyi hemde bluetooth simgesinin bildirim alanına geri gelmesinin çözümünü paylaşacağım sizlerle inşallah yardımcı olurum, 'başlat menüsü'-'denetim masası' tıklayın açılan sayfada ekranın sağ üst köşesinde arama yeri vardır oraya' bluetooth' yazın-şimdi açılan ekranda 'bluetooth ayarlarını değiştir'e tıklatın-şimdi orada 'bluetooth cihazlarının bu bilgisayarı bulmasına izin ver' kutucuğunu işaretleyin ondan sonra 'bluetooth simgesini bildirim alanında göster' kutucuğunuda işaretleyin ve uygula- tamam deyin-ondan sonra tekrar gerideki sayfada 'bluetooth ayarlarını değiştir'e tıklayın-açılan sayfadan yukarıda 'paylaş' var ona tıklayın-orada 'uzak aygıtın resim,müzikve diğer dosyalara gözatmasına ve dosyalar göndermesine ve almasına izin ver' kutucuğuna işaretleyin uygula-tamam deyin şimdi bluetoth simgesinin simge bilgirim alanına gelmiş olması lazım, şimdi arkadaşlar sırada bluetooth sürücülerini güncellemek var 'başlat menüsüne' tıklayın-'denetim masası'-'sistem güvenlik'-'sistem'-'aygıt yöneticisi'ni açıyoruz-açılan sayfada 'bluetooth' var onun yanındaki oka tıklayın-açılan sayfada bluetooth sürücüleri vardır onlara sağ tıklayın ve 'sürücü yazılımını güncelleştir' deyin bu kadar,şimdi arkadaşlar bilgisayarınızı kapatın ve 1 dakika sonra tekrar açın yalnız bakın yeniden başlatın demiyorum kapatıp açın bilgisayarınızı bu kadar,bu sorunla karşılaşan arkadaşlar için bir çözüm olur insallah..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mikrofon Çalışmıyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.