Şimdi Ara

_bluescream_ house party STREAM ve SS'li [ AvriL<3 ve sincaplar] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
194
Cevap
10
Favori
6.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tiplere gel o dondurma kutusunun içindeki siyah şey ne acayip dikkatimi çekti çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenxx

Tiplere gel o dondurma kutusunun içindeki siyah şey ne acayip dikkatimi çekti çözemedim

Böbrek tabiki ne olcak

Sende tipini koy görek

• quote:

Orijinalden alıntı: kenxx

Tiplere gel o dondurma kutusunun içindeki siyah şey ne acayip dikkatimi çekti çözemedim

rahmetli akrepyusufun böbreği
  • ustreamda Cem Yilmaz hangi standup o?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atacante

ustreamda Cem Yilmaz hangi standup o?

bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atacante

ustreamda Cem Yilmaz hangi standup o?

Bir tat bir doku

Fundamentals

• Berbatttt

• tabi tacizci kovalamak daha eğlenceli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 1 Ocak 2014; 15:40:38 >
  • _bluescream_ Kardeşim çok güzel olmuş da sen bir ara kapıya hallenmişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi üstadgs -- 1 Ocak 2014; 15:34:20 >
  • Kahkaha attım ya :)

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bali mi çektiniz la :D o narıyo orda
  • blusıkrım kardeş hiç yakıştıramadım insan aşofman,don verir gençlere öyle yatırmışsın kıyafetleriyle yatırmışsın bide uyurken fotoğraflar falan

Şaka bir yana güzel olmuş.
  • İyiymiş
  • Forumda bu tarz etkinlikler görmek oldukça keiyf veriyor.Peki hangi şehirde toplanıyorsunuz?
  •  _bluescream_ house party STREAM ve SS'li [ AvriL<3 ve sincaplar]

_bluescream_ house party STREAM ve SS'li [ AvriL<3 ve sincaplar]

Aklıma bu geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limon- -- 1 Ocak 2014; 16:53:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Limon Adam

Aklıma bu geldi

• @Guuwa chi-mu yok lan bisiletci oldugumdan yama için kullnıyordum süs diye koyduk oraya

@TYLER* yok dostum işin aslı o değil, avril bana çamaşır makinesi gtirdi sağolsun, benım evde de çamaşır makinesi olmayışı ve bu makinanın geleceğini bildiğimden çamaşırlarımı yıkamıyordum evdeki çoğu kıyafetim kirliydi, ve kirli eşortman vermedim hatta bende tayt+şort takıldım, onlar saat 3-4 gibi 1 saatliğine uyucaz diye yattılar saat 12 de uyandılar biz vvisdom ile 6:30 a kadar omegle de aktık

@Batman Beyond

@SenJi benim evim musait oldugu sürece bu tarz etkinlikler yapacağım demiştim bu 4 üncü buluşma oldu yer olarak ist tuzla uzak ama yapacak bie yok

@Limon Adam @Vaas. biz zaten onun için öyle yaptık bir önceki çay partisi konusuna bakın o tarz ps yapmısları yine yaparlar diye öyle foto çekildik ama kimse ps yapmadı nedense

• quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

@Guuwa chi-mu yok lan bisiletci oldugumdan yama için kullnıyordum süs diye koyduk oraya

@TYLER* yok dostum işin aslı o değil, avril bana çamaşır makinesi gtirdi sağolsun, benım evde de çamaşır makinesi olmayışı ve bu makinanın geleceğini bildiğimden çamaşırlarımı yıkamıyordum evdeki çoğu kıyafetim kirliydi, ve kirli eşortman vermedim hatta bende tayt+şort takıldım, onlar saat 3-4 gibi 1 saatliğine uyucaz diye yattılar saat 12 de uyandılar biz vvisdom ile 6:30 a kadar omegle de aktık

@Batman Beyond

@SenJi benim evim musait oldugu sürece bu tarz etkinlikler yapacağım demiştim bu 4 üncü buluşma oldu yer olarak ist tuzla uzak ama yapacak bie yok

@Limon Adam @Vaas. biz zaten onun için öyle yaptık bir önceki çay partisi konusuna bakın o tarz ps yapmısları yine yaparlar diye öyle foto çekildik ama kimse ps yapmadı nedense

Avril grubun şımarık zengin çocuğu anlaşılan Çamarış makinası felan getiriyor.

İstanbul olması iyiymiş.Duruma göre seneye bende gelebilirim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.