Şimdi Ara

bloody t60 cs:go için iyi bir seçim mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cs:go için maksimum 150 lira civarında bir fare lazım. bloody t60 özellikleri açısından iyi olsa da malzemesi biraz kalitesiz gibi geldi. yine de bir sorayım dedim, kullanan vardır diye. bu yahut bu segmentte tavsiye edebileceğiniz başka fareler varsa önerilere açığım.
    şimdiden teşekkürler.

• orta büyüklükte bi elin varsa g300 öneririm 2 yıldır kullanıyorum ilk aldığım günki gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: requaizen

orta büyüklükte bi elin varsa g300 öneririm 2 yıldır kullanıyorum ilk aldığım günki gibi

az önce başka bir konuya yazdım hocam:

"g300 kullanıyorum, garantisi bitmeden sol tık çift tıklar sağ tık hiç tıklamaz hale geldi. cs'de m4 alayım diyorum rifle'a tıklıyorum çift tıkladığı için aug alıyor direkt. yahut zırh alayım diyorum ilk el zeus alıyor çift tıkladığı için. genelde bu problem yaşanıyor, g300s nasıl bilmiyorum ama."

gerçi ben diablo'da farenin anasını ağlattım biraz ama yine de bir senede bozulması saçmalık.
  • narin bi yapısı var doğru bende hor kullanmadım açıkcası temiz kullandım memnunum :) bloodyleri sevmıyorum fiyatları gereksiz pahalı o kadar bütçeye bloodyde elinde kalır sanırım. başka markalara yönelmeni tavsiye ederim.
  • Ebaydan bir Intellimouse alabilirsin, 150 falanda tutmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 10 Şubat 2016; 9:19:02 >
  • peki bloody v7 nasıl?
    aslında ben de g300s düşünüyordum ama hem g300 ile olan kötü tecrübem hem de a4'lerdeki makro olayı fikrimi değiştirdi.
    yine de başka tavsiyelere de açığım hala.

hocam ebay ile uğraşmak istemiyorum, geçenlerde amazon ile tatsız bir olay yaşadım ve şimdilik yurt içi yapacağım alışverişlerimi, vatan vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: untypicalgemini

peki bloody v7 nasıl?
    aslında ben de g300s düşünüyordum ama hem g300 ile olan kötü tecrübem hem de a4'lerdeki makro olayı fikrimi değiştirdi.
    yine de başka tavsiyelere de açığım hala.

hocam ebay ile uğraşmak istemiyorum, geçenlerde amazon ile tatsız bir olay yaşadım ve şimdilik yurt içi yapacağım alışverişlerimi, vatan vs.

Şu A4Tech, Everest vs. gibi markaları öncelikle aklından çıkar. Makro olayı oyunculuğunu körertir, böyle antik kuntin işlere girmene gerek yok. Zamanında bizim lobiye gelen bir çocuk vardı, böyle bir mouse kullanıyormuş ve vac yedi, bizimde 5-6 maçımız gitti.

Asus ROG Sica; Önerebileceğim bir fare, arkadaşım aracılığıyla denedim ve iyi diyebileceğim bir fare, kaliteli bir hissiyatı var ve çok rahat tutuluyor.

http://www.zoccoshop.com/asus-rog-sica-mouse-pmu5055

Logitech G302; Bu fare hakkında genel olarak yorumlar olumlu, Get_Right'ın bir videosunda görmüştüm, zannedersem oda kullandı bu fareyi.

http://www.teknosa.com/urunler/125087171/logitech-g302-moba-gaming-mouse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 10 Şubat 2016; 9:44:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam G300s by fiyatana alınacak en iyi mousedur. 1 seneyi geçti elimde hala ilk günkü gibi hiçbir problemi yok. A4 olsun, Everest olsun hiç bulaşma. Zaten Cs:GO da makro kullanmak oyun dışı desteğe giriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler, önerilerinizi dikkate alıp bunlar ışığında bir seçim yapacağım. inşallah ıskalamam :)
  • İnşallah hocam. Ne aldığınızın fotoğrafını atarsanızda sevinirim şahsen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında şu g302 güzel ama adı üstünde moba için tasarlanmış. bir de ben diablo da oynadığım için 4 tuş lazım ekstradan programlanabilir olan, her skill için bir tane :)
    galiba yine dönüp dolaşıp g300s alacağım...
  • quote:

quote:

orta büyüklükte bi elin varsa g300 öneririm 2 yıldır kullanıyorum ilk aldığım günki gibi

"g300 kullanıyorum, garantisi bitmeden sol tık çift tıklar sağ tık hiç tıklamaz hale geldi. cs'de m4 alayım diyorum rifle'a tıklıyorum çift tıkladığı için aug alıyor direkt. yahut zırh alayım diyorum ilk el zeus alıyor çift tıkladığı için. genelde bu problem yaşanıyor, g300s nasıl bilmiyorum ama."

gerçi ben diablo'da farenin anasını ağlattım biraz ama yine de bir senede bozulması saçmalık.

arkadaşım 4 yıldır kullanıyor ben 1, taş gibi hala. bunu nasıl beceriyorlar anlamıyorum. sinirle mi tıklıyolar acaba tuşlara?

