Şimdi Ara

Blue ezreal rankedde iş yaparmı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Blue ez değilde iceborn,muramana,bloodthirster tarzı yaparsan iyi oluyo. spirit of the elder lizardı alma.
  • bt iceborn gg free win
  • quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

LCS'de bile iş yaptığına göre; evet yapar.

LCS'de iş yapmadı. NA LCS'de blue ezreal kullanan çoğu takım kaybetti. Ben blue ezreal'i saçma buluyorum, ad carry metasıyla uyuşmuyor. Madem sürekli poke yapcaksın mide git orda blue ezreal yap. Takım geriye düştüğünde pek işe yaramıyor blue ezreal. Karşıdaki Vayne herkesi 5 vuruşta keserken sen Q atıyım da harasslıyım diye uğraşıyorsun ama adamın bi kritiği senin Q'nun 2 katı vuruyor.

Buna katılıyorum. Mid veya Fantezi için Jungle olabilir. Ama adc olarak saçma gereksiz. Ayrıca karşıda TF başlatmaya yönelik karakterler varsa direk çöp. Eski Ez build'i daha iyi. Sadece Iceborn alınır Trinity yerine o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indelicate. -- 9 Temmuz 2013; 10:31:37 >

• Midde oynamak daha mantıklı bencede.Karşıda bir assasin varsa alınmamalı.Yorumlar için teşekkürler.
  • Takım kompozisyonuna uygunsa takımın iyiyse gayet iş görür. Fakat işi şansa bırakamam dersen blue kasma derim. Başta takımın ezilirse taşıman çok zor oluyo. he milleti 2 vuruşta eritmiyorsun da daha işlevsel bi rolün oluyo. Oyunda mid takımın damage ihtiyacını karşılayamayacak gibiyse ad gitmen şart yani.
  • Adam double almış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: win8

Adam double almış

ilk kez denedım hocam blue ezreali ve 2 veya 3 kez diyorum. 20 dk da bitecek oyun benim yuzunden 50 dk da bitti. Ondan sonra taşırmı diye açtım konuyu
  • işe yaraması için karşındaki adamla eşit veya ondan önde gidiyor olman lazım yoksa çöpsün
  • Yetti artık şu Ezrael konularıda he bi arayında yazın kardeşim
  • 5 item olana kadar pek etkili değil, bence.
    Kill veye farm farkında rakip carryden önde olsa bile, rakip carry tek BT çıktığı anda damageı yetersiz kalıyor. Blue ezreal late game için hyper carrydir bana göre. Gerçekten çok vuruyor ve kendini uzun süre koruyabiliyor ama early-mid gamei çok zayıf, hele bir de blue build yapmaya çalışırken geriye düşerseniz daha beli doğrultmak nerdeyse imkansız hale geliyor. Çok riskli.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.