Şimdi Ara

Bluestacks %100 Çalışır Sürüm (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
8
Favori
208.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sorun çözüldü
  • VİDEO:https://www.youtube.com/watch?v=O9iBWwPPdcM&feature=youtu.be
    Yukarıda çektiğim videodaki gibi Sürekli bu çıkıyor kurulum menüsü bile gelmiyor
  • sitesinden setup indirin artık sorunsuz çalışıyor
  • ''error 1714.the older version of bluestacks app player cannot be removed. Contact your technical support group . System error 1610'' arkadaşlar bluestacks bu hatayı veriyor ne yapabilirim
  • hocam hortlatmak gibi olucak ama benim ulaşmaya çalıştığım bluestack 2 değil onun eski versiyonu nerden indirebilceğim konusunda fikri olan varmı acaba ben bikaç yer buldum denedim ama takdir edersinizki virüs yuvası hepsi.
  • link çalışmıyorsa zor buluruz o eski sürümü eskiden bile zor bulmuştum :D
  • Arkadaşlar merhaba, bluestacks'da açılan oyunların bazıları dik ekran şeklinde açılıyor. Örneğin kelimelik, game of war gibi. Dolayısıyla tam ekran olmuyor ve PC'nin sağında ufak pencerede açılıyor. Bu ekranı büyütmenin bir yolu var mıdır?
  • selam arkadaşlar konuyu hortlatıcam kusuruma bakmayın çok acildir yardıma ihtiyacım var

    eski sürüm yüklüydü pc de win 8.1 32 bit kullanıyorum hiç sıkıntı yoktu sorunsuz oyun ve diğr şeyler çalışıyordu oğlan bluestacks 2 var onu yüklermisin demişti sitesinden indirdim kurdum ama çalışmıyor arka planda çalışıyor
    silmeye kaltım program ekle kaldırda gözükmüyor yüklemeye kalktığımda ise pc de var dior işin içinden çıkamadım lütfen acil olarak yol gösterebilirmisiniz oğlanlan başımın etini yer




  • konuyu arkadaşın ardından ben hortlatıyorum. hangi akla hizmeten sağlam bluestacksi bozdum bilmiyorum. windows 7 64-bit üzerinde bluestacks kuruluydu. bugun bluestacks 2 kurayım dedim daha sonra bazı hatalar buldum programda bu yüzden silmeye kalktım iobit uninstaller ile bluestacks app player ı silip reset attım. daha sonra eski sürümün setup ı durdugundan dolayı eski sürüme geçeyim dedim fakat kurulum sırasında bluestacks yüklenemedi hatasını alıyorum.

    aşağıda hatayı geçmek için yaptığım aşamalar var. lütfen yorum yapacak arkadaşlar aşağıda denediklerimin dışında tavsiyede bulunsular. delirmek üzereyim.

    - %appdata% ve %temp klasörlerinden bluestacks ile alakalı tüm dosyaları sildim.
    - regedit HKEY_LOCAL_MACHINE --> SOFTWARE kısmından bluestacks kaydını sildim.
    - ccleaner ile kalıntıları temizledim
    * bilgisayarı yeniden başlattım.

    * NOT: bilgisayarimda antivirüs kullanmıyorum, bunun dışında guvenlik duvarini da kapadim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Tsukuyomi -- 22 Mart 2016; 1:03:52 >




