Bildirim
bluetooth bağlantısı ile pc den sms gönderme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Bildiğim kadarıyla Sony Ericsson'un My Phone Explorer adlı bir yazılımı mevcut. Ben denediğimde telefona gelen mesajları bilgisayardan okuyabiliyordum. Ama bilgisayardan mesaj göndermeyi bilemiyorum. Telefon markanız nedir acaba? -
SONY ERİCSON W810İ AMA MESAJ YAZMA OLAYI BENİM İÇİN ÖNEMLİ -
myphoneexplorer ı kullanarak yapabilirsn bnm yaklaşık 16000 sms kayıtlı gerçekten güzel bi program dosyalara erişim ve telefonun tuş takımını kontrol senkronizason gibi extra bir çok özellikleri war anlaşılan snde vodafone sms paketine üyesin :) -
My Phone Exploerer ben de kullanıyom
Harika bir şey
Sadece sms alıp yollamak değil
Telefonun her bilgisini gösteriyor
Pili seri nosu vesiyonu vs vs
Dosya alıp vermek de dahil
K790 ile kullanıyorum
-
Merhabalar arkadaşlar,.
Neşeniz bol olsun.
Benzer yazılım Nokia 7610 için de var mı?
Veya kullandığınız yazılımı Nokia 7610 telefonunda da çalışır mı?
Bilgilendirebilirseniz sevinirim.
Sağlıcakla kalın. -
@Nashi
MyPhone Explorer sadece SonyEricsson telefon modellerinde çalışır. Nokia için PC Suite yazılımı var sms gönderip alma özelliği var sanırım ama tam olarak bilemiyorum.. forumun Nokia bölümündeki arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAITAMA -- 27 Ekim 2008; 13:40:46 > -
nokia icin bulursaniz burada bircok nokia kullanicisi mevcut
pc suite yi kablosuz olarak kullanabiliyor muyuz ? -
quote:
Orjinalden alıntı: wortexxx
@Nashi
MyPhone Explorer sadece SonyEricsson telefon modellerinde çalışır. Nokia için PC Suite yazılımı var sms gönderip alma özelliği var sanırım ama tam olarak bilemiyorum.. forumun Nokia bölümündeki arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilir.
Güzel dostum wortexxx
İlgin ve bilgin için teşekkür ederim.
Adres senkronizasyonu için Nokia PC Suite yazılımını kullanıyorum. SMS gönderme özelliği görmedim ama şimdi uyarın üzere bir daha teferruatlı inceleyeceğim.
Sağlıcakla kal. -
quote:
Orjinalden alıntı: volkanakar
nokia icin bulursaniz burada bircok nokia kullanicisi mevcut
pc suite yi kablosuz olarak kullanabiliyor muyuz ?
Merhabalar volkanakar
Neşen bol olsun.
Blutooth bağlantısı ile Cep telefonum 7610'u bilgisayara bağladım ve senkronizasyonu yapıyorum.
PC Suiteyi inceledim. Fakat PC Suite yazılımın sös gönderme özelliği yok maalesef!
Hatırladığım kadarıyla eskiden kullandığım Motorola Acomple 008 cep telefonun bile böyle bir özelliği vardı.
Ancak şimdi PC üzeirnden (bluetooth ile cep telefonuma bağlanarak) sms gönderebilecek bir yazılım arıyorum ama bir türlü bulamadım.
-
Merhabalar Arkadaşlar,
Neşeniz bol olsun.
Bilgisayar üzerinden (cep telefonu aracılığı ile) sms gönderebilme programını buldum
Şöyle ki;
- Nokia PC Suite 6.6 Türkçe/İngilizce versiyonun sms gönderme özelliği var.
Bu yazılımı bilgisayarıma kurdum ve sms gönderme menünüsü gördüm.
Ancak bu programı kullanabilmek için bir de cep telefona "SMS_Tray_1.0_Full_DotSIS" yazılımını da yüklemek gerekiyormuş.
Ben yukarıda tarif ettiğim işlemlerin hepsini yaptım, ancak cep telefon (nokia 7610) ile dizüstü bilgisayar bu yazılım aracılığı ile iletişim kuramadı.
Neyi yanlış yapmış olabilirim, anlayamadım?! -
Merhaba,
Belki işini görebilir:
http://bt2sms.co.cc/
Kolay gelsin...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X