Şimdi Ara

Blu Tv, neyi amaçlıyorsun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Behzat Ç. başlayınca SADECE BEHZAT Ç. UĞRUNA hesap aldım. Hesabı alınca bazı ilginçlikler fark ettim. Örneğin kredi kartını yenisini tanımlamadan silemiyorduk. Hesap içerisinde ''bir daha ki ay yenileme'' komutu veremiyorduk. Ayrıca bunlar yetmezmiş gibi hesabınızı ya kökünden kapatacaksınız ya da son günleri bekleyip henüz yenilenmeden kapatıp yeni ayda yenilenmesini önleyecektiniz. Bende ay sonunu bekledim ama unuttum. Bu sayede üyelik otomatikman yenilendi. Üyelik otomatikman yenilenince ortadaki hinliği fark ettim. Kullanıcıyı hesabı iptal etmek için son günleri beklemeye zorluyor ve kullanıcı unutunca da bir aylık daha üyelik kitliyordu. Bu çok açık ve seçik bir biçimde ne yazık ki dolandırıcılıktır.

Derdimi hemen müşteri hizmetlerine anlatıp üyelik iptali ve para iadesi talebinde bulundum. Elbette ki reddettiler. Behzat Ç. için düzenli bir müşteri kazanacaklarken beni hepten kaybettiler. Eğer bir ay daha yenilersem ne olayım! Çevremi de uyaracağım. İş yapmayalım ama para kazanalım mantığınız çok güzel. Güle güle kullanın benden bu kadar...

• Rakı koy la kartı yenile la

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostum sen ne zaman iptal edersen et 1 ay kullanıyorsun son günü beklemene gerek yok.
  • Feysbuk kullanıcısına yanıt
    Az önce kapattım gıcık aldığım için hesap komple kapandı. Daha 20 günü falan var o 10 günde de hiçbir şey izlemedim zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.