Şimdi Ara

Bluestack Çalışmayı Durdurdu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
16.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. 1 hafta öncesine kadar Bluestacks programını sorunsuz kullanıyordum bir anda bozuldu program. Önce programı açarken yükleniyor demeye başladı. 1 saat falan açık tuttum yine açılmadı. Programı en ufak çerezine kadar kaldırdım. Tekrar kurmak istedim sitesinden setup indirdim fakat bu sefer de setup'a tıklayınca 1 saniye bekliyor ve sonra " Bluestacks çalışmayı durdurdu " hatası veriyor. Çözümü nedir kafayı yiyeceğim. Telefondan whatsapp kullanamıyorum bu program çok işime geliyordu. Başka bir Android emülatörü tavsiyeniz varsa o da olur. YouWave denedim o da olmadı malesef.
    Teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

BlueStacks Çalışmayı Durdurdu Hatası: Nedenleri ve Çözümleri

BlueStacks, Android uygulamalarını ve oyunlarını bilgisayarlarda çalıştırmanıza olanak tanıyan bir emülatördür. Ancak bazı kullanıcılar "BlueStacks çalışmayı durdurdu" hatasıyla karşılaşabilirler. Bu sorun, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve çözümü de nedene bağlı olarak değişir.

Nedenleri:

• BlueStacks'in güncel olmaması
    • Çakışan yazılımlar
    • Sistem kaynaklarının yetersizliği
    • Bozuk BlueStacks kurulumu
    • Antivirüs veya güvenlik duvarı engellemeleri

Çözümleri:

• BlueStacks'i güncelle: BlueStacks'in en son sürümünü indirin ve yükleyin.
    • Çakışan yazılımları kaldır: BlueStacks ile çakışan herhangi bir yazılımı, özellikle de diğer Android emülatörlerini kaldırın.
    • Sistem kaynaklarını artır: Bilgisayarınızda RAM ve CPU kullanımı gibi sistem kaynaklarını artırmak için gereksiz programları kapatın veya bilgisayarınızı yeniden başlatın.
    • BlueStacks'i yeniden yükle: BlueStacks'i kaldırın ve ardından en son sürümünü yeniden yükleyin.
    • Güvenlik ayarlarını kontrol edin: Antivirüs veya güvenlik duvarı ayarlarınızı kontrol edin ve BlueStacks'in engellenmediğinden emin olun.

BlueStacks Installer Çalışmayı Durdurdu Hatası Çözümü:

Özellikle BlueStacks 5 için, "BlueStacks installer çalışmayı durdurdu" hatasıyla karşılaşıyorsanız şu adımları deneyebilirsiniz:

• Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
    • BlueStacks kurulum dosyasını antivirüs veya güvenlik duvarı tarafından engellenip engellenmediğini kontrol edin.
    • BlueStacks kurulum dosyasını yönetici olarak çalıştırın.
    • BlueStacks'i başka bir bilgisayarda kurmayı deneyin.

Hata devam ederse, BlueStacks destek ekibiyle iletişime geçmeniz gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bugün konuyu şans eseri gördüm. Sorunu önceden çözmüştüm. Aşağıdaki full installation 'dır, bunu indirmeniz yeterli.

http://cdn.bluestacks.com/downloads/0.7.7.813/BlueStacks_HD_AppPlayerPro_setup_0.7.7.813_REL.msi
  • işime yaradı çok sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.