Şimdi Ara

Bloody V7 Mouse hakkında sizden destek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • - Bugün daha yeni üye oldum ve size şunu soracağım Bloody V7 Mousu almak istiyorum sizce almalıyım tavsiye edermisiniz ? Ben Çoğunlukla FPS Oynarım ondan soruyorum birde şöyle bir şey varmış Ek olarak para flan veriliyormuş Core 3'ü açmak için galiba bunu bazı kişiler açmış galiba bana onlar yardım edebilirlermi ?
    Şu konuyu gördüm
    http://static-135-131-92-77.sadecehosting.net/m_68655327/mpage_6/f_//tm.htm#90426375
    Bi baktım nerdeyse herkez açmış ondan soruyorum yani bana yardım edermisiniz diye ama şimdi daha mousu almadım ve mousu almadan neden böyle sorular soruyuyorsun açmak vs vs diye çünkü ; Diğelimki Mousu aldık açamadık para boşa gitti :D ondan soruyorum yani birde nolur bana yardım edin.
    birde açmakla ilgili bir video olursa yada iyi bir anlatım şekli olursa iyi olur yazılı şekilde.

Not : Yorumlarınızı bekliyorum, yardım edin :D

Birde eğer mousu alarsam şu klavyeyi almayı düşünüyorum
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/bloody-b120-turbo-isikli-oyun-klavyesi-89-90tl-116208906

Sizce alayımmı ? iki konu hakkında yardım istiyorum lütfen yardım edin

• Birde Nette gezerken şunu gördüm bu işe yararmı yaramazmı ?
    http://www.youtube.com/watch?v=6X3V3e-Xsho
  • UP
  • mouse yi şu anda kullanıyorum.
    core 3 ü kullanmıyorum ancak para da vermedim çünkü kürekle vurdum
    mouse yi aldığında kullanmadan+driver ı yüklemeden önce pm at teamviewer dan halledebilirim..
  • Fareyi aldigin zaman sakin kullanma ve herhangi bir yazilim yukleme biz anlatiriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

Fareyi aldigin zaman sakin kullanma ve herhangi bir yazilim yukleme biz anlatiriz.

Neden yüklemeyim ? birde napcağımı anlatırmısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetay74

mouse yi şu anda kullanıyorum.
    core 3 ü kullanmıyorum ancak para da vermedim çünkü kürekle vurdum
    mouse yi aldığında kullanmadan+driver ı yüklemeden önce pm at teamviewer dan halledebilirim..

Neyi halletceksiniz söylermisiniz rica etsem ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Speltor S kullanıcısına yanıt
    Cracki halledeceklermis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

Cracki halledeceklermis.

-Duyduğuma göre şöyle şeyler varmış atıyom ben mousu aldım crack yaptırdım bunlara şimdi sonra işte Mouse güncelleme geldi ozaman crack İşe yarıyormu yaramıyormu ? güncelleme geldimi ?
    Yani bazı kişiler işe yaramıyor diyorda ondan soruyorum böyle bir şey varmı ???
    Ben mouseu kullanırken cracklemiştim, sonra güncelleme gelmişti ama bi problem olmamıştı crackte.
  • evet crackten bahsediyorum, linkleri pm den atarım ama bloody i güncellememiş olmanız lazım. crackleyince istediğiniz gibi güncelleyin
  • quote:

evet crackten bahsediyorum, linkleri pm den atarım ama bloody i güncellememiş olmanız lazım. crackleyince istediğiniz gibi güncelleyin

Napcağımı anlatırmısınız ? pek bir şey anlamadım crackları vs vs nereye atcam ? bunun hakkında bir video çekseniz yada iyi bir anlatım şekliyle anlatsanız rica etsem ?
    video hazırlayabilirim
  • quote:

video hazırlayabilirim

Teşekkür ederim ne zaman videoyu hazırlarsınız ? birde seslimi olcak yoksa normal yazmalımı ?
    Birde videonun altında crack linklerini verirseniz sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speltor -- 18 Ağustos 2014; 14:09:31 >
    şimdi hazırlamaya başlamayı düşünüyorum, ses olarak sadece müzik olur ama açıklama yaparım yazı olarak (not defterine yazma felan değil tabi)
  • quote:

şimdi hazırlamaya başlamayı düşünüyorum, ses olarak sadece müzik olur ama açıklama yaparım yazı olarak (not defterine yazma felan değil tabi)

Teşekkür ederim, videoyu youtube koyduğunuzda haber verirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speltor -- 18 Ağustos 2014; 14:42:48 >

• quote:

Videoyu bitirdinizmi ?
    tamamdır türkçe ve ingilizce altyazılı, yandex linkleriyle emirlerinize hazır
    http://www.youtube.com/watch?v=xwkSPOCx9T8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetay74 -- 19 Ağustos 2014; 4:38:52 >
  • quote:

tamamdır türkçe ve ingilizce altyazılı, yandex linkleriyle emirlerinize hazır
    http://www.youtube.com/watch?v=xwkSPOCx9T8

Tesekkur ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.