• Ben olsam mouse alma işini amazon dan yapardım. bi 50 lira daha koy git deathadder chroma 2 al. Blody nedir yaw :)

Yada bunlardan bir tanesi

http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss_2?url=search-alias%3Dcomputers&field-keywords=steelseries+mouse
  • quote:

teşekkürler, önerilerinizi dikkate alıp bunlar ışığında bir seçim yapacağım. inşallah ıskalamam :)

Anlamadığım konuya atlamam, bu bütçeye o iki mousetan biri uygundur. Yurtdışı işinden çekinmesen Intellimouse önerecektim ama önündeki en iyi 2 seçenek bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

quote:

quote:

arkadaşım 4 yıldır kullanıyor ben 1, taş gibi hala. bunu nasıl beceriyorlar anlamıyorum. sinirle mi tıklıyolar acaba tuşlara?

hocam dediğim gibi diablo 3 oynamak için almıştım başta, e doğal olarak dakikada 60-70 skill basıyorum. fare bir sene geçmeden çift tıklamaya yahut tepki vermemeye başladı. garantiye gönderdim ama sonuç çıkmadı. ben de soğudum haliyle. g300s nasıl bilmem. pek farklı olmasa gerek.

@ŞAhin, hocam amazon ile 2 hafta kadar önce bir problem yaşadım, g930 almıştım 2 ay gönderemedi herifler. şu an biraz temkinliyim oradan alışveriş konusunda.

• Yurtdışı olayını okumamışım. Fakat amazon ile ne gibi bir tatsız olay yaşadınızki ? Ben 11 ay önce aldığım g930 kulaklığın şarz kablosundaki sorunu ilettim paranın yarısını iade ettiler.isterseniz ürünü gönderin hepsini iade edelim dediler. Şuan başka kablolar ile şarz edebiliyorum ve paranın yarısını aldım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

quote:

quote:

hocam dediğim gibi diablo 3 oynamak için almıştım başta, e doğal olarak dakikada 60-70 skill basıyorum. fare bir sene geçmeden çift tıklamaya yahut tepki vermemeye başladı. garantiye gönderdim ama sonuç çıkmadı. ben de soğudum haliyle. g300s nasıl bilmem. pek farklı olmasa gerek.

@ŞAhin, hocam amazon ile 2 hafta kadar önce bir problem yaşadım, g930 almıştım 2 ay gönderemedi herifler. şu an biraz temkinliyim oradan alışveriş konusunda.

g300s in tek farkı ışığı var gerisi aynı. bende s var.

bu arada garantiye verdiniz sonuç gelmedi ne demek?

garantisi olan bir mal tıklama sayısından ötürü bozuluyorsa değiştirmek zorundalar. yanlış yapmışsınız çirkef olmanız lazımdı tabiri caizse. mausun garantisi neden vardır ki? başka neden bozulur maus? tıklamıyosa ya da fazla tıklıyosa değiştirmek zorundalar.

• estağfurullah hocam, tüm görüşler benim için önemli, sağ olun hepiniz. ama g302 iki programlanabilir tuşu olduğundan biraz yetersiz geldi o kadar.

@hysteria_ hocam valla vatan'dan almıştım, sıkıntı çıkarınca gönderdim, tutanak falan tutuldu 1 ay mouse'suz kaldım, yerine vermediler başka bir şey. gelince de sorun halen devam ediyordu. nasıl gönderdiysem aynı geldi. çirkefleşmedim de, lanet olsun dedim yalnızca :)

@ŞAhin hocam ekim'de g930 sipariş verdim, kasımın 18'inde gelecekti, gelmedi. 3 defa replace edildi, müşteri hizmetleriyle e-mail trafiğimiz e-5'e döndü ama sonuç çıkmadı, 2 hafta önce refund ettiler sonunda. lanet olsun dedim (yine) ve dün asus hs-w1 aldım (nerede g930 nerede bu ama hemen geldi webdenal'dan).
  • bu arada eleştirebilirsiniz madem diablo oynayacak kadar çok tuşlu mouse lazım neden konuyu cs başlığında açıyorsun diye ama diablo başlığında açmaktan daha mantıklı geldi :)

4 tuşu da fareden programlayıp klavye ile işim olmadan diablo oynayabildikten sonra tekrar klavyeye dönecek şekilde oynamak işkence olur benim için (ki diablo yahut türevi oyun tecrübesi olanlar hak verecektir). bu yüzden hem cs performansı idare edecek hem 4 programlanabilir tuşlu mouse arıyorum ki bu da sanırım beni g300s'e götürüyor. meh...
  • Yurtdışından alınmayacaksa ve makrolu arıyorsan g300s en iyi seçenek gibi duruyor ama o mouse çok küçük söyleyeyim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.