  • Merhaba arkadaşlar kolay gelsin.Bluestacks son sürümüne sahibim herşey normal çalışıyordu fakat son iki gündür bu hatayı veriyor ve oyuna girmiyor (Clash of Clans).Sorun "Unable to Connect with the server.Check your internet connection and try again" Lütfen yardımcı olun konuyu doğru yere yazdığımdan emin değilim acemiliğim için kusura bakmayın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bluestacks üzerinden periscope izleyebilen var mı ? ne yapsam canlı yayın izlemeyi başaramadım. yardımcı olabilecek var mı ?
  • sürekli yükleniyorda kalma sorununu çözmekiçin üstte küçük bi ayarlar işareti var ona tıklayın ve android eklentisini yeniden başlata tıklayın o zaman hiç bir sorun kalmıyor. ancak bu geçici bi çözüm her açılmadığında böyle yapmalısınız.
     Bluestacks %100 Çalışır Sürüm
  • Konuyu hortlattığım için kusura bakmayın. Yaşadığım bir problemi ve kendiliğinden uluşan çözümü anlatacağım. Platform windows 10 ve Bluestacks 3. Her şey iyi gidiyordu ve gece bir anda '' Motor Başlatılamadı '' Hatası almaya başladım. Denemediğim yöntem kalmadı. Sonra internet bağlantımı kontrol ettim. Evet sorun internet bağlantımın günde 800 defa saniye aralıklarla kopmasından dolayı oluşuyordu web siteleri bile ulaşılamıyor hatası veriyordu. Anladığım kadarıyla Bluestacks bir çok internet servisine entegre çalışıyor. İnternette sıkıntı olunca kendisini çalıştırmayı bırakıyor. İnternette sıkıntı olduğunu TT de doğruladı. Görev Yöneticisinde Bluestacks Server gibi bir hizmet ağacının olduğunu da gördüm. Bu nedenle Bluestacks in çalışma prensibi böyle arkadaşlar.Eğer internetiniz iyi olduğu halde halen böyle problemler var ise internet kaynağınızı değiştirin ve test edin başka internet kaynağında çalıştığını göreceksiniz. Şu anda Whatsapp Web wireless modemden bağlanırken çalışmıyor. Ama Turkcell 4.5G de bağlanıyor bende. galiba bu gibi sorunlar tamamen ISS kaynaklı bu gibi programlarda. İyi geceler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mulina

    Konuyu hortlattığım için kusura bakmayın. Yaşadığım bir problemi ve kendiliğinden uluşan çözümü anlatacağım. Platform windows 10 ve Bluestacks 3. Her şey iyi gidiyordu ve gece bir anda '' Motor Başlatılamadı '' Hatası almaya başladım. Denemediğim yöntem kalmadı. Sonra internet bağlantımı kontrol ettim. Evet sorun internet bağlantımın günde 800 defa saniye aralıklarla kopmasından dolayı oluşuyordu web siteleri bile ulaşılamıyor hatası veriyordu. Anladığım kadarıyla Bluestacks bir çok internet servisine entegre çalışıyor. İnternette sıkıntı olunca kendisini çalıştırmayı bırakıyor. İnternette sıkıntı olduğunu TT de doğruladı. Görev Yöneticisinde Bluestacks Server gibi bir hizmet ağacının olduğunu da gördüm. Bu nedenle Bluestacks in çalışma prensibi böyle arkadaşlar.Eğer internetiniz iyi olduğu halde halen böyle problemler var ise internet kaynağınızı değiştirin ve test edin başka internet kaynağında çalıştığını göreceksiniz. Şu anda Whatsapp Web wireless modemden bağlanırken çalışmıyor. Ama Turkcell 4.5G de bağlanıyor bende. galiba bu gibi sorunlar tamamen ISS kaynaklı bu gibi programlarda. İyi geceler.

    hocam artık nox bu programa çok da bakmanın manası yok




  • crashris kullanıcısına yanıt
    Bluestacks, PubG Mobile oynarken daha çok fps artışı var. Nox bu konuda bende sınıfta kaldı ama Nox un da artıkarı olduğu gerçek. Mouse ile çok iyi geçiniyor MOba destekleri var. Bluestacks sin ben sağ tuş ile ekrandan çıkma problemini hala çözemedim.
  • Bu uygulamanın ilk sürümünü düzenleyip hata vermesini kaldırıyorduk ve ATOM PC ler de bile çalışıyordu. OGL 1.2 sürümüne sahip cihazlarda bile çalışıyordu... Bu o mu ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • evet o sürüm
  • crashris kullanıcısına yanıt
    hocam benim internet hızım iyi internetten birşey indirirken falan sıkıntı yaşamıyorum ama bluestacksde oyun indirirken çok yavaş iniyor öyle böyle değil 1 saatte 50 mb indi anca.sebebi nedir ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crux07

    hocam benim internet hızım iyi internetten birşey indirirken falan sıkıntı yaşamıyorum ama bluestacksde oyun indirirken çok yavaş iniyor öyle böyle değil 1 saatte 50 mb indi anca.sebebi nedir ?
    valla bilemiyorum emülatör ayarlarına falan bi bakmak lazım belki dosyaların içinde de kısıtlayan birşey olabilir. Ama birşey indirmek yerine güncel apk indirip kurmak en mantıklısı
  • BlueStacks En Güncel Sürümü buradan takip edip indirebilirsiniz;

    https://www.bluestacks.com/tr/index.html

    Şu an 4.60.30 var en güncel.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.